Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když tak čtu diskuzi, tak spíš než z hodnoty dárku pod 1 tis. byla rodina @Janiiska znechucená jejími kecy… pokud se projevuje v rodině jako tady, tak musí být radost s ní trávit vánoce.
@pukacu píše:
Nějak zakladatelku nechápu. V pravidlech je, že se příspěvky musí rámcově držet tématu. Všechny nahlášené příspěvky jsou o Vánocích.
Nikde jsem se zeptala na dárky.Nebo ano?
@Janiiska píše:*** jsi tady ty, jdi se nahlásit na psychiatrii ať tě aspoň na rok zavřou do blázince, možná ty to trochu pomůže.
Další nahlášena za porušení pravidel
edit admin - odstraněn nevhodný výraz
@Janiiska píše:
Kdyby,si četla pořádně,dočetla by,ses že jsem 4krat psala AT SI KAZDY DELA PODLE SVYHO nauč se číst proboha
Nahlasena, caps lock
![]()
@Markéta80 píše:
@Asperatak nejstarší i když už nevěří a chápe jak to funguje tak by se asi divil že mne tatínek nic nekoupil když do teď jsme dárky dostávala
A Vali to letos prožívá strašně moc
během roku si dárky dáváme ale k něčemu. jen tak občas drobnost ale kdybych jen tak manželovi něco koupila tvářil by se divně že on pro mne nic nemá. Takhle když kouká kolik věcí dostal tak malá řekla že byl asi hodně hodný
To tady budeme číst někdy 25-26.12. jak se cítí ty co nic nedostaly a jen seděly u stromečku. Vždyt je to hezké když si někdo dá tu práci a něco vymyslí, koupí, zabalí
Loni jsem o většině věcech tušila ale na plechový hrneček s mumínkama
![]()
, to jsme nečekala a manžel říkal že to byl pro něj nejtěžší úkol. U šperků věděl přesně jaký ale když si přečetl nějaký krásný hrneček tak nevěděl
a kafe se z toho pije dobře
, jen mne bylo jasné že byl dost drahý
, vše s mumínkama je dost předražené
manžel si mimo jiné napsal do dopisu nějaké překvapení
, to se ovšem opičí kdžy jse jeden rok jen namalovala dárky
Nahlášena za porušení pravidel
@krajta píše:
Magor jsi tady ty, jdi se nahlásit na psychiatrii ať tě aspoň na rok zavřou do blázince, možná ty to trochu pomůže.
Za aroganci,pokracuj ![]()
@Janiiska píše:
Dobrý den,
Proč se dávají na vánoce dárky dospělým a ne jen dětem? Když dospělý člověk, který si vydělává si může koupit sám co potřebuje. Mne osobně je hloupé, přijít k rodičům a čekat, že mi na vánoce něco dají. Jsem dospělá vydělám si, mohu si koupit sama. Jediny dárek, který mě potěší je ten, že se všichni setkáme v klidu, míru a ještě máme rodiče tady.Kdyz jsem během roku viděla, jak ostatním holkám okolo mého věku odešla třeba maminka.Ty holky, jim bude chybět rodič, ne nějaký dárek věc, který si mohou koupit samy kdykoliv.
Vánoce by měly být o dětech, že jim se dají dárky, protože věří na Ježíška a nevydělávají si ti starší. U dospělých podle mého názoru už by to mělo být o tom, že se všichni setkaji, povikladaji u vánočního stolu a jsou rádi, že se tento rok opět všichni sešli a jsou zdraví. Jenze tohle si uvědomuje jen malé procento dospělých.
Dárky neřeším a nekupuji vánoce si nesu úplně v jiném duchu. Po velmi vážně nemoci už vnímám jediné a to,že jsem zdravá a mohu tu být se všemi,které mám velmi ráda ![]()
johooo tak to je úlet a myslím si, že dotaz na darky, co kdo planuje a jestli už nějaké má teda s tématem ,,vánoce- proč dárky dospělým" souvisi
@Janiiska
@Janiiska píše:
Další nahlášena,co píše mimo téma diskuze![]()
![]()
sis zapomněla ráno vzít léky viď
, raději vezmi dvojitou dávku a jdi spát
@debra.morgan nejstarší má v lednu narozky a manžel svátek
. musim, dokud ještě zboží je pak už jen zabalit když ani jedno z dětí nebude doma ![]()
jinak k tématu teda
: já už pár drobností mám, něco i zabalený. a ANO, dávám dárky dospělým
a dělám to ráda
třeba mamince už 15 let pravideně kupuju mon cheri, pže ho má moc ráda a je to taková malá tradice. ![]()
@Denisa76 píše:
Dárky neřeším a nekupuji vánoce si nesu úplně v jiném duchu. Po velmi vážně nemoci už vnímám jediné a to,že jsem zdravá a mohu tu být se všemi,které mám velmi ráda
Hujerko, tak ty hlasena nebudes
.
@lamicina píše:
vyloženě taková předvánoční atmosféra klidu, míru, pohody a radosti
@Janiiska píše:
Nahlášena za porušení pravidel
už tě došly argumenty co
jestli se takhle chováš i ve vlastní rodině tak se nedivím že jim stačí sešlost 1× ročně ![]()
@Janiiska píše:
Kdyby,si četla pořádně,dočetla by,ses že jsem 4krat psala AT SI KAZDY DELA PODLE SVYHO nauč se číst proboha
Aha. každý podle svého, ale kdo to cítí jinak, než ty, to dělá špatně a nechápe smysl Vánoc. A technicky to máš jak - budeš mít dvě děti, jednomu bude 17, druhému 19, dárek tedy dostane jen ten mladší, ten starší už ne, protože je dospělý?
@Janiiska píše:
Nikde jsem se zeptala na dárky.Nebo ano?
Muzes se inspirovat
a zahodit ledovou masku.