Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janiiska je,taky mě nahlas,už dlouho mi admini nepsali ![]()
Jsme doma čtyři dospělí a dárky si teda dáváme.
@hanka.br. píše:
Aha. každý podle svého, ale kdo to cítí jinak, než ty, to dělá špatně a nechápe smysl Vánoc. A technicky to máš jak - budeš mít dvě děti, jednomu bude 17, druhému 19, dárek tedy dostane jen ten mladší, ten starší už ne, protože je dospělý?
Podle toho jestli bude vydelavat
pokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek ![]()
@a12 píše:
Podle toho jestli bude vydelavatpokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek
Ja mam stesti, budu kupovat jen nejmladsi…starsi dva uz jsou vydelecne cinny. A rodice maji duchod, takze taky jejich smula ![]()
@a12 píše:
Podle toho jestli bude vydelavatpokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek
Ale ve třiceti už je dospělý ne? Podle logiky zakladatelky dospělý je bez nároku. Takže do 18 a konec. Nebo dřív, když nevěří na Ježíška. Takže třeba do deseti. To je výhodný!
My mame vetsinu pro syna.jeste chybi koupit darky za tchana a za babi
Manzelovi jsem ted zaplatila adrenalinovy zážitek.Ma to jako prekvapeni (jinak pocitam ze si jeste rekne co chce a taky si to koupi ,stejne jako ja jen si vymenime a zabalime
) ale jsem mu vdecna jak ted vsechno zvlada kdyz musim tri mesice lezet,ze jsem chtela jesze neco co fakt neceka a nebude to drobnost????a pravr tim jak mohu jen lezet tak nevim tedy
neco pres net koupime a pak asi darkove kose.ovjednam v prosinci ITesco a bude ????
Dlouha pauza, tak bud nasla ty leky nebo sla rozdychat, jak jste vsechny neposlusne a narusujete ji diskusi
.
Mi nepsala, ze jsem nahlasena
.
@Kelsey píše:
Dlouha pauza, tak bud nasla ty leky nebo sla rozdychat, jak jste vsechny neposlusne a narusujete ji diskusi.
Mi nepsala, ze jsem nahlasena![]()
.
v ústavu vypnuli wifi ![]()
Já nemám překvapení ráda, je mi fuk, jestli pod větví něco najdu. Letos jsme se v rodině domluvili, že dárky dostanou jen děti, takže moje nejmladší dcera a ségřin vnuk. A ani to se nebude přehánět.
Souhlasili kupodivu všichni, stejně je to jen přelívání peněz z rodiny do rodiny.
Kdyby bylo na mně, Vánoce zruším úplně, držíme to jen kvůli dětem.
@Kelsey píše:
Dlouha pauza, tak bud nasla ty leky nebo sla rozdychat, jak jste vsechny neposlusne a narusujete ji diskusi.
Mi nepsala, ze jsem nahlasena![]()
.
Už jsem ji taky nahlasila. No nic jdu se projít do města, koupit adventní kalendáře a mikuláše lindt a kinder, ať obdaruji rodinu,samozřejmě i dospělé, k mikuláši a hlavně jako poděkování, že narozdíl od Janiisky mám normální rodinu
a jsem za to vděčná.
@hanka.br. píše:
Ale ve třiceti už je dospělý ne? Podle logiky zakladatelky dospělý je bez nároku. Takže do 18 a konec. Nebo dřív, když nevěří na Ježíška. Takže třeba do deseti. To je výhodný!
No psala pokud vydelava ![]()
@a12 píše:
No psala pokud vydelava
Takže diskriminace pracujících. Netáhlo ještě obdaruje, pracující dítě zkásne.
@hanka.br. píše:
Takže diskriminace pracujících. Netáhlo ještě obdaruje, pracující dítě zkásne.
Ano ![]()
@a12 píše:
No psala pokud vydelava
Do toho se pocita i materska? Ted nevim co s nejstarsi ![]()
@ivoun píše:
Do toho se pocita i materska? Ted nevim co s nejstarsi
To bych dala jen vnouceti
jak ma vlastni dite tak nema narok ![]()