Vánoce - proč dárky dospělým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65162
4.11.18 12:48

@Janiiska je,taky mě nahlas,už dlouho mi admini nepsali :mrgreen:
Jsme doma čtyři dospělí a dárky si teda dáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
4.11.18 12:48
@hanka.br. píše:
Aha. každý podle svého, ale kdo to cítí jinak, než ty, to dělá špatně a nechápe smysl Vánoc. A technicky to máš jak - budeš mít dvě děti, jednomu bude 17, druhému 19, dárek tedy dostane jen ten mladší, ten starší už ne, protože je dospělý?

Podle toho jestli bude vydelavat :mrgreen: pokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 12:50
@a12 píše:
Podle toho jestli bude vydelavat :mrgreen: pokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 12:52

Ja mam stesti, budu kupovat jen nejmladsi…starsi dva uz jsou vydelecne cinny. A rodice maji duchod, takze taky jejich smula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.11.18 12:56
@a12 píše:
Podle toho jestli bude vydelavat :mrgreen: pokud mladsi treba v 16ti bude mit brigadu, ma smulu, jestli starsi jeste ve 30ti bude nezamestnanej, dostane darek :mrgreen:

Ale ve třiceti už je dospělý ne? Podle logiky zakladatelky dospělý je bez nároku. Takže do 18 a konec. Nebo dřív, když nevěří na Ježíška. Takže třeba do deseti. To je výhodný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.11.18 12:56

My mame vetsinu pro syna.jeste chybi koupit darky za tchana a za babi :lol: Manzelovi jsem ted zaplatila adrenalinovy zážitek.Ma to jako prekvapeni (jinak pocitam ze si jeste rekne co chce a taky si to koupi ,stejne jako ja jen si vymenime a zabalime :lol: :lol: ) ale jsem mu vdecna jak ted vsechno zvlada kdyz musim tri mesice lezet,ze jsem chtela jesze neco co fakt neceka a nebude to drobnost????a pravr tim jak mohu jen lezet tak nevim tedy :lol: neco pres net koupime a pak asi darkove kose.ovjednam v prosinci ITesco a bude ????

• Citovat
  • Upravit
74217
4.11.18 13:00

Dlouha pauza, tak bud nasla ty leky nebo sla rozdychat, jak jste vsechny neposlusne a narusujete ji diskusi :P .
Mi nepsala, ze jsem nahlasena :dance: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.11.18 13:03
@Kelsey píše:
Dlouha pauza, tak bud nasla ty leky nebo sla rozdychat, jak jste vsechny neposlusne a narusujete ji diskusi :P .
Mi nepsala, ze jsem nahlasena :dance: :lol: .

v ústavu vypnuli wifi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
4.11.18 13:06

Já nemám překvapení ráda, je mi fuk, jestli pod větví něco najdu. Letos jsme se v rodině domluvili, že dárky dostanou jen děti, takže moje nejmladší dcera a ségřin vnuk. A ani to se nebude přehánět.
Souhlasili kupodivu všichni, stejně je to jen přelívání peněz z rodiny do rodiny.
Kdyby bylo na mně, Vánoce zruším úplně, držíme to jen kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
@Kelsey píše:
Mi nepsala, ze jsem nahlasena :dance: :lol: .

Už jsem ji taky nahlasila. No nic jdu se projít do města, koupit adventní kalendáře a mikuláše lindt a kinder, ať obdaruji rodinu,samozřejmě i dospělé, k mikuláši a hlavně jako poděkování, že narozdíl od Janiisky mám normální rodinu :srdce: a jsem za to vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
@hanka.br. píše:
Ale ve třiceti už je dospělý ne? Podle logiky zakladatelky dospělý je bez nároku. Takže do 18 a konec. Nebo dřív, když nevěří na Ježíška. Takže třeba do deseti. To je výhodný!

No psala pokud vydelava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.11.18 13:09
@a12 píše:

Takže diskriminace pracujících. Netáhlo ještě obdaruje, pracující dítě zkásne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
4.11.18 13:10
@hanka.br. píše:
Takže diskriminace pracujících. Netáhlo ještě obdaruje, pracující dítě zkásne.

Ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 13:11
@a12 píše:

Do toho se pocita i materska? Ted nevim co s nejstarsi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit