Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malá_holka píše:
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený?
Nase omladina si vcera po veceri vyrobila obalky, rozstrihala Dracik letak a cekaji na odezvu.
Jezisek bude delat cenzuru, vybirat, nakupovat.
@Janiiska píše:
Mě to nezajímá,jsi v mojí diskuzi.
to zas nezajíma mě ![]()
@debra.morgan píše:
to zas nezajíma mě
Tak si jsi kvokat jinam,tady jsi nahlášena za porušení pravidel
@Kelsey hele to není špatný nápad
u nás se loni poprvé kreslilo a nemohla jsem poznat nic kromě sanitky ![]()
@Janiiska píše:
Tak si jsi kvokat jinam,tady jsi nahlášena za porušení pravidel
je neděle poledne, jsem zvědavá, kdy se tu admini ukážou ![]()
@Tichošlápek píše:
@Kelsey hele to není špatný nápadu nás se loni poprvé kreslilo a nemohla jsem poznat nic kromě sanitky
Další nahlášena za porušení pravidel
@Janiiska píše:
To je smutné,že na lidském štěstí radosti na vánoce záleží na věci,ne na přítomnosti a zdraví toho blízkého.
Nejsmutnější je, když se objeví takový nezvaný kazatel demagog, co bude ostatní přesvědčovat o tom, že jenom on to má správně, a kdo náhodou vnímá Vánoce jinak, je povrchní chudák. nech si svoje rozumy a dovol lidem, aby si své Vánoce řešili tak, jak jim je milé.
Příspěvek upraven 04.11.18 v 12:30
Nějak zakladatelku nechápu. V pravidlech je, že se příspěvky musí rámcově držet tématu. Všechny nahlášené příspěvky jsou o Vánocích. ![]()
@debra.morgan píše:
je neděle poledne, jsem zvědavá, kdy se tu admini ukážou
To je jedno
![]()
@Janiiska mně už si jednou hlásila, měla by sis dělat tabulku
nebo dáme soutěž, koho nahlasis vícekrát. Ať se admini nenudi ![]()
@hanka.br. píše:
Nejsmutnější je, když se objeví takový nezvaný kazatel demagog, co bude ostatní přesvědčovat o tom, že jenom on to má správně, a kdo náhodou vnímá Vánoce jinak, je povrchní chudák. nech si svoje rozumy a dovol lidem, aby si své Vánoce řešili tak, jak jim je milé.Příspěvek upraven 04.11.18 v 12:30
Kdyby,si četla pořádně,dočetla by,ses že jsem 4krat psala AT SI KAZDY DELA PODLE SVYHO nauč se číst proboha
@pukacu píše:
Nějak zakladatelku nechápu. V pravidlech je, že se příspěvky musí rámcově držet tématu. Všechny nahlášené příspěvky jsou o Vánocích.
nejen o vánocích, ale i o dárcích ![]()
@Aspera
tak nejstarší i když už nevěří a chápe jak to funguje tak by se asi divil že mne tatínek nic nekoupil když do teď jsme dárky dostávala
A Vali to letos prožívá strašně moc
během roku si dárky dáváme ale k něčemu. jen tak občas drobnost ale kdybych jen tak manželovi něco koupila tvářil by se divně že on pro mne nic nemá. Takhle když kouká kolik věcí dostal tak malá řekla že byl asi hodně hodný
To tady budeme číst někdy 25-26.12. jak se cítí ty co nic nedostaly a jen seděly u stromečku. Vždyt je to hezké když si někdo dá tu práci a něco vymyslí, koupí, zabalí
Loni jsem o většině věcech tušila ale na plechový hrneček s mumínkama
, to jsme nečekala a manžel říkal že to byl pro něj nejtěžší úkol. U šperků věděl přesně jaký ale když si přečetl nějaký krásný hrneček tak nevěděl
a kafe se z toho pije dobře
, jen mne bylo jasné že byl dost drahý
, vše s mumínkama je dost předražené
manžel si mimo jiné napsal do dopisu nějaké překvapení
, to se ovšem opičí kdžy jse jeden rok jen namalovala dárky ![]()