Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janiiska píše:Ale no tak
Jsi nahlášena za urážku.
@Janiiska píše:
Mimochodem, některé uživatelky tady napsaly,že taky dárky k vánocům nedávají, jen dětem. Co je na tom jebleho?
O to ale vubec nejde.. Jde o to, ze ty to tady podavas jako jedinou dobrou moznost.. Neberes to tak, ze jini to muzou mit jinak.. Proc je jediny spravny to, ze jezisek nosi darky jen detem? Proc neberes nazor, ze si nekdo da k vánocům drobnost mezi dospelymi?
Vzdyt ty ty darky taky kupujes.. Proc si teda nestojis za svou pravdou jako tady taky pred svoji rodinou? U nich bys mela argumentovat darkama jen pro deti atd. Je musis presvedcit kdyz si s nima darky davat nechces, nas ne.. My si to budeme delat zas tak jak my uzname za vhodny a jak se domluvime se svou rodinou..
@Anitramm píše:
Asi tak.Je zbytečný na dotyčnou osobu reagovat, má svojí pravdu
přesně, je to ztráta času, chtěla úvahu a diskuzi. Položila otázku a když odpověď není podle ní tak je to špatně. ![]()
@Janiiska píše:
Jsi nahlášena za urážku.
hele, tak ať si užiješ to hlášení. Nedivím se tvé rodině, ty jsi totiž úplně mimo. Jestli takhle jednáš se všema, nedivím se jim, že ohrnují nos. Možná to ani není nad dárkama jako takovýma, ale nad dárkama od tebe. Možná tě mají stejně tak plné zuby jako ostatní lidi.
@Janiiska píše:
Jsi nahlášena za urážku.
ty neumíš diskutovat?jak není po tvém,jak tě neplácají po ramenou,tak hned nahlašuješ,jak malé dítě.V diskuzi musíš počítat s tím,že ne všichni budou mít tvůj názor,bylo by dobré si to zapamatovat a ne jen,jsi nahlášená.
@Janiiska píše:
Jsi nahlášena za urážku.
myslím si to stejné, tak mě nahlaš taky. Prostě jsi se netrefila někomu z rodiny do vkusu a teď tady všechny poučuješ, že ježíšek nosí jen dětem, a jak to mají dělat správně. Přitom jsi to donedávna dělala stejně, ale protože někdo nezareagoval na tvůj dárek, tak jak sis představovala, už je oheň na střeše. Zameť si před vlastním prahem a ostatní nepoučuj, jak máme trávit a slavit vánoce, někteří z nás jsou ještě normální a mají normální rodiny…
@terinka4444 píše:
hele, tak ať si užiješ to hlášení. Nedivím se tvé rodině, ty jsi totiž úplně mimo. Jestli takhle jednáš se všema, nedivím se jim, že ohrnují nos. Možná to ani není nad dárkama jako takovýma, ale nad dárkama od tebe. Možná tě mají stejně tak plné zuby jako ostatní lidi.
je mimo ![]()
@Janiiska jsi nahlasena za zbytecne nahlasovani prispevku, ktery neurazi, neni sprosty ani nijak neprovokuje. Pokud nechces s lidma normalne slusne diskutovat, tak nezakladej diskuze. Promin, ale pusobis jak naprosta hysterka a nevyrovnany mimon v jednom.
A k Tve otazce - darky si lide davaji, protoze proste chteji. Darek nemusi byt nutne hmotna vec. Pokud Tva rodina nad Tvymi darky ohrnuje nos, tak bud proste neumis vymyslet, co by jim udelalo radost, nebo oni o darky nestoji obecne anebo darky sice maji radi, ale nestoji o darky od Tebe.
PS. Nezapomen me nahlasit! ![]()
Příspěvek upraven 06.11.18 v 09:07
@Janiiska píše:
Jsi nahlášena za urážku.
Ty jsi fakt dobrý mimoň. Jestli se takhle chováš i v rodině, tak se nedivím, že si Vánoce společně moc neužijete ![]()
Vyjadril se vubec nekdo k tomu nedelnimu nahlasovani ? Ja jen, ze uz je utery
a souhlasim s terinkou, to, ze vy jste nenormalni , nebo mozna jen ty
jeste neznamena, ze dospeli se netesi na darky, neumi je ocenit a mit t nich uprimnou radost
a klidne si me nahlas,ocividne je to to jedine, co umis ![]()
Ty woe tolik nahlášení jsem neměla snad ani já za starých časů
![]()
A ja se tedy na jeziska tesim jak malej Jarda.za 1) na to jsk reaguje syn samozrejme,miluju ty jeho oci.To se ale neresi
3)pocházím z chudych pomeru ,kde jsem jako dite mela treba 3darky a v kazdem jednz gumicku.Takze ja si vanoce uzivam,jsem achopna balit kazdou fusekli zvlast(a pozor manzel by umrel kdyby nedostal zásobu fuseklí
),jen proto aby bylo darku hodne.vypada to jako by bylo darku milion za milon ale neni to tak
![]()
@Janiiska píše:
Dobrý den,
Proč se dávají na vánoce dárky dospělým a ne jen dětem? Když dospělý člověk, který si vydělává si může koupit sám co potřebuje. Mne osobně je hloupé, přijít k rodičům a čekat, že mi na vánoce něco dají. Jsem dospělá vydělám si, mohu si koupit sama. Jediny dárek, který mě potěší je ten, že se všichni setkáme v klidu, míru a ještě máme rodiče tady.Kdyz jsem během roku viděla, jak ostatním holkám okolo mého věku odešla třeba maminka.Ty holky, jim bude chybět rodič, ne nějaký dárek věc, který si mohou koupit samy kdykoliv.
Vánoce by měly být o dětech, že jim se dají dárky, protože věří na Ježíška a nevydělávají si ti starší. U dospělých podle mého názoru už by to mělo být o tom, že se všichni setkaji, povikladaji u vánočního stolu a jsou rádi, že se tento rok opět všichni sešli a jsou zdraví. Jenze tohle si uvědomuje jen malé procento dospělých.
co to je zase za kecy? kdo chce dat darek, at da.
ja davam rada darky I svym rodicum,oni mym detem a I me.
tvuj nazor je zcela irelevantni, klidne se na Vanoce zavri do pastousky na seno.
Ale ostatni si mohou darky davat.
@Janiiska píše:
Tak to si opravdu jenom myslíš.Ne každý to tak v rodině má.Taky jsem chtěla potěšit..výraz?Proboha co to koupila?
tak seš z toho na prašky, že někdo pohrdnul tvým dárkem, tak jsi dotyčnýho měla poslat do pr.delea hotovo
je fakt, že než trapnej dárek radši žádnej. možná je lepší se předem domluvit co kdo chce anebo že se nebude dávat nic.ale co si já za svůj dlouhý život pamatuju, tak se mi líbily všechny dárky, teď mám ráda chlupatý ponožky a vyloženbě blbosti ale ve velkým množství ![]()
@Janiiska píše:
Jsi nahlášena za urážku.
myslím, že ti hodně někdo ublížil, dám ti radu, začni s tím opravdu něco dělat, zajdi k psychologovi, nebo pokud nechceš tam, snaz se cíleně sama sebe změnit k tomu, abys měla ráda druhé lidi. Takováhle reakce není normální.