Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bože a ešte by som zabudla na tie dve moje chlpatice… tie už majú darček v skrini tiež: https://www.chlupaci.cz/…se-schovkou/ ale dostanú ho až na Vianoce.
Ešte som premýšľala, že im kúpim také tie pelíšky na radiátor. ![]()
@Quinn7 Napadlo mě třeba povlečení? Kvalitní nože do kuchyně. Dřevěné prkénko s věnováním. Pro tátu třeba dárkové balení uzenin, piva, svetr ![]()
Já už mám nakoupené vše, nebo je to na cestě, krom chlapa. Vůbec letos nevím co pro něj. Jezdí kamionem, tak asi nějakou mikinu teplou na cesty ![]()
@Míša213 píše:
Já už mám nakoupené vše, nebo je to na cestě, krom chlapa.
Vy si jako dárek koupíte chlapa? Nakonec proč ne.
Tak jsem dneska objednala tu kapesní termotiskarnu. Tak jsem zvědavá jaká bude. Dostane ji mamka a dcera
@Luboš P To ne, jeden mi stačí. Ale dárky pro něj ještě nemám. Špatně jsem formulovala větu. ![]()
@willandraify píše:
Mam tip na darek pro muze. Priteli jsem pred lety zaplatila holeni, strih a masaz hlavy v barbershopu. Byl nadsenej. Tyhle Vanoce to mam v planu taky.
Mého to třeba nezaujalo vůbec
Dostal to kdysi od někoho a jak si na to vzpomene, vrti dodnes hlavou ![]()
Ahojky. Je tu někdo z Prahy, kdo má zkušenosti s Beerbike ? Přemýšlím, že to koupím manželovi a jeho kamarádům, ale oplatí se to za tu cenu?
Vždy přemýšlím co…už je to každý rok peklo Ráda nakupuju hezké věci a originální.
Kámoška mi asi před třema rokama poradila obchod na žižkově. Možná znáte. Neskutečný zážitek každý rok, opravdu mužu doporučit, jak na dárky, tak i dekorace. Neskutečný vánoční obchod ****
Edit adminem - smazání odkazu
Dobrý den @topazio,
děkujeme moc za upozornění!
Přeji krásný den,
Kačka