Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
22.8.15 22:05

Já nikdy nechtěla mladšího ale zase ne staršího o moc. První který měl zájem když řekl kdy se narodil tak jsme řekla že ne, byl přesně o rok mladší ale i vzdálenost byla mezi náma větší, v té době mě bylo skoro 18let no a za pár měsíců jsme potkala budoucího manžela a na věk jsme se nějak nezeptala až po pár týdnech a je o 14 měsíců mladší než já. takže tchýně v tom viděla strašně velký problém :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
22.8.15 22:07

@Litta prave, neumim si predstavit, ze bych s tricetiletym zakladala rodinu. Vsichni moji spoluzaci jsou fajn, ale zatim se chteji jen bavit a jeste jsou zamereni na sebe a svoje potreby. Musi teprve dozrat :) to manzel si uz sve uzil a ted je rad, ze ma rodinne zazemi :)

• Citovat
  • Upravit
3157
22.8.15 22:10

Pritel je o 12 let starsi a zadny problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
polokoule
22.8.15 22:14

Byvaly byl o 19 let starsi. Nekolikrat se stalo, ze me lidi povazovali za jeho dceru a to ho vytacelo do nepricetnosti. :)

• Citovat
  • Upravit
37
22.8.15 22:15

Manžel je starší o týden a dost často si připadám, že mám dvě děti (máme 8letého syna), ale už to asi měnit nebudu :lol: :lol: :lol: Myslím, že rozdíl 7let je v pohodě, když si rozumíte, tak na věku přece nezáleží;-) a znám dost párů kde je věkový rozdíl i 10let a jsou spolu šťastní, právě proto, že ti chlapi už bývají vyblbnutí a jsou rádi za tu rodinku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
22.8.15 22:15
@Litta píše:
Bohužel dneska aby člověk pořádného chlapa pohledal. :? Samé chudinky bez testosteronu, sotva jim rostou vousy. Asi že není ta vojna. :nevim:

tak ono to ani není vojnou jako tím, že holky masivně konzumujou HA už skoro od 13, takže vyhlídka, že by pánové zmužněli téměř žádná.

• Citovat
  • Upravit
3157
22.8.15 22:16

@charbl Presne tak :) Jinak si te rodiny vazi nez mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.15 22:17
@Hanney píše:
tak ono to ani není vojnou jako tím, že holky masivně konzumujou HA už skoro od 13, takže vyhlídka, že by pánové zmužněli téměř žádná.

Moc nechápu souvislost, promiň, už je pozdě. :oops: Slyšela jsem o tom buď v souvislosti s hormony ve vodě, nebo s tím, že to přechází do chlapců během kojení. Ale jinak moc nevím, co máš na mysli. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.8.15 22:17

Manžel je starší o více než dvacet let. Jsme spolu už hodně dlouho a vše klape tak, jak má. :D Myslím, že spousta lidí vnímá mnohem hůř, když je starší žena. Jen pro zajímavost - moje kamarádka má manžela o 18 let mladšího. Jsou spolu skoro patnáct let a mají bezva manželství. Věkový rozdíl sedm let mi připadá úplně malicherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.15 22:20
@Adrasteia píše:
Manžel je starší o více než dvacet let. Jsme spolu už hodně dlouho a vše klape tak, jak má. :D Myslím, že spousta lidí vnímá mnohem hůř, když je starší žena. Jen pro zajímavost - moje kamarádka má manžela o 18 let mladšího. Jsou spolu skoro patnáct let a mají bezva manželství. Věkový rozdíl sedm let mi připadá úplně malicherný.

Pro mě nevídané, tak se nezlob za otázku, ale přemýšlíš někdy o tom, jak to bude, až ti bude 50, 60, nebo je ti to prostě jedno a žiješ přítomností? Já si to nedokážu představit už kvůli tomuhle. Chtěla bych zažít to pěkné stáří, jak sedíš na lavičce, krmíš holuby, užíváte si vnoučat, možná i pravnoučat. Ne ve věku, kdy mi odejdou děti, řešit, že mi odchází manžel. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
22.8.15 22:20

Můj chlap je o 10 měs. starší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
charbl
22.8.15 22:21

Ale abych jenom nehanila ty mladsi :lol: mama je asi o sest let starsi nez tata a jak jim to klape :palec: takze to je proste o lidech, jak si vzajemne sednou…

• Citovat
  • Upravit
Hanney
22.8.15 22:21

@Litta jj, je to ve vodě, HA je neodbouratelná, takže je tam těch ženských hormonů stále víc. Ale je to OT tak to necháme být.

• Citovat
  • Upravit
2940
22.8.15 22:22

@Adrasteia o tolik mladšího? :o to už bych si přišla že spím se synem :think:

Můžu se zeptat kolik je ti let, mě 20 let přijde hodně. Jako kdyby mi bylo 20 tak pěknýho čtyřicátníka proč ne? ale ve 40 mít doma chlapa 60 :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.15 22:26
@Hanney píše:
@Litta jj, je to ve vodě, HA je neodbouratelná, takže je tam těch ženských hormonů stále víc. Ale je to OT tak to necháme být.

/ Mě právě aktuálně víc děsí to s tím kojením. Jestli budou další studie na to. Je to přímější přenos než vodou, protože přece jen my nepijeme čištěnou vodu, ta jde do moře. Takže ta koncentrace v pitné vodě u nás teprve stoupat bude. Ale tohle je přímé… :nevim: OK, končíme, kdyžtak založ něco k tomu :mavam: /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí