Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Litta píše:
Pro mě nevídané, tak se nezlob za otázku, ale přemýšlíš někdy o tom, jak to bude, až ti bude 50, 60, nebo je ti to prostě jedno a žiješ přítomností? Já si to nedokážu představit už kvůli tomuhle. Chtěla bych zažít to pěkné stáří, jak sedíš na lavičce, krmíš holuby, užíváte si vnoučat, možná i pravnoučat. Ne ve věku, kdy mi odejdou děti, řešit, že mi odchází manžel.
@Blackova.K píše:
@Adrasteia o tolik mladšího?to už bych si přišla že spím se synem
Můžu se zeptat kolik je ti let, mě 20 let přijde hodně. Jako kdyby mi bylo 20 tak pěknýho čtyřicátníka proč ne? ale ve 40 mít doma chlapa 60
![]()
Mému manželovi bude brzy šedesát a já jsem o 22 let mladší. Jsme spolu 17 let, takže už růžové brýle dávno nemám. Ale to, co vidím, se mi stále líbí. Je třeba říct, že to ale u mužů v tomto věku rozhodně není samozřejmost. Prostě jsem si jen dobře vybrala. Můj manžel hodně sportuje a vyznává zdravý životní styl a je to sakra poznat. Před pár dny byl na preventivní prohlídce a doktorka mu řekla, že podle výsledků by mu hádala o patnáct let míň.
Ale není to zadarmo, dře na sobě. Má asi zdravý kořínek, jeho otec lezl ještě v sedmdesáti po horách. Život s ním je krásný, je to citlivý, veselý a milující manžel a táta. I když to za pár let může být jinak, nikdy nebudu litovat svého rozhodnutí. On mi prostě za to stojí.
To já bych si v 60ti dovedla představit mladého zajíce
proc ne, ze. Člověk si aspoň vedle zajíce prodlouží mládí.
Jasné, ale to nesmím mít vrásky uz ve 40, být opuchla, vypadat stare, využitě.
Co by s takou zajíc dělal
.
Manžel i kdyz je o 10r. starší a mám pocit, že i když sedivi, což mají geneticky v rodině dane, že do 40r. začnou sedivet, tak stárne hezci a pomalu, jak já
možná mám stárnoucí krizi
.
@Adrasteia děkuji za odpověď. Přeju ať jsi i nadále takhle šťastná a spokojená ![]()
@Blackova.K Díky moc za tak vstřícnou reakci.
Jsem bohužel zvyklá spíše na ty opačné.
@Adrasteia To je dobře, že na sebe nekašle.
Tak hodně lásky i nadále. ![]()
Manžel je o 5 a půl roku mladší než já. Seznámili jsme se, když jemu bylo 24 a já měla měsíc před třicítkou. Jsme spolu téměř osm let a klape nám to. ![]()
Muj manžel je o dva roky starší a přijde mi to akorát. Když mi bylo kolem 20 let, tak jsem byla na starší klidně i o 20 let. Dneska už by mi takový věkový rozdíl nevyhovoval. Ale sedm let je OK
Můj manžel je o sedm let mladší, ale jelikož jsem ho uhnala ve třiceti, dal se pěkně zpracovat ![]()
Já vždycky chtěla chlapa staršího, tak do těch max 5 let. Manžel byl prý naopak vždy na starší - ve 20 letech měl třicítky, atd. Pak se oženil s o 7,5 let mladší (jeho první mladší holkou) - tedy se mnou. Láska holt dělá divy ![]()
Sedm let rozdílu mi nepřijde nijak zvláštní. Je to v poho.
Manžel je o tři roky mladší. Nevím čím to, ale nějak to tak vždycky vyšlo. Můj první vážnější vztah, kluk o tři roky mladší. Pak přítel s kterým jsem žila, o víc jak o rok mladší. S manželem jsme víc jak 20 let a už si ho nechám. ![]()
7 let mi prijde jako idealni rozdil.
Muj muz je o 12 let starsi.
@Litta hele lidstvo si pod sebou podřezává větev i v jiných oblastech, co naděláme…