Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
22.8.15 22:34

@Litta hele lidstvo si pod sebou podřezává větev i v jiných oblastech, co naděláme… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3767
22.8.15 22:39
@Litta píše:
Pro mě nevídané, tak se nezlob za otázku, ale přemýšlíš někdy o tom, jak to bude, až ti bude 50, 60, nebo je ti to prostě jedno a žiješ přítomností? Já si to nedokážu představit už kvůli tomuhle. Chtěla bych zažít to pěkné stáří, jak sedíš na lavičce, krmíš holuby, užíváte si vnoučat, možná i pravnoučat. Ne ve věku, kdy mi odejdou děti, řešit, že mi odchází manžel. :oops:
@Blackova.K píše:
@Adrasteia o tolik mladšího? :o to už bych si přišla že spím se synem :think:Můžu se zeptat kolik je ti let, mě 20 let přijde hodně. Jako kdyby mi bylo 20 tak pěknýho čtyřicátníka proč ne? ale ve 40 mít doma chlapa 60 :think: :nevim:

Mému manželovi bude brzy šedesát a já jsem o 22 let mladší. Jsme spolu 17 let, takže už růžové brýle dávno nemám. Ale to, co vidím, se mi stále líbí. Je třeba říct, že to ale u mužů v tomto věku rozhodně není samozřejmost. Prostě jsem si jen dobře vybrala. Můj manžel hodně sportuje a vyznává zdravý životní styl a je to sakra poznat. Před pár dny byl na preventivní prohlídce a doktorka mu řekla, že podle výsledků by mu hádala o patnáct let míň. :D Ale není to zadarmo, dře na sobě. Má asi zdravý kořínek, jeho otec lezl ještě v sedmdesáti po horách. Život s ním je krásný, je to citlivý, veselý a milující manžel a táta. I když to za pár let může být jinak, nikdy nebudu litovat svého rozhodnutí. On mi prostě za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.8.15 22:40

To já bych si v 60ti dovedla představit mladého zajíce :-D proc ne, ze. Člověk si aspoň vedle zajíce prodlouží mládí.
Jasné, ale to nesmím mít vrásky uz ve 40, být opuchla, vypadat stare, využitě.
Co by s takou zajíc dělal :jazyk:.

Manžel i kdyz je o 10r. starší a mám pocit, že i když sedivi, což mají geneticky v rodině dane, že do 40r. začnou sedivet, tak stárne hezci a pomalu, jak já :zed: možná mám stárnoucí krizi :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
22.8.15 22:42

@Adrasteia děkuji za odpověď. Přeju ať jsi i nadále takhle šťastná a spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.8.15 22:44

@Blackova.K Díky moc za tak vstřícnou reakci. :hug: Jsem bohužel zvyklá spíše na ty opačné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
22.8.15 22:45

@Adrasteia To je dobře, že na sebe nekašle. :palec: Tak hodně lásky i nadále. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
22.8.15 22:49

Manzel je take o 7 let starsi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
22.8.15 22:50

Manžel je o 5 a půl roku mladší než já. Seznámili jsme se, když jemu bylo 24 a já měla měsíc před třicítkou. Jsme spolu téměř osm let a klape nám to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
22.8.15 22:51

Muj manžel je o dva roky starší a přijde mi to akorát. Když mi bylo kolem 20 let, tak jsem byla na starší klidně i o 20 let. Dneska už by mi takový věkový rozdíl nevyhovoval. Ale sedm let je OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.8.15 22:53

@Litta Děkuju moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.8.15 22:54

Můj manžel je o sedm let mladší, ale jelikož jsem ho uhnala ve třiceti, dal se pěkně zpracovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
22.8.15 22:55

Já vždycky chtěla chlapa staršího, tak do těch max 5 let. Manžel byl prý naopak vždy na starší - ve 20 letech měl třicítky, atd. Pak se oženil s o 7,5 let mladší (jeho první mladší holkou) - tedy se mnou. Láska holt dělá divy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
22.8.15 22:57

Můj o 4roky starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
22.8.15 23:09

Sedm let rozdílu mi nepřijde nijak zvláštní. Je to v poho.
Manžel je o tři roky mladší. Nevím čím to, ale nějak to tak vždycky vyšlo. Můj první vážnější vztah, kluk o tři roky mladší. Pak přítel s kterým jsem žila, o víc jak o rok mladší. S manželem jsme víc jak 20 let a už si ho nechám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
23.8.15 00:09

7 let mi prijde jako idealni rozdil.
Muj muz je o 12 let starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...