Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mr. X píše:
Přesně taka za to jsem rád
No když ti to vyhovuje takto
proč ne ![]()
@Lima69 píše:
No když ti to vyhovuje taktoproč ne
Jasně, že bych s ní chtěl být více atd. ale momentálně nemám moc na výběr a pořád lepší tohle než vůbec nic. Konec si teď nějak neumím představit.
@Mr. X píše:
Jasně, že bych s ní chtěl být více atd. ale momentálně nemám moc na výběr a pořád lepší tohle než vůbec nic. Konec si teď nějak neumím představit.
a bude to mít časem nějakou budoucnost ![]()
@Lima69 píše:
a bude to mít časem nějakou budoucnost
To je těžké já mám takový pocit, že i ona sama v tom trochu tápe. Někdy podle toho co napíše, řekne to vypadá, že by mohlo mít jindy zase moc ne. Zatím to necháváme tak jako to je ale stejně dříve nebo později si to budeme muset ujasnit.
@Mr. X píše:
To je těžké já mám takový pocit, že i ona sama v tom trochu tápe. Někdy podle toho co napíše, řekne to vypadá, že by mohlo mít jindy zase moc ne. Zatím to necháváme tak jako to je ale stejně dříve nebo později si to budeme muset ujasnit.
to vás stejně nemine
tak třeba vám ten vztah dobře dopadne ![]()
@Lima69 píše:
to vás stejně neminetak třeba vám ten vztah dobře dopadne
S tím já počítám
a uvidíme jak to dopadne…
Za mlada se mi líbili kluci starší, hlavně o těch 7 let. Vrstevníci se mi nelíbili, byli to ucha. Manžel byl starší o 2 roky (z mého pohledu „jen“ o dva roky). Postupem času se mi vrstevníci začali líbit. Teď už se mi zase nelíbí (až na nějakou výjimku), jsou to hrozní dědkové. Mám přítele o 6 let mladšího. Nééé že bych si mladšího hledala, prostě jsme se potkali, dva nezadaní…
Moji rodiče jsou o necelých 8 let. Otec letos dovrší 93, mamince je 85. Jsou spolu 63 let. Dvojka jak do Troškova filmu
.
Mezi mnou a manželem je 10 let. Je pravda, že vrtevníci se mi nikdy nijak nelíbili. Taky je pravda, že manžel byl můj první kluk a po povíti letech jsme se k sobě vrátili.
@Mr. X píše:
Rozdíl 12 let (já mladší) a rozumíme si skvěle. Často mi přijde, že tam snad žádný rozdíl ani není, občas je snad více ztřeštěná než já.
Pokud se milujete, sex musí být úžasný. Nesrovnatelný s mladší partnerkou. ![]()
Mám teď čerstvě v rodině která už brzo rodina nebude ( švagrová) věkový rozdíl ONA 26 let on 54 let
Vyměnila ho za bráchu stejně starého jako je ona.Asi bych řekla Oidipovský komplex než láska ale každý to máme jinak..
![]()
Já jsem s přítelem tak o 10 let a někdy mám poit že tak žádný rozdíl není. Oba dva jsme srandisti tak co. Přítel někdy říká, že se cítí jak můj otec když něco zapomenu nebo
tak
Vyšší věkový rozdíl se projeví až později. Co nejprve vypadá jako ideál se starším a zkušeným mužem, může pak časem ve vyšším věku ženy vypadat úplně jinak.
@Heinich to můžu potvrdit.
Babička je o 16 let mladší než děda a dědovi je 88 let a babička se stará doslova o malé dítě.. bohužel myslím si že to teď pro ní není žádný med
![]()
@krasnoocko píše:
@Heinich to můžu potvrdit.
Babička je o 16 let mladší než děda a dědovi je 88 let a babička se stará doslova o malé dítě.. bohužel myslím si že to teď pro ní není žádný med![]()
![]()
Ono často není třeba čekat až skoro do 90ti. Mnoho jich zdědkovatí ještě před 60kou..