Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heinich fakt tenhle případ znám ze své rodiny a nikdy bych si chlapa o 20let staršího nevzala, když vidím jak to teď mají. A to ten muž zhruba do těch 65-70sáti vypadal o 15let mladší a i prostě se tak choval, žádný dědek s holí. A najednou jako, když to na něj hodíš a opravdu během čtvrt roka ho to všechno, čemu se úspěšně bránil dohnalo.
Mam partnera o 16 let starsiho jemu je 40 a mne 24 mame skoro 2 letou dcerku a zatim si nestezuji
@michellll teď máš chlapa v nejlepším věku. Většinou už finančně neživoří, jsou zajištění, ale jak píše @boball napiš za těch 20-30 let ![]()
Ahoj.
Z osobní zkušenosti vím, že na věku opravdu nezáleží.
…i když zní tato věta už jako klišé.
Když mi bylo 17, začala jsem chodit z mužem, který zrovna slavil 32.narozeniny. Chápu názory některých lidí, že je to opravdu přehnané…časem jsem si na tyto názory zvykla. ![]()
Jde o to, že jsme spolu chodili 2 a půl roku bez jakéhokoliv problému. Měli jsme krásný a harmonický vztah.
Ten klid mezi námi byl dán asi hlavně povahami, protože já jsem si nikdy nerozuměla s tehdy náctiletými kluky, a spíše mi přišli tak trochu mimo, trapní. ![]()
A přítel, teď už ex přítel, měl naopak velmi mladou duši a zároveň byl, přirozeně k jeho věku, už rozumný, což mi vyhovovalo. ![]()
Je to na člověku.
Setkala jsem se opravdu s různými názory a prošla si náročným obdobím, ale vše se dá překonat… jakmile lidé uvidí, že se máte rádi, vše se změní. ![]()
Na nás už poslední rok koukali všichni úplně normálně, i rodina si zvykla. ![]()
Takže přeji hodně štěstí.. ![]()
Nasi od sebe byli 10 let..ja jsem s pritelem o 5 let. vse posuzuji podle toho jak si s danym rozumim nez abych hledela na jeho vek ![]()
My jsme o 5 let, tak akorát
Ale na věku nezáleží. Tchyně s tchánem jsou o 10 let a klape jim to, naši o 5 let - mamka starší - celej život spolu válčí, ale o věku to není, rozpory mají jiný původ..
Rozdíl 12 let (já mladší) a rozumíme si skvěle. Často mi přijde, že tam snad žádný rozdíl ani není, občas je snad více ztřeštěná než já. ![]()
@Mr. X píše:
Rozdíl 12 let (já mladší) a rozumíme si skvěle. Často mi přijde, že tam snad žádný rozdíl ani není, občas je snad více ztřeštěná než já.
to mluvíš o té svojí vdané učitelce
![]()
@Lima69 píše:
to mluvíš o té svojí vdané učitelce![]()
To ještě neupadlo v zapomnění?
No jo o kom jiném ![]()
@Mr. X píše:
To ještě neupadlo v zapomnění?No jo o kom jiném
a jak to jde
co syn ![]()
@Lima69 píše:
a jak to jdeco syn
V rámci možností to jde nejlépe jak může
a co se týče syna prostě jsme si spolu o tom promluvili a řekl jsem jí, že by to asi nebyl nejlepší nápad aspoň prozatím, vzala to a nevypadala, že bych jí tím nějak zklamal nebo namíchnul.
@Mr. X píše:
V rámci možností to jde nejlépe jak můžea co se týče syna prostě jsme si spolu o tom promluvili a řekl jsem jí, že by to asi nebyl nejlepší nápad aspoň prozatím, vzala to a nevypadala, že bych jí tím nějak zklamal nebo namíchnul.
Tak hlavně že vám to klape ![]()
@Lima69 píše:
Tak hlavně že vám to klape
Přesně tak
a za to jsem rád