Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9089
27.8.15 16:21

@Heinich fakt tenhle případ znám ze své rodiny a nikdy bych si chlapa o 20let staršího nevzala, když vidím jak to teď mají. A to ten muž zhruba do těch 65-70sáti vypadal o 15let mladší a i prostě se tak choval, žádný dědek s holí. A najednou jako, když to na něj hodíš a opravdu během čtvrt roka ho to všechno, čemu se úspěšně bránil dohnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.8.15 16:39

Mam partnera o 16 let starsiho jemu je 40 a mne 24 mame skoro 2 letou dcerku a zatim si nestezuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
27.8.15 16:57

@michellll Napiš za dvacet let:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
27.8.15 16:59
@boball píše:
@michellll Napiš za dvacet let:-))

Jj napisi :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9089
27.8.15 17:16

@michellll teď máš chlapa v nejlepším věku. Většinou už finančně neživoří, jsou zajištění, ale jak píše @boball napiš za těch 20-30 let :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DenisaDen
4.9.15 09:44

Ahoj.

Z osobní zkušenosti vím, že na věku opravdu nezáleží. :)…i když zní tato věta už jako klišé.
Když mi bylo 17, začala jsem chodit z mužem, který zrovna slavil 32.narozeniny. Chápu názory některých lidí, že je to opravdu přehnané…časem jsem si na tyto názory zvykla. :lol:
Jde o to, že jsme spolu chodili 2 a půl roku bez jakéhokoliv problému. Měli jsme krásný a harmonický vztah.
Ten klid mezi námi byl dán asi hlavně povahami, protože já jsem si nikdy nerozuměla s tehdy náctiletými kluky, a spíše mi přišli tak trochu mimo, trapní. :roll:
A přítel, teď už ex přítel, měl naopak velmi mladou duši a zároveň byl, přirozeně k jeho věku, už rozumný, což mi vyhovovalo. :srdce:
Je to na člověku.
Setkala jsem se opravdu s různými názory a prošla si náročným obdobím, ale vše se dá překonat… jakmile lidé uvidí, že se máte rádi, vše se změní. :*
Na nás už poslední rok koukali všichni úplně normálně, i rodina si zvykla. :)

Takže přeji hodně štěstí.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
viky.beckham
4.9.15 14:11

Nasi od sebe byli 10 let..ja jsem s pritelem o 5 let. vse posuzuji podle toho jak si s danym rozumim nez abych hledela na jeho vek ;)

• Citovat
  • Upravit
63
4.9.15 14:50

My jsme o 5 let, tak akorát :) Ale na věku nezáleží. Tchyně s tchánem jsou o 10 let a klape jim to, naši o 5 let - mamka starší - celej život spolu válčí, ale o věku to není, rozpory mají jiný původ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.9.15 17:36

Rozdíl 12 let (já mladší) a rozumíme si skvěle. Často mi přijde, že tam snad žádný rozdíl ani není, občas je snad více ztřeštěná než já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
4.9.15 17:44
@Mr. X píše:
Rozdíl 12 let (já mladší) a rozumíme si skvěle. Často mi přijde, že tam snad žádný rozdíl ani není, občas je snad více ztřeštěná než já. :mrgreen:

to mluvíš o té svojí vdané učitelce :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.9.15 17:51
@Lima69 píše:
to mluvíš o té svojí vdané učitelce :think: :nevim:

To ještě neupadlo v zapomnění? :D No jo o kom jiném :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
4.9.15 17:53
@Mr. X píše:
To ještě neupadlo v zapomnění? :D No jo o kom jiném :(

a jak to jde :nevim: co syn :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.9.15 18:01
@Lima69 píše:
a jak to jde :nevim: co syn :nevim:

V rámci možností to jde nejlépe jak může :) a co se týče syna prostě jsme si spolu o tom promluvili a řekl jsem jí, že by to asi nebyl nejlepší nápad aspoň prozatím, vzala to a nevypadala, že bych jí tím nějak zklamal nebo namíchnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
4.9.15 18:04
@Mr. X píše:
V rámci možností to jde nejlépe jak může :) a co se týče syna prostě jsme si spolu o tom promluvili a řekl jsem jí, že by to asi nebyl nejlepší nápad aspoň prozatím, vzala to a nevypadala, že bych jí tím nějak zklamal nebo namíchnul.

Tak hlavně že vám to klape ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.9.15 18:09
@Lima69 píše:
Tak hlavně že vám to klape ;)

Přesně tak ;) a za to jsem rád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit