Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
7 let, je to akorát
Známá naopak žije ve spokojeném letitém svazku s mužem o 5 let mladším (pro oba je to první manželství), takže je to fakt silně individuální. A ten věkový rozdíl na nich není nijak patrný, kdo to neví, řekl by, že pán je starší nebo minimálně stejně starý.
@onajeblond píše:
Ahojky, zajímalo by mě jaký je věkový rozdíl mezi vámi a vašemi partnerymanžely?
A jestli se vám zdá věkový rozdíl 7 let hodně?děkuji
Nějak mi tvůj nick sedl k charakteru diskusního příspěvku.
Můžu se zeptat, k čemu ti tahle tisícá pětistá šedesátá čtvrtá diskuse na jedno a to samé téma je?
Jsem starší o celých 13 hodin!!!
Nechápu, má to nějakou vypovídací hodnotu??? ![]()
Jsme stejně staří, já jsem o 10 měsíců starší
Takže jsme vždy jen 2 měsíce v roce stejně staří ![]()
Když má někdo mezi sebou velký věkový rozdíl, tak záleží v jakém věku.. Znám takové, že např. slečna 18 let - partner 49 let (to mi přijde divné), ale kdyby třeba byli oba o něco starší, tak už mi to tak divné nepřijde. Každopádně si moc neumím představit vztah, kde mě by bylo např. 40 a partnerovi táhlo na 60
Ale někomu to vyhovuje.
Ja mam chlapa o 14 let starsiho a nemenila bych, nejsem na zajicky ![]()
Rozdíl u nás je 11 let. Přítel je straší, ale často to vypadá spíš obráceně
a taky to že vypadá mnohem mladší.
Taky moc nechápu souvislost, nicméně my jsme od sebe 11 let a pro mě ideál, vždy se mi zamlouvali jen starší. nicméěn 20 a více mi přijde hrozné
protože to už bych měla doma skoro 60sátníka, to ne
jako tenhle rozdíl se dá když je holce 20 a chlapovi 40. Jinak te´d bych i mohla mít stejně starého, už konečně moji vrstevníci dospěli, nicméně nehodlám měnit
![]()
Jinak 7 let mi přijde OK, pokud je starší chlap, ale já už dle sebe nějak nedokáži pochopit opak
Neberu rozdíl roku, dvou, v dospělosti, to je jak vrstevník, nicméně pět a více mladší žena mi přijde, že se jen snaží vypadat mladší ![]()
Vedle nás v činžáku bydlí manželé, on je o 3o let starší. Ona je učitelka na zš, on je tamtéž ředitel. Nikdy jsem neviděla lidi kteří by na sebe byli hodnější. Ona k němu vzhlíží a on by jí nosil na rukou.