Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem o 14 dní starší než můj muž a máme se rádi deset let. Moji rodiče mají mezi sebou sedm let a klape jim to 32 let. Tohle se nedá narvat do tabulek ![]()
Můj přítel je starší o šest let a zatím je všechno super. Myslím, že to není o věku, ale o tom jak si rozumíte ![]()
@onajeblond máme mezi mnou a mužem 29 let a jsme šťastní a klape to.
AR
@onajeblond píše:
Ahojky, zajímalo by mě jaký je věkový rozdíl mezi vámi a vašemi partnerymanžely?
A jestli se vám zdá věkový rozdíl 7 let hodně?děkuji
Jsem starší o 9 měsíců, říkávám, že ho tchánovci udělali pro mě
.
Můj je starší o 7 let bez 7 dní ![]()
A v klidu. Stejně staří kluci mě nikdy moc nelákali.
Můj manžel je starší o 4 roky. Švagr má přítelkyni o 12 let mladší, přijde mi ještě dost nevyspělá a on se kvůli ní chová jak puberťák
Znám pár, kdy je chlap mladší o 10 let a klučina mi přijde daleko vyzrálejší a rozumější než ta holka. Já bych do mladšího nešla, ale myslím, že věk není zas tak rozhodující
Jinak já jsem kdysi „randila“ s chlápkem o 21 le starším a bylo to super období, rozuměli jsme si, ale s odstupem času si ho nedovedu představit jako partnera pro život.
@charbl píše:
Manzel je o jedenact let starsi. Kluci stari stejne jako ja mi do ted prijdou jako mlady ucha a to mi uz pomalu bude tricet
Neboj, brzy se to začne měnit ![]()
@onajeblond píše:
Ahojky, zajímalo by mě jaký je věkový rozdíl mezi vámi a vašemi partnerymanžely?
A jestli se vám zdá věkový rozdíl 7 let hodně?děkuji
Chybí ještě údaj o věku těch dvou. Pokud by jemu bylo 22 a jí 15, tak je to něco jiného (na hranici pedofilie), než kdyby jemu bylo 32 a jí 25. To už je hotová, dospělá ženská. Pak je to OK.
Jsme od sebe dva měsíce. Na den přesně, manžel je starší. Jinak sedm let není nic hrozného, kdysi se mi to zdálo jako ideální věkový rozdíl, ale dnes jsem ráda, že je stejný ročník, když vidím kamarády o pár let starší, ti chlapi prostě stárnou rychleji i když tvrdí opak.
6 let skoro na hodinu přesně
U nás akorát, u jiných třeba problém..
My jsme s partnerem od sebe 22 let, jsme 7 let spolu, za tu dobu jsme se ani nepohadali, skvele si rozumime a tad mame spolu 5 mesicni Karolinku a jsme stastni.Na veku nerzalehi, hlavne aby jste si rozumeli-to je dulezite! Krasny den preji ![]()
@onajeblond píše:
Ano, taky se mi zdá dovné když je žena starší o víc jak rok, v tomto případě se jedná o 7 let staršího muže
To je normalni, ne?
mezi nami je rozdil 2,5 roku. I 10 let me neprekvapuje. Ale treba 22 uz ano a i takove pary znam.