Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka201
15.4.16 11:27

Mě je 24,manželovi 42,vše funguje jak má, jsme spolu 5let :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3968
15.4.16 11:29
@maminka201 píše:
Mě je 24,manželovi 42,vše funguje jak má, jsme spolu 5let :kytka: :kytka:

No to je právě ten zatím „ideál“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
15.4.16 11:44

@Heinich Jsme štastní, máme spolu 3krásné dcery, stará se o nás, miluje nás. Nevím co tím chceš říct, ale on zustane takovej jakej je :*.Hold některé ženy mají smulu no.

• Citovat
  • Upravit
360
15.4.16 13:23

@maminka201 tAKY SI MYSLÍM ŽE SI UŽÍVEJ DOKUD TO PŮJDE…ale jeddnou si na nás vzpomeneš..Zní to opravdu ošklivě ale tobě bude 50 budeš se cítit skvěle a doma budeš mít 70ti letého dědka. :think: :think:
Neříkam nebuď s ním ale že tě dopředu obdivuju že do toho jdeš dobrovolně a zároveň lituju protože tomuhle věku se nevyhne nikdo a myslím si že každý kdo to takhle doma má s tím podvědomě počítá… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.16 13:52
@maminka201 píše:
@Heinich Jsme štastní, máme spolu 3krásné dcery, stará se o nás, miluje nás. Nevím co tím chceš říct, ale on zustane takovej jakej je :*.Hold některé ženy mají smulu no.

Můj tatínek byl o 20 let starší než mamka. Umřel v 76ti letech, mě jako mladšímu dítěti bylo tehdy 26 let. Takže mě " provedl" i vysokou školou.
Jinak do posledního dne pracoval, tehdy pár let po revoluci, jako zástupce španělského výrobce potravin pro ČR. Byl naprosto fyzicky i psychicky vitální, bez problémů vedl obchodní jednání v agličtině. Týden před jeho naprosto nečekaným úmrtím se s mámou vrátili z poznávacího zájezdu po Itálii. Takže ne každá, která si vezme staršího muže, musí dopadnou jako ošetřovatelka nerudného dědka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.16 14:33

Kamarádka má o 13 let mladšího přítele a výborně si spolu rozumí. :)

• Citovat
  • Upravit
15436
15.4.16 14:42
@Amerielle píše:
Je o 9 měsíců starší, oběma je nám v současnosti 26 let.

Mám spíš kamarádky, které mají o něco starší partnery a tak jim ti muži v dobách studií všechno usnadňovali. My všechno od začátku budovali společně (Seznámili jsme se, když jsem byla v maturitním ročníku, on na vejšce.), což by pro některé nebylo.

K tomu se váže i to, že vždycky, když vidím, jak se některé známé, i mladší holky než já, vdávají za nějakého staršího slizouna (samo, že je vždycky dobře zajištěný :mrgreen: ), řeknu si: „Ježiši, takového starého c*pa?“ :lol: 8o 8o Ne u všech, samozřejmě. Ale často jde prostě vidět, že chtěly jít „k hotovému“. :poblion:

Jinak když už se mi stane, že si u kluka/chlapa řeknu: „Ten je hezkej.“, tak se vždycky jedná o mladší ročníky. :nevim: Takže tuším, že budu asi ten typ „na zajíčky“. :mrgreen: Starší se mi moc nelíbí, navíc bych nechtěla třeba ve třiceti dělat pečovatelku padesátníkovi.

Příspěvek upraven 15.04.16 v 14:35

Pečovatelku padesátníkovi? Takhle zkreslenou představu o věku snad už nemá ani moje pubertální dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
15.4.16 15:19
@Amerielle píše:
Dobře, tak když to posuneme, tak by čtyřicítka dělala pečovatelku šedesátníkovi. Taky nic moc představa. U těch padesátníků záleží. Vidím to na svém taťkovi. V padesáti už začínají nejrůznější zdravotní potíže, vysoký tlak atd. Dnešní třicítce, která se chce bavit a teprv třeba plánuje první dítě, by teda fakt nestačil.

Tak to je případ od případu. Můj chlap je o 9 let starší než já, je mu 52 a v půlmaratonu je ve své věkové kategorii 3. v Evropě. A paradoxně já - ta mladší - řeší zdravotní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka201
15.4.16 16:21

Panebože sorry vy jste ale… :poblion: jak to vůbec můžete říct? já se budu o manžela starat až do smrti! Dělala jsem pečovatelku a vím co to obnáší. Na co máte vy chlapa? aby Vás jen živil, udělal děti a až bude starý ho pošlete do pr…?fuj fuj fuj stydte se..Vás chlap to ví jak se o něm bavíte? Manželovi jsem jasně řekla, že jiného chlapa už nechci.Fuj mě se z Vás udělalo tak zle!!!

• Citovat
  • Upravit
15436
15.4.16 16:40
@Amerielle píše:
A umíš si představit, že by si teď „pořídil“ třicítku a zakládal s ní rodinu? Jí by bylo padesát a doma by měla sedmdesátiletého dědulu.

Představovat si to nechci, ale můžu Tě ujistit, že znám v okolí dost případů, že manželství tak dopadlo. Představ si, že až vám bude 50, tak Tvůj chlap bude připadat třeba atraktivní nějaké třicítce. A Ty pro něj budeš stará. Nemyslím to zle, ale život fakt není tak černobílý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
15.4.16 16:43
@maminka201 píše:
Panebože sorry vy jste ale… :poblion: jak to vůbec můžete říct? já se budu o manžela starat až do smrti! Dělala jsem pečovatelku a vím co to obnáší. Na co máte vy chlapa? aby Vás jen živil, udělal děti a až bude starý ho pošlete do pr…?fuj fuj fuj stydte se..Vás chlap to ví jak se o něm bavíte? Manželovi jsem jasně řekla, že jiného chlapa už nechci.Fuj mě se z Vás udělalo tak zle!!!

Navíc můžou nastat v životě situace, že bude potřebovat pečovatelku i člověk velmi mladý. A může to být v páru i ta žena, která teď dává za slovo pečovatelka blicího smajlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.4.16 17:36

@Amerielle Hele,já jsem ročník 69,můj táta a tchán 47.Tchán byl před dvaceti lety ještě vcelku atraktivní, dobrý společník. Dneska je z něj hluchej dědek a z mého otce jak by smetl. Nedokážu si představit mít takového partnera. Nicméně, každý to má hozené jinak. Akorát mi příde, že ty mladé u těch starších mužů tak nějak předčasně zestárnou. Samozřejmě existují asi i výjimky, ale já žádnou neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.4.16 17:44
@Amerielle píše: …a já s tímto souhlasím

A já zase souhlasím s tím, že když se řekne, ten je hezkej, tak je to skoro vždycky o mladým. Jinak o mužích v mém věku už se říká na jeho věk ujde :mrgreen: je to i naopak samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
15.4.16 17:52
@Amerielle píše:
Jestli to byla narážka na mě, tak já za slovo „pečovatelka“ blijícího smajlíka nedala. Ten blijící smajlík byl ve vztahu k něčemu úplně jinému. ;)

To, že i mladý člověk může vážně onemocnět a bude potřebovat pečovatelku, to dobře vím. To ale nemění nic na tom, že padesátník mi přijde pro třicítku prostě starý…bez ohledu na nemoce atd. Úplně tu moje slova překrucujete…

Život sice není černobílý, ale názor na to mít můžu, ne? Třeba mediálně známý pár Ornella - Kokta mi taky přijde vyloženě strašný. Ať už si o tom myslí každý kdo chce co chce.

Nemyslela jsem to na Tebe, to byla spíš nadsázka. Jinak pár Ornella a Kokta to je fakt chuťovka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
15.4.16 17:59
@Heinich píše:
Ono často není třeba čekat až skoro do 90ti. Mnoho jich zdědkovatí ještě před 60kou..

Musíš si umět vybrat. Mému manželovi je téměř 60, já jsem o více než dvace let mladší. Fyzičku a výdrž mému manželovi závidí kdekterý třicetiletý chlapec ze sousedství. A víš proč? Protože tihle mladíci (jistě ne všichni, ale většina) vysedávají ve svém volnu u počítače, zatímco manžel tvrdě maká na baráku a na zahradě a večer, když se svalí ostatní k telce, tak si jde (většinou už za tmy) ještě zaběhat pár kilásků. Jinak většinu volného času věnuje našemu tříletémus synovi. :srdce: Od toho se odvíjí i zdravotní stav - na poslední preventivní prohlídce, vrtěla doktorka hlavou, že má hodnoty, jako by mu bylo nejmíň o patnáct let méně.
Takže to není tolik o věku, jako o tom, jak člověk žije, jak se o sebe stará. Dnešní nesportovní počítačová generace bude v padesáti vypadat asi trochu jinak. Jeho otec lezl ještě v sedmdesáti po horách a podával výkony, na které by se někteří „mladí“ třicátníci jen těžko zmohli. Takže s řečmi o dědkovatění bych byla opatrná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí