Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mexxx píše:
Mezi mnou a přítelem je rozdíl 9 let. Nepřijde mi to hodně
Já taky a spokojenost. ![]()
Ja jsem o 4 roky starsi nez muj partner
a naprosto me to vyhovuje ![]()
Souhlasím. Chlap není jen na to, aby vydělával ženské peníze a ona je rozhazovala. Moje babička se od 47 let starala o dědu až do jeho smrti o 7 let později. Když onemocněl, každý ji říkal dej ho někam ale ona si ho místo toho nechala doma.
při obřadu se říká v dobrém i zlém, ve zdraví i v nemoci. Jak tak čtu, tak u některých platí jen v dobrém a ve zdraví. Kdybyste onemocněli vy a váš partner se na vás vykašlal co byste na to říkali???
Mezi mnou a přítelem je věkový rozdíl 10 let a naprosto mi to vyhovuje. Ví co od života chce. Není jak ti mladí kluci, kterým jde jen o postel a pak holku posle do p..
@klosova.petra píše:
Souhlasím s tebou o těch vrstevnících.
To není o věku
@Anonymní píše:
Pokud se milujete, sex musí být úžasný. Nesrovnatelný s mladší partnerkou.
Je skvely a je to hlavne diky tem citum.
@Venetia píše:
To není o věku
já neříkám že je je to tak u všech. Ale hodně mladým klukůn je jen o sex a nic víc.
Mne je 24, chlap je o 14 let starsi
vzdycky jsem byla na starsi (predchozi partneri byli o 6 a o 10 let starsi.. jak na to koukam, jdu po 4letech vys a vys
) obcas se ten rozdil pozna a zaskripe to, ale jinak supr
hlavne vsichni chlapi jsou dusevne na urovni pubertaka, s tim bojuju vic ![]()
@Lainaire8
Ahoj, občas potkávám páry: paní /cca 60/ je zachovalá, upravená, s nabarvenými vlasy, přiměřeně hezky oblečená a vedle ní
bělovlasý, vrásčitý stařík. Možná jsou stejně staří, ale protože ženy se mohou přikrášlit, vypadají vždycky lépe.
Teď, když jste oba ještě /relativně/ mladí, ten rozdíl vidět není, ale za 30 let…
/A to nemluvím o sexu!/
Vlastně, Bůh ví, jestli tady ještě budeme ![]()
U nás je přítel starší o 3roky. a měla sem už vztah s mužem starším o 11let ji ví
@Anonymní píše:
@Lainaire8
Ahoj, občas potkávám páry: paní /cca 60/ je zachovalá, upravená, s nabarvenými vlasy, přiměřeně hezky oblečená a vedle níbělovlasý, vrásčitý stařík. Možná jsou stejně staří, ale protože ženy se mohou přikrášlit, vypadají vždycky lépe.
Teď, když jste oba ještě /relativně/ mladí, ten rozdíl vidět není, ale za 30 let…/A to nemluvím o sexu!/
Vlastně, Bůh ví, jestli tady ještě budeme
@Venetia píše:
To není o věku
samozřejmě, že to není o věku, je to o to
m člověku, co mu bylo dáno za to se prát a milovat…
Jako mladá jsem vždycky byla na starší, v 18 letech jsem chodila s 36letym a potom s 39letym. Neumela jsem si představit mít stejné starého, natoz mladšího partnera. Ale člověk míní…Teď je mi 45let a už 8let žijí s o 16let mladším partnerem, mame spolu 3leteho syna.