Váš věkový rozdíl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.16 15:00
@mexxx píše:
Mezi mnou a přítelem je rozdíl 9 let. Nepřijde mi to hodně :)

Já taky a spokojenost. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
worship
19.4.16 16:58

@Mrazivý dech
chichi, tak hlavně, že to dobře dopadlo :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
342
20.4.16 10:16

Ja jsem o 4 roky starsi nez muj partner :lol: a naprosto me to vyhovuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 07:53

Souhlasím. Chlap není jen na to, aby vydělával ženské peníze a ona je rozhazovala. Moje babička se od 47 let starala o dědu až do jeho smrti o 7 let později. Když onemocněl, každý ji říkal dej ho někam ale ona si ho místo toho nechala doma.
při obřadu se říká v dobrém i zlém, ve zdraví i v nemoci. Jak tak čtu, tak u některých platí jen v dobrém a ve zdraví. Kdybyste onemocněli vy a váš partner se na vás vykašlal co byste na to říkali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 07:55

Mezi mnou a přítelem je věkový rozdíl 10 let a naprosto mi to vyhovuje. Ví co od života chce. Není jak ti mladí kluci, kterým jde jen o postel a pak holku posle do p..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 07:58

Souhlasím s tebou o těch vrstevnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107643
10.5.16 10:28
@klosova.petra píše:
Souhlasím s tebou o těch vrstevnících.

To není o věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
13.5.16 11:31
@Anonymní píše:
Pokud se milujete, sex musí být úžasný. Nesrovnatelný s mladší partnerkou. :palec:

Je skvely a je to hlavne diky tem citum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.16 08:09
@Venetia píše:
To není o věku

já neříkám že je je to tak u všech. Ale hodně mladým klukůn je jen o sex a nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
21.5.16 18:13

Mne je 24, chlap je o 14 let starsi :lol: vzdycky jsem byla na starsi (predchozi partneri byli o 6 a o 10 let starsi.. jak na to koukam, jdu po 4letech vys a vys :mrgreen: ) obcas se ten rozdil pozna a zaskripe to, ale jinak supr ;) hlavne vsichni chlapi jsou dusevne na urovni pubertaka, s tim bojuju vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.16 19:55

@Lainaire8
Ahoj, občas potkávám páry: paní /cca 60/ je zachovalá, upravená, s nabarvenými vlasy, přiměřeně hezky oblečená a vedle ní 8o bělovlasý, vrásčitý stařík. Možná jsou stejně staří, ale protože ženy se mohou přikrášlit, vypadají vždycky lépe.
Teď, když jste oba ještě /relativně/ mladí, ten rozdíl vidět není, ale za 30 let… :think: /A to nemluvím o sexu!/
Vlastně, Bůh ví, jestli tady ještě budeme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2473
21.5.16 20:18

U nás je přítel starší o 3roky. a měla sem už vztah s mužem starším o 11let ji ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
21.5.16 20:19
@Anonymní píše:
@Lainaire8
Ahoj, občas potkávám páry: paní /cca 60/ je zachovalá, upravená, s nabarvenými vlasy, přiměřeně hezky oblečená a vedle ní 8o bělovlasý, vrásčitý stařík. Možná jsou stejně staří, ale protože ženy se mohou přikrášlit, vypadají vždycky lépe.
Teď, když jste oba ještě /relativně/ mladí, ten rozdíl vidět není, ale za 30 let… :think: /A to nemluvím o sexu!/
Vlastně, Bůh ví, jestli tady ještě budeme :mavam:
:lol: zas si nefandim, ze spolu budeme do konce zivota a kdyby jo, on tu muze bejt do 80 a me muze v 45 srazit autobus :nevim: :lol: a s tim sexem.. uz se tesim na klidek, pac chlap ho chce denne a to i vickrat, prekazka nejsou ani deti a tehotenstvi :zed: :mrgreen: v tomhle je jako pubertak :oops: :lol: uz se hrozne tesim na sestinedeli! :oops: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
21.5.16 21:08
@Venetia píše:
To není o věku

samozřejmě, že to není o věku, je to o to :andel: :kytka: m člověku, co mu bylo dáno za to se prát a milovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.5.16 23:05

Jako mladá jsem vždycky byla na starší, v 18 letech jsem chodila s 36letym a potom s 39letym. Neumela jsem si představit mít stejné starého, natoz mladšího partnera. Ale člověk míní…Teď je mi 45let a už 8let žijí s o 16let mladším partnerem, mame spolu 3leteho syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí