Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, zajímalo by mě jaký je věkový rozdíl mezi vámi a vašemi partnerymanžely?
A jestli se vám zdá věkový rozdíl 7 let hodně?
děkuji
Zdá se mi to hodně pokud je žena starší než muž, nevím proč, od malička se mi tyto páry nelíbí
podle mě by měl být chlap starší… můj je teda starší jen o dva roky..
Mezi mnou a manželem je bezmála 11 let. 7 let mi rozhodně hodně nepřipadá ![]()
@onajeblond 12 let a je to akorát. Spíš záleží na povaze partnerů, než na věku. Kolem sebe mám hodně párů s rozdílem nad 10 let a všude to klape
.
Pokud je starší muž je to ok, obráceně to je většině případů divný. J8 jsem starší ale jen o rok a čtvrt ![]()
Manzel je o jedenact let starsi. Kluci stari stejne jako ja mi do ted prijdou jako mlady ucha a to mi uz pomalu bude tricet ![]()
My máme mezi sebou 9 let. Manzel je starsi. Prijde mi to hodne, idelani je tak do 5 ti let, ale nekde to vyhovuje nekde t nefunguje. Zalezi vice na charakteru, nez na veku.
13 měsíců a přijde mi to akorát, i když klidně bych brala staršího.
O 7 let starší byl můj ex, ale to už mi připadalo pro dlouhodobý vztah trochu dost. Záleží ale taky na tom, v jakém věku se potkají. Je rozdíl 14 a 24, 20 a 40 nebo 50 a 60.
My mame mezi sebou 6 let a nijak to nepocituju… kdybychom se poznali o deset let driv, tak je rozdil znat, ale po dvacitce, kdyz jsou lidi rozumni, pohoda…