Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Buď rád
To nejsem, vždycky někam přijdu, vysypou se brambůrky na stůl a já pak vypadám jako nějaké alternativní ezo jelito ![]()
Miluju slaninový Bohemia. ![]()
Nesmím je kupovat, protože jak jsou doma, v nočních hodinách v rámci oslabené vůle je u eMimina sežeru. ![]()
Před pár lety mi špatní kamarádi ke kulatým narozkám věnovali obr krabici plnou slaninových Bohemia a vydržely mi přesně tolik večerů, kolik pytlíku v tý škatuli bylo.
![]()
Na seznam návykových látek hned vedle heráku s nima!
![]()
Klasické brambůrky moc nemusím, mám radši takové ty snacky typu Pombar, Monster Munch… úplně top jsou pro mě kukuřičné křupky se sýrovou příchutí, Tesco značka
Pokud bych si měla koupit fakticky brambůrky, tak snad jedině Pringles, obyčejné solené, ale brání mi v tom moje latentní lakota ![]()
Moc to nemusím, ale když už, tak Strážnické česnekové.
http://www.nakuptesi.cz/…cio-115g.jpg
Bohemia Chips vroubkované, příchuť pizza
nebo od stejné značky solené
dřív jsem hodně kupovala Lays smetana a cibule, ale myslím, že manželovi pak vadil můj dech
ale zase byla jistota, že mi ty cibulovo-smetanové nesní ![]()
@Tomie píše:
Octové Walkers, a asi někdy kdysi dávno ještě od Bohemia Chips hovězí na cibulce, to už ale nějakých 10-15 let nedělají…Ty octové Walkers taky často nemívají… Občas jsem si kupovala bůčkové z Filipín (chicharon), ale ty už taky skoro nevidím.
Je to bída.
Ty hovezi na cibulce nemely chybu a jeste meli prichut uzene s krenem, od ty doby co to zrusili bramburky nejim.Byl na tom obrazek od Lady, na tech sem fakt ujizdela ![]()
Obyčejné slané, Bohemia vroubkovane pizza a pak takové ty smetana jarní cibulka… Teď nedávno jsem měla smetanu s koprem. To bylo žrádlo
jinak dík, jdu si rozdělat po dlouhé době chipsy
![]()
Kotlikove sweet chilli.
Sezeru sama ten velky party pytel…
Ale protoze jsme vsichni spis oplacani a ja se musim kurna drzet, abych se nevyzrala do rozmeru Helenky Ruzickove, mela jsem je naposledy loni nekdy kol Vanoc.
Zavidim vsem hubenourum, co mlsaj.
Ja mela vcera k veceri repu s nastrouhanym low fat syrem a suchar. Ach jo ![]()
Cyrilovy hořčicovė, ale s dcerou ujíždime na syrových chipsech, pokud je v akci platková gouda - velké balení
v akci, nakrájíme na čtverečky a upečeme v troubě dokud okraje malinko nezrůžoví, je to křupavé a neskutečně žravé. Všechny varuju, nezkoušejte to nebo my jsme si už vybudovaly slušnou závislost ![]()
@mojara píše:
Cyrilovy hořčicovė, ale s dcerou ujíždime na syrových chipsech, pokud je v akci platková gouda - velké balenív akci, nakrájíme na čtverečky a upečeme v troubě dokud okraje malinko nezrůžoví, je to křupavé a neskutečně žravé. Všechny varuju, nezkoušejte to nebo my jsme si už vybudovaly slušnou závislost
Dělávám, ale Eidamove plátky peču na brambůrky. Je to velmi dobré.
Občas tyhle, ale snažím se tomu celkově vyhýbat. Chci zhubnout 🤷🏻♀️