Vaše nejoblíbenější chipsy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
13.5.22 22:13
@Karamba2020 píše:
Lays cheese a jalapenos :srdce:

Musím zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.5.22 22:15

A tyhle rýžové mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15884
13.5.22 22:16
@GabinkaCh píše:
Buď rád :D

To nejsem, vždycky někam přijdu, vysypou se brambůrky na stůl a já pak vypadám jako nějaké alternativní ezo jelito :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
13.5.22 22:50

Miluju slaninový Bohemia. :oops:
Nesmím je kupovat, protože jak jsou doma, v nočních hodinách v rámci oslabené vůle je u eMimina sežeru. :zed:
Před pár lety mi špatní kamarádi ke kulatým narozkám věnovali obr krabici plnou slaninových Bohemia a vydržely mi přesně tolik večerů, kolik pytlíku v tý škatuli bylo. :roll: :pocitac: :pocitac:
Na seznam návykových látek hned vedle heráku s nima! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
13.5.22 22:57

Klasické brambůrky moc nemusím, mám radši takové ty snacky typu Pombar, Monster Munch… úplně top jsou pro mě kukuřičné křupky se sýrovou příchutí, Tesco značka :oops: :D Pokud bych si měla koupit fakticky brambůrky, tak snad jedině Pringles, obyčejné solené, ale brání mi v tom moje latentní lakota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.5.22 23:06

Moc to nemusím, ale když už, tak Strážnické česnekové.
 http://www.nakuptesi.cz/…cio-115g.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
13.5.22 23:30

Bohemia Chips vroubkované, příchuť pizza :P nebo od stejné značky solené
dřív jsem hodně kupovala Lays smetana a cibule, ale myslím, že manželovi pak vadil můj dech :mrgreen: ale zase byla jistota, že mi ty cibulovo-smetanové nesní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
14.5.22 00:02

Doritos nachos chees

• Citovat
  • Upravit
8969
14.5.22 01:34
@Tomie píše:
Octové Walkers, a asi někdy kdysi dávno ještě od Bohemia Chips hovězí na cibulce, to už ale nějakých 10-15 let nedělají… :,( Ty octové Walkers taky často nemívají… Občas jsem si kupovala bůčkové z Filipín (chicharon), ale ty už taky skoro nevidím. :nevim: Je to bída. :think:

Ty hovezi na cibulce nemely chybu a jeste meli prichut uzene s krenem, od ty doby co to zrusili bramburky nejim.Byl na tom obrazek od Lady, na tech sem fakt ujizdela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.22 03:27

Obyčejné slané, Bohemia vroubkovane pizza a pak takové ty smetana jarní cibulka… Teď nedávno jsem měla smetanu s koprem. To bylo žrádlo :jazyk: jinak dík, jdu si rozdělat po dlouhé době chipsy :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
14.5.22 06:14

Kotlikove sweet chilli. :oops: Sezeru sama ten velky party pytel…
Ale protoze jsme vsichni spis oplacani a ja se musim kurna drzet, abych se nevyzrala do rozmeru Helenky Ruzickove, mela jsem je naposledy loni nekdy kol Vanoc.
Zavidim vsem hubenourum, co mlsaj.
Ja mela vcera k veceri repu s nastrouhanym low fat syrem a suchar. Ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
14.5.22 06:22

Cyrilovy hořčicovė, ale s dcerou ujíždime na syrových chipsech, pokud je v akci platková gouda - velké balení :mrgreen: v akci, nakrájíme na čtverečky a upečeme v troubě dokud okraje malinko nezrůžoví, je to křupavé a neskutečně žravé. Všechny varuju, nezkoušejte to nebo my jsme si už vybudovaly slušnou závislost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.5.22 06:32

Jen solene, jakekoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.5.22 06:42
@mojara píše:
Cyrilovy hořčicovė, ale s dcerou ujíždime na syrových chipsech, pokud je v akci platková gouda - velké balení :mrgreen: v akci, nakrájíme na čtverečky a upečeme v troubě dokud okraje malinko nezrůžoví, je to křupavé a neskutečně žravé. Všechny varuju, nezkoušejte to nebo my jsme si už vybudovaly slušnou závislost :mrgreen:

Dělávám, ale Eidamove plátky peču na brambůrky. Je to velmi dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.5.22 07:56

Občas tyhle, ale snažím se tomu celkově vyhýbat. Chci zhubnout 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat