Vaše zkušenosti s Airbnb?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4288
16.8.19 16:01

Zadej si zadost o rezervaci, napis zpravu pronajimateli a poptej se na slevu za dlouhodoby pronajem! Nekteri jsou dlouhodobym pronajmum velmi nakloneni a s radosti ti slevu daji, jini ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 22:30

@Adrianýta tez by me to zajimalo nasla sem pronajem a majitel chce přes airbnb zaplatit zalohu dopredu pak ze se my ozve nekdo z airbnb a ukaze byt a ja si pak muzu rozmyslet co a jak kdyz se mi nebude libit byt pwnize mi vrati ale proc mam platit penize predem za byt ze se chci na nej podivat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.20 22:40

@otecko1 kdyz mate zkusenost muzu se zeptat na jednu vec nasla sem pronajem a najem sw mi zda nizky na cely mesic kopiie emailu od udajneho majiteleAhoj znovu.
TOTI MI POSLALI
Vysvětlím vám krok za krokem, jak tato služba funguje!
Pro začátek procesu potřebuji jen:
Datum, kdy se chcete přestěhovat do bytu:

• Doba, po kterou chcete pronajmout apartmán:
  • Počet lidí:
  • Jméno :
  • Příjmení:
  • Země:
  • Město:
  • Adresa ulice :
  • Telefonní číslo:
  • kopie průkazu totožnosti ( pasu ):

Když je doručení dokumentu hotové, Airbnb vás bude kontaktovat s více informacemi o nájemní smlouvě a budete dodržovat pokyny k pronájmu (první měsíc 6650 Kč) + (6650 Kč záruční vklad) = (13300 Kč) na účtu Airbnb.

Jakmile je platba potvrzena, začne proces doručení a od chvíle, kdy obdržíte klíče, máte dva dny k prohlídce bytu před konečným rozhodnutím o pronájmu.
Pokud je vše v pořádku a vy se rozhodnete zůstat, podepíšete smlouvu a tým Airbnb mi vyplácí peníze.
Další nájemné bude zasláno přímo na můj bankovní účet.
Pokud se vám byt nebudete líbit, dostanete plnou náhradu do 24 hodin, ale jsem si jist, že budete potěšeni.
Takže pokud chcete zahájit transakci, pošlete mi požadované informace.

Pozdra
Martin Bakeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.2.20 09:41

@Petrakockova Je to téměř jistý podvod, nikdo z Airbnb se s vámi nespojí ani vám neukáže byt… už logicky jak píšete, tak když chci byt do pronájmu, tak si ho před smlouvou a platbou prohlédnu na vlastní oči… Pokud chcete mít ale jistotu, zeptejte se na podpoře přímo Airbnb, nebo například v české skupině na fb: Airbnb Czech Republic, už se tam myslím něco podobného řešilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.20 10:04

@lachim162 dekuji psal mi udejne majitel toho bytu ale ze to pronajima pres airbnb ze on je na slovensku pislal mi i obcanku zkousim si overit i na katastru jestli je ten pan majitel toho bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
7.2.20 21:17

@Petrakockova
Já si nedavno obhlidla jeden byt, kde jsem chtěla krátkodobé zůstat. Vše krásně nafocene, už že začátku ale podezřele přijatelná cena. Ozval se mi následně údajný majitel, že je v zahraničí, že být zdědil, at zaplatím a on mi následně zašle klíčky poštou. Zas tak blbá nejsem, takze… Zkouší to různými způsoby :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.3.20 18:34

18.3. 2020

Vysvětlím vám krok za krokem, jak tato služba funguje!
Pro začátek procesu potřebuji jen:
Datum, kdy se chcete přestěhovat do bytu:

Doba, po kterou chcete pronajmout apartmán:
Počet lidí:
Jméno :
Příjmení:
Země:
Město:
Adresa ulice :
Telefonní číslo:
kopie průkazu totožnosti ( pasu ):
Když je doručení dokumentu hotové, Airbnb vás bude kontaktovat s více informacemi o nájemní smlouvě a budete dodržovat pokyny k pronájmu (první měsíc 6650 Kč) + (6650 Kč záruční vklad) = (13300 Kč) na účtu Airbnb.

Jakmile je platba potvrzena, začne proces doručení a od chvíle, kdy obdržíte klíče, máte dva dny k prohlídce bytu před konečným rozhodnutím o pronájmu.
Pokud je vše v pořádku a vy se rozhodnete zůstat, podepíšete smlouvu a tým Airbnb mi vyplácí peníze.
Další nájemné bude zasláno přímo na můj bankovní účet.
Pokud se vám byt nebudete líbit, dostanete plnou náhradu do 24 hodin, ale jsem si jist, že budete potěšeni.
Takže pokud chcete zahájit transakci, pošlete mi požadované informace.

Pozdra
Martin Bakeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.3.20 18:37

tohle mi poslal AIRBNB

Cíl cesty Česká Republika
Ubytování Město Zahradní 368/12, Moravská Ostrava
Cestovní kancelář
Byt
Druh ubytování Celý domov / byt
Nájemné 6 roky

Přijet
24/04/2020

Vypadni
24/04/2026

Platební údaje
Schválený způsob platby je bankovním převodem. Nezapomeňte zaslat naskenovanou kopii potvrzení o bankovním převodu k potvrzení rezervace. Platba bude zaslána do naší péče. Po potvrzení platby příští den zajistíme schůzku s bytem prověřit získává klíčů a podepsat smlouvu. Pokud z nějakého důvodu byt se nelíbí nebo není tak, jak říká majitel, můžete odmítnout a náš agent Airbnb vám peníze vrátí zpět. V případě dalších otázek se můžete obrátit na společnost Airbnb odpovědí na tento e-mail.

Jméno banky : Banco Santander

Název příjemce : Veronica Garcia Rovira

BIC / SWIFT: BSCHESMMXXX

IBAN - Číslo účtu: ES18 0049 2247 2920 1400 1558

Adresa banky: Pza. Manuel Gómez Moreno 2, Madrid 28020,Španělsko
Důležité* Některé banky vyžadují, abyste zadali popis platby, nezapomeňte do popisu platby uvést potvrzení č. 193838135507 bez dalších podrobností, aniž by se jednalo o drobné podrobnosti, platba bude obtížně zpracována a někdy nelze platbu zpracovat.

Cena za 1 měsíc
Kč 6585
Airbnb servisní poplatek (včetně DPH)
Kč 0
Záruční vklad
(Bezpečnostní zálohu vrátí Airbnb 24 hodin po odjezdu) Kč 6585
Konečná cena Kč 13170

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.3.20 18:41

Pán Bakoš si mysli že človek je blbej to iste mi dnes poslala je dna pani s Polska v angličtine
Lyudmila Kazirowzik
Nebudu nekam do Španelska posilat penize. Dalši podvot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.20 22:12

Podvodné maily vedené jménem společnosti Airbnb

Dobrý den,
pokud vám přišel tento podvodný mail a máte zájem se podílet na řešení, prosím přidejte se do facebookové skupiny Podvedení Lidé.
https://www.facebook.com/…57119967255/
zde jsou informace o ostatních lidech, kterým se stalo to samé a chtějí to řešit/řeší přes Policii ČR.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.21 08:15

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://trip.com Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

Příspěvek upraven 11.10.25 v 06:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.22 15:29

Dobrý den prosím o radu
komunikuji s paní Alex která právě pronajímá přes Airbnb byt 2+kk v Plzni a paní mi psala že musím vytvořit rezervaci a zaplatit 1200 euro abych mohla byt vidět. jde mi o to že nechci naletět už tak teď řeším jeden podvod na můj účet. Přijde mi to podezřele byt který je moderně zařízení by byl na měsíc jen za 10000 korun. Mate s tím někdo zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová