Vdovy/vdovci jak se vám žije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
14.7.26 12:54

@Okta děkuji. Já si taky říkám, že nikdo nežije můj život a neví jak strašně těžké to je… přišla jsem během jednoho roku o tatínka i manžela…navenek se usmíváš a uvnitř to bolí, ale život jde dál…navíc na všechno jsem zůstala sama a teď mám oporu a podporu ve svém příteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 12:59

Ahoj, ja som vdova uz 10r, od 35 roku. Popravde prve roky si vobec nepamatam..mala som male dieta a bolo to len prezivanie Ale mozem povedat, ze vycitky som mala k tolko veciam, co by ludia asi ani nepochopuli.po 6 rokoch som si nasla kamosa s benefitom. Kvoli dietatu tu zatial nejdem riesit inak.Ale za mna..Nikto nezije v tvojich topankach.Tiez som si zivot predstavovala inak, ale veci sa stavaju. Priznam sa, ze sa skor stretavam s tym, ze ludia nevedia, ze mam toho lamarata a skor maju ona obavu, ze som uz dlho sama.Na zaciatku som mala pocit, ze som totalne pokazena ale uz si myslim, ze je vsetko ok a tych rokov bolo prilis vela co som bola uplne sama.Aj teraz ak by som noekoho zaujimaveho stretla asi by som sla do toho

• Citovat
  • Upravit
4
14.7.26 13:14
@Anonymní píše: Více

Moc děkuji, věřím, že to muselo být strašně moc těžké.. my jsme s manželem vypravili pohřeb tatínkovi a za 8 měsíců jsem zařizovala pohřeb já manželovi :,(, jak píšeš jako vůbec nevím jak jsem první rok přežila, mám všechno v mlze, jenže mám pocit, že mi to všechno začalo docházet a doléhat až teď po 2- 3 letech. Já jsem za přítele ráda, máme společné zájmy, moc mi se vším pomáhá a věřím, že ani pro něj to není lehké… jen pořád sama v sobě se vším bojuju a manžel mi strašně chybí a snažím se bojovat s tím že nesmím srovnávat jaké to bylo a jaké je to teď. Je dobře že nejsi sama, ono to opravdu pomáhá a moc Ti přeji ať jsi hlavně šťastná a spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.26 22:39

Dakujem. musime si drzat palce. Mozem povedat, ze teraz po tych rokoch je to uz lepsie. Urcite si treba vyliecit dusu..mne kedysi pomohol jeden blog v anglictine a prestala som sa citit previnilo

• Citovat
  • Upravit
4
15.7.26 05:25
@Anonymní píše: Více
ani, právě, já se z toho potřebuji asi vymluvit a tak nějak všechno v sobě srovnat, proto jsem hledala diskuse, kde se to třeba řeší. Ano, budeme si držet palečky :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí