Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2458
28.9.11 16:08

U nas dneska bramboraky se zelim a uzenym, a jeste rychlej pudinkovej dort, pac prijdou asi i synovci

• načítám...
3643
28.9.11 17:44

Já chtěla dělat kuře na plechovce s pivem,ale na netu jsem našla docela špatný recenze na tenhle recept,tak jsem jen upekla kuře spolu s bramborama a smetanou. :think:

• načítám...
sophinka
28.9.11 18:49

u nás kuře pečené a vepřové pečené s brkaší,gulášová polévka a štrůdly a margot řezy

• Upravit
5799
28.9.11 19:11

k obědu byla hořčičná omáčka s rýží a teď se cpu bedlovými řízečky :-D

• načítám...
2458
28.9.11 19:33
šóšannáh píše:
k obědu byla hořčičná omáčka s rýží a teď se cpu bedlovými řízečky :-D

hmmmm, zavidim ty bedlovy rizecky

• načítám...
50134
28.9.11 21:10

Dneska jsme měli sýrový mix s vař.bramborem. Zítra upeču sekanou a k tomu bude br.kaše :palec:

• načítám...
9044
28.9.11 21:13

Taky zavidim bedlove rizky,miluju je :)
A muzu poprosit o recept na horcicnou omacku??Nejake maso k tomu taky bylo??

• načítám...
14598
28.9.11 23:36

bedlu bych si taky dala jáááááj :jazyk: :jazyk:

• načítám...
10048
29.9.11 07:44

Dneska uzeny s br.kasí :-) mnam, jo a uzena polivka!! :-)

• načítám...
2203
29.9.11 07:54

pro mě nejjednodušší jídlo a chuťově mňam č.1 :)
kuřecí kousky na různý způsob (se zeleninou, na kari.. apod) s bulgurem :dance:

• načítám...
9044
29.9.11 08:01

Tak ja mam ze vcera jeste zapeceny palacinky a prckovi udelam vyvar z kosti s nudlema a zeleninou…pak musim ale vymyslet veceri pro pritele :think: chystame se na houby,tak treba to na veceri da :D

• načítám...
2458
29.9.11 08:19

holky a tam u vas rostou houby? tady na Ostravsku asi nic moc, byli jsme minulej tyden a nic moc, par kousku tak na polivku. Minuly mesic to bylo neco jinyho, holt jsme asi severneji a je tedy vetsi zima.

• načítám...
5799
29.9.11 08:20
Pajule22 píše:
Taky zavidim bedlove rizky,miluju je :)
A muzu poprosit o recept na horcicnou omacku??Nejake maso k tomu taky bylo??

hovězí maso zadní, já krájím na nudličky a obalím v mouce, ale může se dělat i na plátky, osmahnu na zesklovatělé cibulce, osolím, opepřím, může se přidat bujon(já nedávám) a dusíme(dělám v papiňáku cca 20min.)pak přidám 2 lžíce plnotučné hořčice, promíchám, přileju šlehačku a dle potřeby zahustím jíškou. Kdo chce kyselejší přidá citron, já nedávám, myslím, že hořčice udělá své. pokud je husté, rozředit mlékem. Výborná je k tomu rýže, ale dají se i těstoviny a knedlík :wink:

houby rostou jak které, lišek mám plný mrazák, hříbek jen sem tam na ty je sucho, ještě mám ryzce :-D

• načítám...
2458
29.9.11 08:32

ja se tesila ze budou Vaclavky, ty se dobre sbiraji, pac rostou v trsech, ale nenasla jsem ani jednu, no nic zkusim ted o vikendu. Ja na mrazaku nemam nic, pac se to vzdycky hned sezere, nejednou jsem donesla plnou tasku, no ale byla polivka, smazenice s vajcem a jeste rizecky, prisel bracha s rodinou a za deset minut vymeteno.

Dneska asi nevarim, mam litani po uradech, vari donaskova sluzba.

• načítám...
1304
29.9.11 09:24

k obědu se něčím odbudu, malej má k obídku špenát s bramborem. A večeři dělá buď manžel nebo já a budou francouzký brambory. Mňam

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová