Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ted rikali na ceskem rozhlase Praze ze 21 prosince je den svetoveho orgasmu za mir
![]()
prosimtě tak to asi oslavim teda ,ikdyž už dlouho nevim co to je ,ale svátky se mají slavit
![]()
tak na konec dnes a zitra:vývar jatrová omáčka rýže,st čt -plněné bramborové knedlíky s uzeným masem a zelím(v mražaku mám na sladko už hotové)nebo jestli už se bude dát tak nedávno šlapané domací kyselé zelí,v pátek:manžel smažený sýr a brambor a malí z mražaku hotové dušené jehněčí na zelenině taky s bramborem,so a ne:svíčková hovězí knedlík a malí asi místo knedlíku těstovinky:)…holky a to všechno díky vám
.to odvás se inspiruji bo od chlapů se člověk nic nedozví.to je furt jen:"nevím petulko udělej co chceš,nechám to na tobě "
..tak díky ![]()
Monjie píše:
Ted rikali na ceskem rozhlase Praze ze 21 prosince je den svetoveho orgasmu za mir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vepřový kýta, hlíva ústřičná, těstoviny
zítra kuřecí na paprice s rýží
středa a čtvrtek uzené: jednou s brkaší, podruhé zapečené ála francouzské brambory
Monjie - no bohužel slípku nemám. Když jsem se po 5ti dnech vrátila, je to tady jak u snědeného krámů, manžel si zašel max do pekárny pro pečivo a jinak nebyl na nákupu. Takže jsem vařila z toho co jsem měla. Tak snad odpoledne zajedu na nějaký pořádný nákup a zítra bude slepičí.
Monjie píše:
Ted rikali na ceskem rozhlase Praze ze 21 prosince je den svetoveho orgasmu za mir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak to oslavit? ![]()
michaba83 píše:Monjie píše:Jak to oslavit?
![]()
![]()
![]()
![]()
sexem?
saracenka píše:michaba83 píše:sexem?Monjie píše:Jak to oslavit?
![]()
![]()
![]()
![]()
Díky za tip ![]()
michaba83 píše:saracenka píše:Díky za tipmichaba83 píše:sexem?Monjie píše:Jak to oslavit?
![]()
![]()
![]()
![]()
tovíš já jsem taková ženská bez nápadu ![]()
no tak si to prectete, kdyz neverite http://www.tyden.cz/…_217932.html
saracenka píše:michaba83 píše:tovíš já jsem taková ženská bez nápadusaracenka píše:Díky za tipmichaba83 píše:sexem?Monjie píše:Jak to oslavit?
![]()
![]()
![]()
![]()
To je fajn,můj bude mít konečně důvod sexovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat