Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Silwinka87 píše:
Holky,prosím vás,nemáte některá nějaký dobrý a vyzkoušený recept na Míša řezy?Díky moc![]()
Chceš ještě ten recept?dělám ho často.
levmah28 píše:michaba83 píše:Nechápu ty poměrykatkabanova píše:
maminky,prosim pekne o nejaky jednoduchy recept na dobrou buchtu.na plech:)dikynaše oblíbená je margotková:
250 ml mléka
250 ml polohrubé mouky
250 ml cukru
1 prášek do pečiva
2 vejce
2 lžíce oleje
nastrouhat margotkuvše zamíchat a vylít na vysypaný plech (nejlíp kokosem)
Než se trouba nahřeje tak mám hotové těsto a peču cca 15 - 20 min. Kraje do zlatova
Na vychladlou rozetřu hotovou čokoládovou polevu ze sáčku, která se jen rozehřeje ve vodě.nemá to být náhodou 250dkg mouky a cukru?
asi myslíš gramů ![]()
levmah28 píše:saracenka píše:Ty vaříš?co se stalo?
zelnice
levmah28 píše:
Holky potřebuju vymyslet nějakou omáčku,mám vepřové maso a knedlík a nevím co k tomu.
s jakym knedlikem?
tereba krenovou,okurkovou, rajskou?
Monjie píše:levmah28 píše:
Holky potřebuju vymyslet nějakou omáčku,mám vepřové maso a knedlík a nevím co k tomu.s jakym knedlikem?
tereba krenovou,okurkovou, rajskou?
S houskovým,ale už mám vepřo knedlo zelo ![]()
dzarunka píše:levmah28 píše:asi myslíš gramůmichaba83 píše:Nechápu ty poměrykatkabanova píše:
maminky,prosim pekne o nejaky jednoduchy recept na dobrou buchtu.na plech:)dikynaše oblíbená je margotková:
250 ml mléka
250 ml polohrubé mouky
250 ml cukru
1 prášek do pečiva
2 vejce
2 lžíce oleje
Než se trouba nahřeje tak mám hotové těsto a peču cca 15 - 20 min. Kraje do zlatova
Na vychladlou rozetřu hotovou čokoládovou polevu ze sáčku, která se jen rozehřeje ve vodě.nemá to být náhodou 250dkg mouky a cukru?
Jo
![]()
levmah28 píše:dzarunka píše:Jolevmah28 píše:asi myslíš gramůmichaba83 píše:Nechápu ty poměrykatkabanova píše:
250 ml mléka
250 ml polohrubé mouky
250 ml cukru
1 prášek do pečiva
2 vejce
2 lžíce oleje
![]()
![]()
NENENE
všechno se do odměřuje na ml
V odměrce kde odměřím mlíko, tam nasypu i mouku a cukr.
Všeho 250 ml
jo a hlásím tvaroh. bábovka snědená do posledního drobku ,výbornej recept
a ten šleh od Moni budu dělat v neděli
saracenka píše:
jo a hlásím tvaroh. bábovka snědená do posledního drobku ,výbornej recepta ten šleh od Moni budu dělat v neděli
zkus banánovou,ta je taky žravá
michaba83 píše:levmah28 píše:NENENEdzarunka píše:Jolevmah28 píše:asi myslíš gramůmichaba83 píše:Nechápu ty poměrykatkabanova píše:
250 ml mléka
250 ml polohrubé mouky
250 ml cukru
1 prášek do pečiva
2 vejce
2 lžíce oleje
![]()
![]()
všechno se do odměřuje na ml
V odměrce kde odměřím mlíko, tam nasypu i mouku a cukr.
Všeho 250 ml
Tak se na to vrhnu.
Potom dej vědět, jak vám chutnalo
U nás dnes rajská polévka se strouháním
Kuřecí stehna pečená a brambory.
Včera jsem dělala vánočku a taky dobrá.
dzarunka píše:saracenka píše:zkus banánovou,ta je taky žravá
jo a hlásím tvaroh. bábovka snědená do posledního drobku ,výbornej recepta ten šleh od Moni budu dělat v neděli
co banánovou bábovku ![]()
My máme dnes zbytky… Zítra filé na zelenině, brambory a nějaký polévka, asi vývar.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nechápu ty poměry
nemá to být náhodou 250dkg mouky a cukru?