Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Portské a ročník 2006,to byl dobrý ročník i když osobně to víno neznám,nejsem takový velký znalec,ale učím se
koukám že pan Nikoliv je tu taky
asi ho dneska obzvlášť zajímají diskuse s vařením ![]()
Pokud nemáš nic k této diskusi,tak se tady nevyjadřuj nesmyslnýma větama.A jestli chceš prudit,tak si založ svoji diskuzi.
To je oslovení a není to voe ale vole a jsme v Čechách a zase zpátky mezi potomky praotce z Řípu
eshta píše:
koukám že pan Nikoliv je tu takyasi ho dneska obzvlášť zajímají diskuse s vařením
Toho člověka fakt nechápu,co po nás chce? ![]()
Tak jsem si ted prošla pár mých oblíbených diskuzí a všude byl Nikoliv ![]()
Nikoliv píše:
To je oslovení a není to voe ale vole a jsme v Čechách a zase zpátky mezi potomky praotce z Řípu
Já jsem z Moravy,a né z Čech.
Ano však jsem psal výše,dnes nevařit a užívat si,jenže tady je navařeno a neužito spíš nasráno,nic zakládat nebudu,vše je již založeno
MUFICE píše:
Tak jsem si ted prošla pár mých oblíbených diskuzí a všude byl Nikoliv
To bude zcela jiste nejaky smiral, pak si vyvesi blog na netu s tematem matky na emiminu:D
Nikoliv píše:
Ano však jsem psal výše,dnes nevařit a užívat si,jenže tady je navařeno a neužito spíš nasráno,nic zakládat nebudu,vše je již založeno
si vlezl do špatný diskuse, asi i na špatnej server chlape ![]()
Monjie píše:MUFICE píše:To bude zcela jiste nejaky smiral, pak si vyvesi blog na netu s tematem matky na emiminu:D
Tak jsem si ted prošla pár mých oblíbených diskuzí a všude byl Nikoliv
a že zrovna šmíruje v diskusi o vaření
![]()
Nikoliv jsou i lepčejší temata ![]()
Nikoliv píše:
Ty máš nasráno,ale v hlavě.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Poj´dme si uvařit trochu vtipné kaše,v našich slovech