Vedro a stále nepije :(

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1751
23.5.12 21:11
@Gabrielaaa píše:
holky úpspěch, byly jsme dopoledne venku sbalila jsem klasicky sebou do hrnečku čaj do flašky šťávu babylove fenykl a jablkem.. začal řvát a sápal se mi po prsu a když sem mu nedaala a podstrčila flašku, vypil mi dvacku.. sice to není moc ale je to nejvíc co mi kdy vypil!!! :dance: :dance:

No vidíš, myslím, že se klučina rozpije. To naše malá třeba taky něco ucucne, ale to jen tím, že si s ní hraje :-))
Již čekám pět měsíců :mrgreen:

• načítám...
10819
24.5.12 10:54

@Irisska mě malej taky nechtěl pít :( Měla jsem doma spousty lahviček, nakonec jsem to do něj tlačila přes stříkačku :( Příkrmy jsem taky dořeďovala vodou, aby aspoň něco.
Zkoušela jsem všechno, dokonce čaj sladit, ohřívat obyčejnou vodu :( Nakonec se naučil na obyčejným hrníčku z Ikea (ten samotekoucí). Trvalo to strašně dlouho. No moc pijan není dodneška, ale aspoň něco :lol: :lol: :lol:
Tak držíme palec :palec:

• načítám...
1751
24.5.12 11:25
@anemax píše:
@Irisska mě malej taky nechtěl pít :( Měla jsem doma spousty lahviček, nakonec jsem to do něj tlačila přes stříkačku :( Příkrmy jsem taky dořeďovala vodou, aby aspoň něco.
Zkoušela jsem všechno, dokonce čaj sladit, ohřívat obyčejnou vodu :( Nakonec se naučil na obyčejným hrníčku z Ikea (ten samotekoucí). Trvalo to strašně dlouho. No moc pijan není dodneška, ale aspoň něco :lol: :lol: :lol:
Tak držíme palec :palec:
Jé děkuji :-)
Nám to trvá už přes pět měsíců a já stále čekám, kdy popadn pítk a začne pít :D
Jedeme po lžičkách, něco ucucne z hrníčku, pár ml někdy z pítka, při větších teplotách ředím veškeré jídlo, pítek a hrníčků máme už nespočet.
Kdy se ti synek rozpil ? :))
  • načítám...
10819
24.5.12 11:40

@Irisska tak zkoušet jsem začala kolem 6 měsíců (koupila jsem avent) no a jen to kousal, vůbec jako nechápal co s tím má dělat. Tak jsem to moc neřešila, protože jsem kojila. Jenže on je taková potvůrka :lol: nechtěl prso, tak jsem začala přikupovat hrníčky, že ten avent mu nevyhovuje :( no hrníčků doma jak sv…, tak jsem zkusila koupit flašku s dudlíkem, že na to se musí chytnout. No on ten dudlík nechtěl ani strčit do pusy :( takže já na zhroucení, tak jsem vzala stříkačku a po kapičkách mu tam stříkala :(
po přečtení dizkuzí tady na miminu jsem zkoušela všechny rady co tu byly :lol: obyčejnou skleničku (to kousal do skla, voda tekla všude :lol: on měl teda problém i ten, že odmítal polknout, mu to vytíkalo koutkama z pusy :( )
Doma jsem měla ten samotekoucí z Ikea (oranžový a modrý pejsek) a zkoušela (hlavně ve vaně :lol: ) dělala u toho, že pejsek se bude zlobit :lol: kraviny…a najednou si lokl, ale jen pil po douškách. Trvalo to snad 4-5měsíců, nevím přesně. Takže to probíhalo tak že jsem vzala hrníček nahla-lokl- dolů, nahla- lokl.....
A najednou za další čas jsem zkusila držet a on pil. Ani jsem u toho nedýchala :lol: :lol: :lol:
Promin za román :lol:

• načítám...
1751
24.5.12 12:21
@anemax píše:
@Irisska tak zkoušet jsem začala kolem 6 měsíců (koupila jsem avent) no a jen to kousal, vůbec jako nechápal co s tím má dělat. Tak jsem to moc neřešila, protože jsem kojila. Jenže on je taková potvůrka :lol: nechtěl prso, tak jsem začala přikupovat hrníčky, že ten avent mu nevyhovuje :( no hrníčků doma jak sv…, tak jsem zkusila koupit flašku s dudlíkem, že na to se musí chytnout. No on ten dudlík nechtěl ani strčit do pusy :( takže já na zhroucení, tak jsem vzala stříkačku a po kapičkách mu tam stříkala :(
po přečtení dizkuzí tady na miminu jsem zkoušela všechny rady co tu byly :lol: obyčejnou skleničku (to kousal do skla, voda tekla všude :lol: on měl teda problém i ten, že odmítal polknout, mu to vytíkalo koutkama z pusy :( )
Doma jsem měla ten samotekoucí z Ikea (oranžový a modrý pejsek) a zkoušela (hlavně ve vaně :lol: ) dělala u toho, že pejsek se bude zlobit :lol: kraviny…a najednou si lokl, ale jen pil po douškách. Trvalo to snad 4-5měsíců, nevím přesně. Takže to probíhalo tak že jsem vzala hrníček nahla-lokl- dolů, nahla- lokl.....
A najednou za další čas jsem zkusila držet a on pil. Ani jsem u toho nedýchala :lol: :lol: :lol:
Promin za román :lol:

Naše Johanka se umí i napít - jako víc loků za sebou, ale to je, jak kdy, třeba nedávno měla období, kdy každé ráno vypila půl hrnečku - sice jsem ji musela zabavovat, jako u všeho, ale vypila a najednou, jak vidí hrníček,tak ho odstrkuje a dnes si zase cucla, sice asi dvakrát, ale lepší, než předešlé dny, kdy odmítala uplně. Mě příjde, že to neni o tekutině (teda, sladký nemusí), hrníčku, příjde mi, že ještě asi nepřišla na to, že má žízeň? :think:
Každopádně jak začnou tyhle vedra, tak jsem na větvi a upřímně to lžičkování mě už taky moc nebaví, ale lepší, než nic.. a co ti malej pije, pil? :)
Mě příjde, že to máme komplikovanější ze vším, mlíko mi odmítala, to byli boje, 2,5měsíce příkrmy, to byli taky boje, teď zase kousky v jídle, ale zase už snese pidi malinký, takže pokroky děláme, ale řekla bych, že celkově ve všem to trvá šíleně dlouho, no a čekám na to pití, jak vidím kámošek stejně staré děti, jak chlemtají a kámošky nestačí dělat pití, ach jo.Ale zase je fakt,. že Johanka je hrozně hodná a šikovná, takže nemůžu mít všechno, že :jazyk:

• načítám...
10819
24.5.12 12:30

@Irisska pije jedině obyčejnou vodu :lol:

Jako ty kousky :lol: my budeme mít 16 měsíců včera poprvé neměl mixovaný jídlo, jen mačkaný :lol:
Byly jsme i na vyšetření proč nekouše, a závěr, je pomalejší :lol:

Jako na ostatní děti se nedívej, nesrovnávej (vím je to těžký :lol: )

PS: Maxik je navbíc drobek :lol: v roce 8kg

A co už lezete, sedíte? jednou jsi mě psala :lol: jestli zpomínáš :lol:

• načítám...
1751
24.5.12 12:51
@anemax píše:
@Irisska pije jedině obyčejnou vodu :lol:

Jako ty kousky :lol: my budeme mít 16 měsíců včera poprvé neměl mixovaný jídlo, jen mačkaný :lol:
Byly jsme i na vyšetření proč nekouše, a závěr, je pomalejší :lol:

Jako na ostatní děti se nedívej, nesrovnávej (vím je to těžký :lol: )

PS: Maxik je navbíc drobek :lol: v roce 8kg

A co už lezete, sedíte? jednou jsi mě psala :lol: jestli zpomínáš :lol:

Psala? už nevím :mrgreen:
no sama si nesedne, ale když jsem zkusila jí posadit, tak sedí pěkně, zatím neleze, ale hrozně rychle se plazí a stále péruje na kolínkách, takže lezení vypadá, že brzo, ale nějaké stoupání a natož chození to ještě zdaleka neni :mrgreen:

• načítám...
10819
24.5.12 13:23

@Irisska jestli péruje na kolínkách, tak si i brzy sedne. Jednou jsi mi psala SZ? Holka začla chodit v 15 měsících, a malej taky :lol:

Ty dáváš čaj? Jako malej si taky o pití přímo neříká, ale jak vidí svůj hrníček jde po něm :lol: ale myslím, že to bere spíš jako hračku, no nevím. A jako naschvál jsme byli s děckama v ZOO, venku 30 stupnů, a malej bojkotoval pití. Jako ani za nic, mával, že nechce :mrgreen: Tak jsem mu to dala aspon at si hraje a třeba něco nacucne :( nic. (už přešel na ty netekoucí hrníčky :lol:).
bolely ho zoubky :(
Doma používáme oba dva typy :lol:

• načítám...
1751
24.5.12 13:36

@anemax je to možné, něco mi tvůj nick říká :-))
Teď dávám čaj, ale bilinkový neslazený, zkoušela jsem i ovocný, ale to pak cca týden nechtěla vidět žádnou věc, z které se pije, jak se naštvala.Prostě na sladký moc neni. Začínali jsem obyč. vodou a teď dávám ten čajík, někdy jen vodu a zkusila jsem koupit hruškovou šťávičku a naředit, ale to se po polknutí pěkně oklepala a to hrušky má ráda :))

no vypité ml u nás rozhodně se nezvyšují vysokými stupni, bohužel. Malá z pítka vypije jen co si s ním hraje, ale taky na něj vždy náladu nemá a ráda vyhazuje z kočárku a odstrkuje mi s ním ruku.Tak ven beru ještě hrníček a lžičku, když nic z pítka, tak zkusím hrneček a když ne hrneček, tak trošku po lžičce, když jsou fakt vedra..Sama nikdy nedala najevo, že by se chtěla napít a o jídlo taky často neřve, ale zase jí hodně, když jí dám :-)

U nás má ráno trochu mlíka, k snídani cucne z hrníčku, kolikrát, ani ne, po obědě po lžičce, odpo z hrníčku, pak v kočárku něco z pítka, večer po kaši po lžičče, když jsou jo vedra, tak dávám častěji lžičku a vlastně to pítko a hrníček jí nabízím stejně celý den…

• načítám...
1751
24.5.12 13:38

jééé bylinkový samozřejmě :)

• načítám...
10819
24.5.12 14:23

@Irisska napíšu ti trapný klišé :lol: nabízej :lol: :lol: :lol:

Tak pítko dej aspon na hraní :lol: a co až bude vedro, tak ji dej ten samotekoucí at si hraje a ono to poteče :lol: nevím, co poradit :lol: ani jsou ty děti někdy strašný potvůrky :lol:

Malej jak začal pít vodu, tak jsem mu chtěla na chuť (a taky na energii - je to drobeček)přilepšit džusíkem :lol: a jak píšeš, otřepal se a prd :( tak raději už nic nezkouším a dávám vodu :lol:

dneska teda máme dobrý skóre (na něj) a už vypil tak 100, ale to je náhoda, on si stím hrál a řval o něj (dokonce to už umí tak, že se nepolil :lol: )

• načítám...
1751
24.5.12 20:35
@anemax píše:
@Irisska napíšu ti trapný klišé :lol: nabízej :lol: :lol: :lol:

Tak pítko dej aspon na hraní :lol: a co až bude vedro, tak ji dej ten samotekoucí at si hraje a ono to poteče :lol: nevím, co poradit :lol: ani jsou ty děti někdy strašný potvůrky :lol:

Malej jak začal pít vodu, tak jsem mu chtěla na chuť (a taky na energii - je to drobeček)přilepšit džusíkem :lol: a jak píšeš, otřepal se a prd :( tak raději už nic nezkouším a dávám vodu :lol:

dneska teda máme dobrý skóre (na něj) a už vypil tak 100, ale to je náhoda, on si stím hrál a řval o něj (dokonce to už umí tak, že se nepolil :lol: )

Tak Johanka dnes z pítka asi 10ml :mrgreen:

• načítám...
10819
24.5.12 20:37

no nic moc :mrgreen: a kolik vypila jinak?

• načítám...
1751
24.5.12 21:47

@anemax Já ani nevim :mrgreen: Tak jako běžně. Ráno ve spánku 150mlíka,k snídani pár loků z hrníčku, po obědě 80ml čaje, odpo pár loků z hrníčku, pak těch 10ml z pítka :mrgreen: a večer po kaši 80ml čaje a ještě vlastně, když šla spát, tak ve spánku 70ml mlíka, takže, tak jako obvykle no.. a co u vás? .)

• načítám...
13046
25.5.12 09:04
ty jo to ti pije ale docela dost? nebo aspoň oproti nám úplně moocc :-D
@Irisska píše:
@anemax Já ani nevim :mrgreen: Tak jako běžně. Ráno ve spánku 150mlíka,k snídani pár loků z hrníčku, po obědě 80ml čaje, odpo pár loků z hrníčku, pak těch 10ml z pítka :mrgreen: a večer po kaši 80ml čaje a ještě vlastně, když šla spát, tak ve spánku 70ml mlíka, takže, tak jako obvykle no.. a co u vás? .)
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko

• (5) + 185 recenzí