Vedro a stále nepije :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Gabrielaaa píše:
holky úpspěch, byly jsme dopoledne venku sbalila jsem klasicky sebou do hrnečku čaj do flašky šťávu babylove fenykl a jablkem.. začal řvát a sápal se mi po prsu a když sem mu nedaala a podstrčila flašku, vypil mi dvacku.. sice to není moc ale je to nejvíc co mi kdy vypil!!!![]()
No vidíš, myslím, že se klučina rozpije. To naše malá třeba taky něco ucucne, ale to jen tím, že si s ní hraje ![]()
Již čekám pět měsíců ![]()
@Irisska mě malej taky nechtěl pít
Měla jsem doma spousty lahviček, nakonec jsem to do něj tlačila přes stříkačku
Příkrmy jsem taky dořeďovala vodou, aby aspoň něco.
Zkoušela jsem všechno, dokonce čaj sladit, ohřívat obyčejnou vodu
Nakonec se naučil na obyčejným hrníčku z Ikea (ten samotekoucí). Trvalo to strašně dlouho. No moc pijan není dodneška, ale aspoň něco
![]()
Tak držíme palec ![]()
@anemax píše:
@Irisska mě malej taky nechtěl pítMěla jsem doma spousty lahviček, nakonec jsem to do něj tlačila přes stříkačku
Příkrmy jsem taky dořeďovala vodou, aby aspoň něco.
Zkoušela jsem všechno, dokonce čaj sladit, ohřívat obyčejnou voduNakonec se naučil na obyčejným hrníčku z Ikea (ten samotekoucí). Trvalo to strašně dlouho. No moc pijan není dodneška, ale aspoň něco
![]()
![]()
Tak držíme palec
Jé děkuji
Nám to trvá už přes pět měsíců a já stále čekám, kdy popadn pítk a začne pít
Jedeme po lžičkách, něco ucucne z hrníčku, pár ml někdy z pítka, při větších teplotách ředím veškeré jídlo, pítek a hrníčků máme už nespočet.
Kdy se ti synek rozpil ?
@Irisska tak zkoušet jsem začala kolem 6 měsíců (koupila jsem avent) no a jen to kousal, vůbec jako nechápal co s tím má dělat. Tak jsem to moc neřešila, protože jsem kojila. Jenže on je taková potvůrka
nechtěl prso, tak jsem začala přikupovat hrníčky, že ten avent mu nevyhovuje
no hrníčků doma jak sv…, tak jsem zkusila koupit flašku s dudlíkem, že na to se musí chytnout. No on ten dudlík nechtěl ani strčit do pusy
takže já na zhroucení, tak jsem vzala stříkačku a po kapičkách mu tam stříkala ![]()
po přečtení dizkuzí tady na miminu jsem zkoušela všechny rady co tu byly
obyčejnou skleničku (to kousal do skla, voda tekla všude
on měl teda problém i ten, že odmítal polknout, mu to vytíkalo koutkama z pusy
)
Doma jsem měla ten samotekoucí z Ikea (oranžový a modrý pejsek) a zkoušela (hlavně ve vaně
) dělala u toho, že pejsek se bude zlobit
kraviny…a najednou si lokl, ale jen pil po douškách. Trvalo to snad 4-5měsíců, nevím přesně. Takže to probíhalo tak že jsem vzala hrníček nahla-lokl- dolů, nahla- lokl.....
A najednou za další čas jsem zkusila držet a on pil. Ani jsem u toho nedýchala
![]()
Promin za román ![]()
@anemax píše:
@Irisska tak zkoušet jsem začala kolem 6 měsíců (koupila jsem avent) no a jen to kousal, vůbec jako nechápal co s tím má dělat. Tak jsem to moc neřešila, protože jsem kojila. Jenže on je taková potvůrkanechtěl prso, tak jsem začala přikupovat hrníčky, že ten avent mu nevyhovuje
no hrníčků doma jak sv…, tak jsem zkusila koupit flašku s dudlíkem, že na to se musí chytnout. No on ten dudlík nechtěl ani strčit do pusy
takže já na zhroucení, tak jsem vzala stříkačku a po kapičkách mu tam stříkala
po přečtení dizkuzí tady na miminu jsem zkoušela všechny rady co tu bylyobyčejnou skleničku (to kousal do skla, voda tekla všude
on měl teda problém i ten, že odmítal polknout, mu to vytíkalo koutkama z pusy
)
Doma jsem měla ten samotekoucí z Ikea (oranžový a modrý pejsek) a zkoušela (hlavně ve vaně) dělala u toho, že pejsek se bude zlobit
kraviny…a najednou si lokl, ale jen pil po douškách. Trvalo to snad 4-5měsíců, nevím přesně. Takže to probíhalo tak že jsem vzala hrníček nahla-lokl- dolů, nahla- lokl.....
A najednou za další čas jsem zkusila držet a on pil. Ani jsem u toho nedýchala![]()
![]()
Promin za román
Naše Johanka se umí i napít - jako víc loků za sebou, ale to je, jak kdy, třeba nedávno měla období, kdy každé ráno vypila půl hrnečku - sice jsem ji musela zabavovat, jako u všeho, ale vypila a najednou, jak vidí hrníček,tak ho odstrkuje a dnes si zase cucla, sice asi dvakrát, ale lepší, než předešlé dny, kdy odmítala uplně. Mě příjde, že to neni o tekutině (teda, sladký nemusí), hrníčku, příjde mi, že ještě asi nepřišla na to, že má žízeň? ![]()
Každopádně jak začnou tyhle vedra, tak jsem na větvi a upřímně to lžičkování mě už taky moc nebaví, ale lepší, než nic.. a co ti malej pije, pil? ![]()
Mě příjde, že to máme komplikovanější ze vším, mlíko mi odmítala, to byli boje, 2,5měsíce příkrmy, to byli taky boje, teď zase kousky v jídle, ale zase už snese pidi malinký, takže pokroky děláme, ale řekla bych, že celkově ve všem to trvá šíleně dlouho, no a čekám na to pití, jak vidím kámošek stejně staré děti, jak chlemtají a kámošky nestačí dělat pití, ach jo.Ale zase je fakt,. že Johanka je hrozně hodná a šikovná, takže nemůžu mít všechno, že ![]()
@Irisska pije jedině obyčejnou vodu ![]()
Jako ty kousky
my budeme mít 16 měsíců včera poprvé neměl mixovaný jídlo, jen mačkaný ![]()
Byly jsme i na vyšetření proč nekouše, a závěr, je pomalejší ![]()
Jako na ostatní děti se nedívej, nesrovnávej (vím je to těžký
)
PS: Maxik je navbíc drobek
v roce 8kg
A co už lezete, sedíte? jednou jsi mě psala
jestli zpomínáš ![]()
@anemax píše:
@Irisska pije jedině obyčejnou vodu![]()
Jako ty kousky
my budeme mít 16 měsíců včera poprvé neměl mixovaný jídlo, jen mačkaný
Byly jsme i na vyšetření proč nekouše, a závěr, je pomalejšíJako na ostatní děti se nedívej, nesrovnávej (vím je to těžký
)
PS: Maxik je navbíc drobek
A co už lezete, sedíte? jednou jsi mě psalav roce 8kg
jestli zpomínáš
Psala? už nevím ![]()
no sama si nesedne, ale když jsem zkusila jí posadit, tak sedí pěkně, zatím neleze, ale hrozně rychle se plazí a stále péruje na kolínkách, takže lezení vypadá, že brzo, ale nějaké stoupání a natož chození to ještě zdaleka neni ![]()
@Irisska jestli péruje na kolínkách, tak si i brzy sedne. Jednou jsi mi psala SZ? Holka začla chodit v 15 měsících, a malej taky ![]()
Ty dáváš čaj? Jako malej si taky o pití přímo neříká, ale jak vidí svůj hrníček jde po něm
ale myslím, že to bere spíš jako hračku, no nevím. A jako naschvál jsme byli s děckama v ZOO, venku 30 stupnů, a malej bojkotoval pití. Jako ani za nic, mával, že nechce
Tak jsem mu to dala aspon at si hraje a třeba něco nacucne
nic. (už přešel na ty netekoucí hrníčky
).
bolely ho zoubky ![]()
Doma používáme oba dva typy ![]()
@anemax je to možné, něco mi tvůj nick říká ![]()
Teď dávám čaj, ale bilinkový neslazený, zkoušela jsem i ovocný, ale to pak cca týden nechtěla vidět žádnou věc, z které se pije, jak se naštvala.Prostě na sladký moc neni. Začínali jsem obyč. vodou a teď dávám ten čajík, někdy jen vodu a zkusila jsem koupit hruškovou šťávičku a naředit, ale to se po polknutí pěkně oklepala a to hrušky má ráda ![]()
no vypité ml u nás rozhodně se nezvyšují vysokými stupni, bohužel. Malá z pítka vypije jen co si s ním hraje, ale taky na něj vždy náladu nemá a ráda vyhazuje z kočárku a odstrkuje mi s ním ruku.Tak ven beru ještě hrníček a lžičku, když nic z pítka, tak zkusím hrneček a když ne hrneček, tak trošku po lžičce, když jsou fakt vedra..Sama nikdy nedala najevo, že by se chtěla napít a o jídlo taky často neřve, ale zase jí hodně, když jí dám ![]()
U nás má ráno trochu mlíka, k snídani cucne z hrníčku, kolikrát, ani ne, po obědě po lžičce, odpo z hrníčku, pak v kočárku něco z pítka, večer po kaši po lžičče, když jsou jo vedra, tak dávám častěji lžičku a vlastně to pítko a hrníček jí nabízím stejně celý den…
@Irisska napíšu ti trapný klišé
nabízej
![]()
Tak pítko dej aspon na hraní
a co až bude vedro, tak ji dej ten samotekoucí at si hraje a ono to poteče
nevím, co poradit
ani jsou ty děti někdy strašný potvůrky ![]()
Malej jak začal pít vodu, tak jsem mu chtěla na chuť (a taky na energii - je to drobeček)přilepšit džusíkem
a jak píšeš, otřepal se a prd
tak raději už nic nezkouším a dávám vodu ![]()
dneska teda máme dobrý skóre (na něj) a už vypil tak 100, ale to je náhoda, on si stím hrál a řval o něj (dokonce to už umí tak, že se nepolil
)
@anemax píše:
@Irisska napíšu ti trapný klišénabízej
![]()
![]()
![]()
Tak pítko dej aspon na hraní
a co až bude vedro, tak ji dej ten samotekoucí at si hraje a ono to poteče
nevím, co poradit
ani jsou ty děti někdy strašný potvůrky
Malej jak začal pít vodu, tak jsem mu chtěla na chuť (a taky na energii - je to drobeček)přilepšit džusíkem
dneska teda máme dobrý skóre (na něj) a už vypil tak 100, ale to je náhoda, on si stím hrál a řval o něj (dokonce to už umí tak, že se nepolila jak píšeš, otřepal se a prd
tak raději už nic nezkouším a dávám vodu
)
Tak Johanka dnes z pítka asi 10ml ![]()
@anemax Já ani nevim
Tak jako běžně. Ráno ve spánku 150mlíka,k snídani pár loků z hrníčku, po obědě 80ml čaje, odpo pár loků z hrníčku, pak těch 10ml z pítka
a večer po kaši 80ml čaje a ještě vlastně, když šla spát, tak ve spánku 70ml mlíka, takže, tak jako obvykle no.. a co u vás? .)
@Irisska píše:
@anemax Já ani nevimTak jako běžně. Ráno ve spánku 150mlíka,k snídani pár loků z hrníčku, po obědě 80ml čaje, odpo pár loků z hrníčku, pak těch 10ml z pítka
a večer po kaši 80ml čaje a ještě vlastně, když šla spát, tak ve spánku 70ml mlíka, takže, tak jako obvykle no.. a co u vás? .)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat