Vegetariánství a návštěvy u t

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
4.7.17 09:09
@Anonymní píše:
@Ou Teda já nevím, jestli jste psycholožka, nebo si na ní tady na tom serveru hrajete. To je asi jedno. Ale důvody, proč nejím maso, jsou povrchně racionální, tedy že nechci zabíjet zvířata a způsobovat jim utrpení. Inspirace je i v mojí vlastní rodině a náboženská, mimochodem.Nevím, v čem jsem šla do konfliktu? Nešla do konfliktu spíš druhá strana? Nebo jsem šla do konfliktu, protože jsem se nepřizpůsobila? A kdybych si potom odkočila vyzvracet se, protože by se mi (zejména teď v těhotenství) zvedl žaludek, bylo by to asi v pořádku. Protože bych nedělala pubertální revoltu.

Řešení je úplně jednoduché. Prostě tam nejezdi na oběd. :nevim: Doraž až po obědě a bude to. Ty si uvaříš, co chceš, nepolezeš tchýni na nervy tím, že nejíš maso a budete obě v pohodě.
Já jsem mlsná huba. Od malička. Je spousta jídel, která prostě nedám do pusy. Proto nechodím na návštěvy, kde mi hrozí, že bych mohla dostat něco k jídlu. Opravdu se tomu vyhýbám jako čert kříži.
Moje výhoda je v tom, že respektuju, že každý nejí všechno a když někdo přijede na návštěvu k nám, tak se s ním domluvím, co uvařím.
Kdyby mě tchýně odbyla tak, jako odbyla ta Tvoje Tebe, tak bych jí dala druhou šanci (a promluvila bych si s ní). A kdyby to zopakovala, už bych tam na oběd nejela. Já už jsem ale ve věku, kdy si to můžu dovolit, protože nepotřebuju nikoho na hlídání dětí. 8)

• Citovat
  • Upravit
9793
4.7.17 09:41

@Kobea To není pro zakladatelku řešení, když tam jezdí na víkend, protože to mají daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
4.7.17 10:12
@Lendeš píše:
@Kobea To není pro zakladatelku řešení, když tam jezdí na víkend, protože to mají daleko.

Tak bych si vozila vlastní jídlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.17 14:02
@skařupka píše:
Ale vždyť jste obě naprosto stejné. Ona ti dá k obědu maso, ty jí lilek. A ptala ses ty jí, jestli stojí o takové jídlo? Třeba pro mě je naprosto nepředstavitelné obědvat lilek. Asi tak, jako pro tebe maso.

Příště si prosím přečti diskuzi. Lilek byl po vzájemné dohodě, oběma chutnal a vařím jim i masová jídla. Nevím, co tak běžně obědváš ty.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová