Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
21.8.18 20:05

Mám 12/4,5 a kdo má víc nebo není dostatečně vyhovující ať umře na rakovinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36834
21.8.18 23:23
@PP93 píše:
Mám 12/4,5 a kdo má víc nebo není dostatečně vyhovující ať umře na rakovinu

Plakátek :mrgreen: :
https://www.emimino.cz/…nkovani/979/
:mrgreen:
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.10.18 16:45

kokotiny

Ať jsou ženský rádi, že mají s kým založit rodinu a neřeší tyhle hovna! Jsou lidi bez končetin, na vozíku, slepý, s vážnou nevyléčitelnou chorobou a k čemu jim je i když mají přes 20 cm?! Pokud ten chlap slušněji vydělává, je pracovitý jak ve své profesi tak i doma, obětavý a dovede vás i děti ideálně zabezpečit hezkým bydlením, finanční stabilitou, volnočasovým aktivitám či dalšími věcmi tak to neřešte a buďte rádi že nejste na vozíku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36834
25.10.18 20:06
@PP93 píše:
Ať jsou ženský rádi, že mají s kým založit rodinu a neřeší tyhle hovna! Jsou lidi bez končetin, na vozíku, slepý, s vážnou nevyléčitelnou chorobou a k čemu jim je i když mají přes 20 cm?! Pokud ten chlap slušněji vydělává, je pracovitý jak ve své profesi tak i doma, obětavý a dovede vás i děti ideálně zabezpečit hezkým bydlením, finanční stabilitou, volnočasovým aktivitám či dalšími věcmi tak to neřešte a buďte rádi že nejste na vozíku!

A druhé plakátování:
https://www.emimino.cz/…nkovani/997/?…
Jistěže je zdraví základ. Ale kdyby to nemělo význam, tak se o tom diskuze nevedou. ;)
Pořád lobuju za to, aby se přestalo lhát a pokud to někoho trápí, bylo mu pomoženo. Nejen při úrazu jde o (celý) život. :mavam:

Příspěvek upraven 25.10.18 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.18 20:12
@Anonymní píše:
Holky, zažily jste někdy sex s chlapem, co měl při erekci třeba jen 5 cm nebo míň? Stačilo vám to? Říká se, že na délce nezáleží, ale já po týhle zkušenosti myslím že jo. Technicky to ani nešlo udělat, a to jsme zkoušeli všechny možné polohy. JEdiná, kde to šlo alespon trochu bylo „na koníčka“ a to sem fakt musela dávat bacha, aby ihned nevypadl ven. Kolikrát, když to nešlo ani na 10 pokus jsem měla pocit, že se dám do smíchu, ale bylo to spíš k pláči a nechtěla jsem ho nějak ranit. Byl hrozně vztahovačnej a urážlivej, jednou jsem se zmínila o sexuálních pomůckách a byl oheň na střeše… mám z toho asi trauma na celý život, ze strachu, že potkám dalšího takovýho, se ani do vztahu nehrnu… [/citace
Jo jednou se mi stalo něco podobnýho, fakt tak maximálně 8cm, bylo to hrozný, je to asi hnusný, ale kvuli tomu jsem s ním nechtěla mít nic víc.
Navíc to byl trochu idiot.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.19 05:41

Partner ma malý penis. Celkem me to trapi, protoze jinak si ve vsem rozumime. Jeho penis má 11 cm a max 3 cm na sirku, kdyz mu stoji. Kdyz spolu spime, nic z toho bohuzel nemam :(

• Citovat
  • Upravit
5040
12.3.19 07:29
@Anonymní píše:
Partner ma malý penis. Celkem me to trapi, protoze jinak si ve vsem rozumime. Jeho penis má 11 cm a max 3 cm na sirku, kdyz mu stoji. Kdyz spolu spime, nic z toho bohuzel nemam :(

To je pech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
12.3.19 07:39

Tak to mas asi docela vjezd do pískovny co? 11 cm není tak málo si myslím, abys to necítila… já měla typka co měl tak 5cm a to byl celkem problém… no marne, můžeš si prat robertka :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.3.19 07:52
@Anonymní píše:
Partner ma malý penis. Celkem me to trapi, protoze jinak si ve vsem rozumime. Jeho penis má 11 cm a max 3 cm na sirku, kdyz mu stoji. Kdyz spolu spime, nic z toho bohuzel nemam :(

Mno… to je smůla no :?
Holt to dohnat hračkama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.3.19 10:05

Pokud vím, máme průměr okolo 13-14/4.5-5 a to jsme tady ve Střední Evropě nadprůměrní. Ale co tak čtu okolo, 13 je považováno za trpaslíka. :roll: Někdy mám obavy i se svými 17-18/6. :roll: Nad 20 má tuším jen asi 50 lidí z tisíce. Můžu se mýlit.

Zajeďte si holky do číny, něco tam vojeďte, vraťte se a i náš průměr vás nejspíš natrhne. :P

Příspěvek upraven 12.03.19 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
12.3.19 10:07
@Anonymní píše:

Co nástavce? Nedávno jsem si toho všiml, že se tak dá prodloužit a když je kvalitní, i partner dost cítí. A vůbec, dokáže to dohnat i jinak? Víš jak se to říká… Dokud prsty jazyk mám, ničeho se nelekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.19 11:48

Nemyslím, že má tazatelka nadměrně velkou pochvu, tak se jí nesmějte (pískovna…).

Manželka by 11/3 asi taky moc necítila. Já jsem 15/5 a je to taktak. Když to přeženeme s předehrou, tak zvlhne tak, že už jí to někdy nestačí. To pak občas z krabice pod postelí musím vytáhnout silikonové dildo Funfactory Magnum a zbytek si už dokážete domyslet…

Pro tazatelku: Návlek na celý penis je určitě fajn, ale možná by stačil jen takový, který se navleče na tělo penisu, rozšíří jej a žalud a předkožka zůstanou volné. Takový válcový prstenec. Jestli on má 11 cm, tak ta délka by měla stačit, ale asi postrádás hlavně šířku. Pochva musí být roztažená, aby pohyby byly cítit (ramena tkání od klitorisu vedoucí okolo poševního vchodu atd.)

• Citovat
  • Upravit
36834
12.3.19 21:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
12.3.19 21:28

@Lexter
Průměrné rozměry se pohybují okolo 13-14 cm BPEL a 11-12 cm obvod. :palec:

• načítám...