Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79
Do kina nechodím vůbec. Raději si počkám na ulozto.cz v HD kvalitě. Ale pšššt. ![]()
@Doctus píše:
@sissi79
Do kina nechodím vůbec. Raději si počkám na ulozto.cz v HD kvalitě. Ale pšššt.
Co to tady čtu?
![]()
@Tinuvien
Tak si to aspoň vychutnám v klidu. Mou oblibou jsou filmy v originálním znění s titulky v jazyce originálního znění. Skvěle se tím procvičuje angličtina.
@Doctus píše:
@Tinuvien
Tak si to aspoň vychutnám v klidu. Mou oblibou jsou filmy v originálním znění s titulky v jazyce originálního znění. Skvěle se tím procvičuje angličtina.
Klid je i v kině.
Ale s procvičováním Aj naprosto souhlasím. Výborná metoda. ![]()
@sissi79
Tak na uložto jsou všechny možné žánry filmů, i erotické. ![]()
@Doctus píše:
@sissi79
Tak na uložto jsou všechny možné žánry filmů, i erotické.
Ale v těch zrovna ty titulky ani moc nepotřebuješ. ![]()
@Tinuvien
Málo děje i mluvení. Ha ha ha, já jsem opravář komínů, ha ha ha, já jsem se právě okoupala, to je vše. ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
Málo děje i mluvení. Ha ha ha, já jsem opravář komínů, ha ha ha, já jsem se právě okoupala, to je vše.
Tak to přelož
![]()
@sissi79
Jo, pěkně jim přemeřuju ty jejich mrzáčky žížalky 25cm. ![]()
A Fifty Shades of Grey jsem ještě neviděl, ale prý tam vidět ani nic není, tak nic. ![]()
@Doctus píše:
@sissi79
Jo, pěkně jim přemeřuju ty jejich mrzáčky žížalky 25cm.A Fifty Shades of Grey jsem ještě neviděl, ale prý tam vidět ani nic není, tak nic.
Ono je prý nějaká verze, kde je toho víc, ale ta by nebyla v kinech od 15 let.
Pokud se ti líbí, jak se holka furt kouše do rtů, tak koukni. ![]()
@Doctus píše:
@sissi79
Jo, pěkně jim přemeřuju ty jejich mrzáčky žížalky 25cm.A Fifty Shades of Grey jsem ještě neviděl, ale prý tam vidět ani nic není, tak nic.
Toz pocky ty myslis rovnou pecko jo.. toz tam muzes max videt ne zrovna slastny vyraz baby te by ju to nebolelo
ale pecko jsem teda jeste nesosala ![]()
No prave ze neni, ani sceny a ani dej, jeste ze jsem na to nemusela do kina ![]()