Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissi79
Neříkám, že se na to dívám. Kdo by si pomyslel, že bych se na to mohl dívat. Jsem jako Panenka Maria. ![]()
@Tinuvien píše:
Ono je prý nějaká verze, kde je toho víc, ale ta by nebyla v kinech od 15 let.Pokud se ti líbí, jak se holka furt kouše do rtů, tak koukni.
@sissi79
Ale ne, toho mám a jak velkého… (přiměřeně, na slona teda nemám). ![]()
@Tinuvien
Jen teda některé scény byly opravdu dost drsné, nejhorší ze všech byla asi ta s použitím pletací jehlice nebo čeho. Navíc se herečka z celkem pohledné děvy stala ženskou, která vypadala minimálně o 30 let starší.
@Doctus píše:
@Tinuvien
Jen teda některé scény byly opravdu dost drsné, nejhorší ze všech byla asi ta s použitím pletací jehlice nebo čeho. Navíc se herečka z celkem pohledné děvy stala ženskou, která vypadala minimálně o 30 let starší.
Drsnost nepopírám. Ale patřilo to k tomu celkově. I ta její proměna, zestárla, to se taky stává. Ono zkus najít opravdu pěknou sociální pracovnici, co se tím živí už dlouho. Jsou takové vyžilé. ![]()
Deník nymfomanky je oproti tomu sladký románek. ![]()
@sissi79
Tak byly to 2 filmy, takže ten druhý byl jen dílem v pořadí.
@Tinuvien
Zdá se mi, že zestárla až nějak moc rychle. I když podle toho, co dělala, asi stav odpovídal opotřebení materiálu.
@Doctus píše:
@sissi79
Tak byly to 2 filmy, takže ten druhý byl jen dílem v pořadí.@Tinuvien
Zdá se mi, že zestárla až nějak moc rychle. I když podle toho, co dělala, asi stav odpovídal opotřebení materiálu.
Museli se i pohnout dějem, tak ji nechali zestárnout rychleji. ![]()
@Doctus píše:
@sissi79
Tak byly to 2 filmy, takže ten druhý byl jen dílem v pořadí.@Tinuvien
A myslíte, že se takhle opotřebuje fakt každá?
Některé mi přijdou dost udržované…ale holt to stojí prachy no…