Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@johnymaspani
Tak samozřejmě vám nemusím povídat, že se délkově pohybujete v rámci normy, se šířkou jste nadprůměrný. Jelikož budete snad za pár let lékařem, tak byste měl používat jedinou správnou metodu měření pyje, kterou využívají i urologové v zahraničních studiích. Hovořím o bone-pressed metodě (BPEL = bone-pressed penile length). Ještě bych mírně doladil pravopis, když vidím, jaké hňupiny mnozí lékaři píší, je mi z toho smutno. A to ani nemluvím o znalosti latiny. Napíší stp. CHCE a hotovo. Dovedl byste mi to rozepsat, abyste ukázal, jaký jste milovník latiny? ![]()
@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách.
![]()
@Doctus píše:
@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách.![]()
![]()
Tak to je super
![]()
Ubi amor ubi dolor.
@Doctus píše:
@sissi79
To víš, krásko, profesor se v mé osobě nezapře. Vždyť zkoušející mi nedávno říkal: Pane kolego, kolik máte roků? Vždyť už teď mluvíte jako profesor. V jedné větě řeknete to, co ostatní za 10 minut. Až budete přednášet, tak studenti budou mimo po 5 minutách.![]()
![]()
Už teď je lituji. ![]()
@Tinuvien
A zkouška bude probíhat ve stejném duchu. Ale bát se nemusejí, na 4. pokus to už dám každému, samozřejmě za E.
Jinak jsem naprosto mírumilovný. Ale kdo by (na medicíně) nevěděl, jaký je rozdíl mezi želvou sloní a obrovskou, tak by to byl velký problém. Nebo kolika let se dožívá krkavec. ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
A zkouška bude probíhat ve stejném duchu. Ale bát se nemusejí, na 4. pokus to už dám každému, samozřejmě za E.Jinak jsem naprosto mírumilovný. Ale kdo by (na medicíně) nevěděl, jaký je rozdíl mezi želvou sloní a obrovskou, tak by to byl velký problém. Nebo kolika let se dožívá krkavec.
Jde o medicínu nebo veterinu?
O Tvé mírumilovnosti nepochybuji.
Ale co raději udělat pro svět něco praktičtějšího? Třeba vynalézt lék na rýmu, to bys byl teprve hrdina.
Jako pseudoefedryn na to funguje bezvadně, ale chtělo by to něco méně návykového a blbě se po něm spí. ![]()
@Tinuvien
Tak o medicínu, samozřejmě. Podobné manýry má i (kolega
) prof. Zeman z Prahy. A o tom léku popřemýšlím, kouzelník ale neodhalí své všechny triky najednou.
@Doctus píše:
@Tinuvien
Tak o medicínu, samozřejmě. Podobné manýry má i (kolega) prof. Zeman z Prahy. A o tom léku popřemýšlím, kouzelník ale neodhalí své všechny triky najednou.
Kouzelníku, mám nos celý odřený a pocit, že pojdu.
Čaruj rychle, jinak je po mně. ![]()
@Tinuvien
Až zítra, i kouzelník musí spát. Dobrou noc! A zkus to vydržet. Vydržela jsi mnohem větší válečnou vřavu. ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
Až zítra, i kouzelník musí spát. Dobrou noc! A zkus to vydržet. Vydržela jsi mnohem větší válečnou vřavu.
Dobrou noc, půjdu to zaspat. Njn, přežiju, co jiného už mi zbývá.
![]()
@johnymaspani píše:
Když to tak pročítám, je mi z toho až smutno. Ale když se nad tím zamyslím, tak v mým případě, až se mnou nějaká zůstane, tak to bude důkaz, ze mě má doopravdy ráda x). Řekl bych, že mám spokojenej život. Jsem mladej, zdravej, aktivní sportovec a za 2 roky snad úspěšně dostuduju medicínu… Jediný, co bych na sobě změnil je asi to, čeho se týká tato diskuze, protože moje míra je 12,5 v erekci při šířce cca 4,5. Nemám z toho komplexy, ale jsem realista a i přesto docela veselej člověk. Tahle diskuze mě v tom jedině utvrzuje, že většina žen v této diskuzi je docela povrchních, ale aspoň to přiznáváte narovinu, což se cení. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, že to, čeho se tahle diskuze týká nemá s lidskýma hodnotama moc společnýho…
Trochu mi to i vzhledem k tomu nováčkovi s jedním příspěvkem „nehraje“ pravostí. Pokud ano, tak se připrav v životě na dost hořké chvíle a na lidský hodnoty v tomto moc nesázej, zrovna v tomhle ženský hodně nerady a málokdy slevujou a nakonec se jich z toho vykroutí drtivá většina. ![]()
Příspěvek upraven 29.03.15 v 00:14
@johnymaspani píše:
Když to tak pročítám, je mi z toho až smutno. Ale když se nad tím zamyslím, tak v mým případě, až se mnou nějaká zůstane, tak to bude důkaz, ze mě má doopravdy ráda x). Řekl bych, že mám spokojenej život. Jsem mladej, zdravej, aktivní sportovec a za 2 roky snad úspěšně dostuduju medicínu… Jediný, co bych na sobě změnil je asi to, čeho se týká tato diskuze, protože moje míra je 12,5 v erekci při šířce cca 4,5. Nemám z toho komplexy, ale jsem realista a i přesto docela veselej člověk. Tahle diskuze mě v tom jedině utvrzuje, že většina žen v této diskuzi je docela povrchních, ale aspoň to přiznáváte narovinu, což se cení. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, že to, čeho se tahle diskuze týká nemá s lidskýma hodnotama moc společnýho…
mohl bys to trochu rozvést.. ty lidské hodnoty?
@Tigy99 píše: Trochu mi to i vzhledem k tomu nováčkovi s jedním příspěvkem „nehraje“ pravostí.
dalsi reinkarnat, komik ![]()
@johnymaspani píše:
co blbneš? Vždyt to jsou dobrý míry. S toho určitě komplex mít nemusíš..Já reagovala na 4-5cm že je na nic, ale myslím si že 12 je klasik ![]()