Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus
Nikoli nabroušená. Jen mám obavu z doktorů, kteří řeší délku svého pinďoura. Možná měl jít raději na sbormistra, pokud má teda hudební sluch.
@E-líza píše:
@Doctus
Nikoli nabroušená. Jen mám obavu z doktorů, kteří řeší délku svého pinďoura. Možná měl jít raději na sbormistra, pokud má teda hudební sluch.
Teď už to chápu, medik se shodil z budoucího piedestalu pána a vládce a dárce života, PANA DOKTORA.
, že ty jsi sestřička
, ty jsou fajn a hodně ulítlé.
@Swift píše:
Teď už to chápu, medik se shodil z budoucího piedestalu pána a vládce a dárce života, PANA DOKTORA., že ty jsi sestřička
Tak já taky řeším velikost penisu muže, ale opačnou, muž má penis 15 cm a já podle doktorů mám malou pochvu. tak že se nám stalo že jsem při sexu měla rupturu pochvy. takže bych si přála aby muž měl nářadíčko menší, ale kvůli tomu ho nevyměním
@Anonymní píše:
Tak já taky řeším velikost penisu muže, ale opačnou, muž má penis 15 cm a já podle doktorů mám malou pochvu. tak že se nám stalo že jsem při sexu měla rupturu pochvy. takže bych si přála aby muž měl nářadíčko menší, ale kvůli tomu ho nevyměním
Musi davat bacha
to je dost naprd ![]()
@Anonymní píše:Kamasutra
Rozlišují se tři typy mileneckých párů podle velikostí pohlaví – délky lingamu (mužského pohlavního údu) a hloubky jóní (vagíny):
Zajíc a gazela
Býk a klisna
Hřebec a slonice
V případě, že se při milostném aktu nesetkají partneři stejné velikosti pohlaví, může docházet k různým kombinacím spojení a to od nejtěsnějšího spojení (gazela – hřebec) až po spojení nejvolnější (zajíc – slonice).
JJ prostě takový je život, ještěže na pohlavní orgány neexistuje ISO ![]()
@Swift píše:
Teď už to chápu, medik se shodil z budoucího piedestalu pána a vládce a dárce života, PANA DOKTORA., že ty jsi sestřička
Opět nikoli. Medik se neshodil z budoucího piedestalu, medik se shodil ubekáváním nad svou normálností a podle mého zcela neopodstatněnou. Což by snad při svém (byť nedokončeném) vzdělání už vědět mohl, probírali to tuším už ve druhém semestru. Ale snad mu to nějaká časem vysvětlí… ![]()
A sestřička nejsem. I jiné zdravotnice snad mohou být přiměřeně fajn a ulítlé. ![]()