Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
3.10.15 13:27

@Kitty88
To když jsem zde napsal, tak jsem byl ten s malým. Přitom jej mám jako novorozenec, 3kg a 50 cm. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
7.10.15 00:39
@Doctus píše: @Kitty88
To když jsem zde napsal, tak jsem byl ten s malým. Přitom jej mám jako novorozenec, 3kg a 50 cm. :mrgreen:

hele Doctusi, ty jsi, jak vidim odbornik na rozmery, ale neco o technice souloze, prislo mi pod ruku nejake video ze swingers, kde si bile holky chodily zas.ukat s cernymi, velmi nadstandardne vybavenymi, tak odhadem vsechno pres 20 cm, ale kdyz jeli na plne obratky, tak to tahali jen do poloviny zerdi, tu od tela do poloviny naprosto nevyuzitou k akci, takze jen neco pres tech 10 cm bylo v akci, zdalo se, ze to holkam bohate stacilo, jak vypadaly spokojene, takze, logika mi rika, ze ten neco pres 10 cm, kdyz nasadi do akce celou delku na doraz, musi prece na tom byt ta su.kaci panenka uplne stejne jako s tim cernym, ktery jede jen na pul zerdi,
co tedy na to nas odbornik Doctus, jak to tedy vlastne s temi nadstandardnimi pozadavky zen je, :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
7.10.15 06:07

Ono je to strašně moc i o té estetické stránce. Alespoň u mě. Chlap by se mi prostě měl líbit. A aby mě přitahoval a toužila jsem s ním mít sex, musí se mi líbit i jeho penis. Není to jen o délce, ale hlavně o šířce, hezkém tvaru a žaludu, prostě se mi musí líbit jako celek a pak mě vzrušuje a není co řešit. A je úplně jedno, jestli se ještě vejde do nějaké tabulky nebo kolik cm přitom využívá.
To není povrchnost, tomu člověk neporučí. Vy jako chlapi byste také nespali se ženou, která by vás tam dole z jakýchkoli důvodů sexuálně nepřitahovala.

• Citovat
  • Upravit
3232
7.10.15 06:35

@káťa nejdrive privatni modni nudisticka prehlidka, „aha ten ptak dobre vypada“, tak jdeme nato,… dobre :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.10.15 08:00
@Pesimista píše:
@káťa nejdrive privatni modni nudisticka prehlidka, „aha ten ptak dobre vypada“, tak jdeme nato,… dobre :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:lol: :lol: :lol: njn, ale chlapa si musí žena i vážit, nad „kolíky“ z přehlídky bych si třeba poslintala, ale to je tak všechno. :nevim: Těžké to máte. To raději risknout a jít na to klasicky se vším okolo. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.10.15 08:44

pouze spodek??

@káťa píše:
Ono je to strašně moc i o té estetické stránce. Alespoň u mě. Chlap by se mi prostě měl líbit. A aby mě přitahoval a toužila jsem s ním mít sex, musí se mi líbit i jeho penis. Není to jen o délce, ale hlavně o šířce, hezkém tvaru a žaludu, prostě se mi musí líbit jako celek a pak mě vzrušuje a není co řešit. A je úplně jedno, jestli se ještě vejde do nějaké tabulky nebo kolik cm přitom využívá.
To není povrchnost, tomu člověk neporučí. Vy jako chlapi byste také nespali se ženou, která by vás tam dole z jakýchkoli důvodů sexuálně nepřitahovala.

Já tedy nějak nevím co konkrétně může znamenat, že žena mě „tam dole z nějakých důvodů nepřitahuje“. Když tak mě nepřitahuje celá, ale pochybuju, že někdo z chlapů řeší pouze spodek, to je nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.10.15 09:38
@káťa píše:

Hele, my chlapi fakt neřešíme jaký tvar má ženská tam dole. My ani moc neřešíme jestli ženská vypadá tak, či onak, pokud není nějak patologicky obézní, nebo morbidně ohyzdná. Nás ženská vzrušuje už ze své podstaty a vlezeme skoro na všechno, hlavně, že je svolná. V tomhle to máme oproti vám jednodušší.

Pro ženskou hraje výběr ve všech směrech vyhovujícího chlapa velkou roli. Chlapi to mají zase podobné při výběru auta, taky jsou schopní o tom vést sáhodlouhé diskuze a nesednou jen tak do něčeho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.10.15 09:40

@Jabadabadu

Souhlasím. To o tom izolovaném spodku u chlapů prostě neplatí. Žena nám může nevonět, nepřitahovat, ale není to omezeno pouze na spodek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106348
7.10.15 09:43

@Pesimista

nejdrive privatni modni nudisticka prehlidka, „aha ten ptak dobre vypada“, tak jdeme nato,… dobre :potlesk: :potlesk: :potlesk:

tak to proste je, lepsi nez to zjistit az v posteli.
Ale prehlidky nejsou, tak stejne nic jineho nezbyva nez se obcas poprat s tim rozcarovanim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106348
7.10.15 09:45
@Heinich píše:
Já tedy nějak nevím co konkrétně může znamenat, že žena mě „tam dole z nějakých důvodů nepřitahuje“. Když tak mě nepřitahuje celá, ale pochybuju, že někdo z chlapů řeší pouze spodek, to je nesmysl.

neni.. opravdu hodne chlapu resi vzhled tam dole, vcetne upravenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
7.10.15 09:49
@Venetia píše:
neni.. opravdu hodne chlapu resi vzhled tam dole, vcetne upravenosti

Jako až tak, že by se s ní rozešel?? Já tedy nikdy nic podobného od chlapů neslyšel. I když je pravda, že chlapi toto tak nechutně nerozebírají jako ženy (myslím v pánské společnosti) Tam je většinou řeč o úplně jiných tématech než je sex a ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kitty88
7.10.15 09:52

Tady se řeší pouze velikost penisu ale některé dámy mají prostě větší a povolenější vagínu :( Já například mám uzkou buchtu a normálně mi udělá i chlap se 13cm penisem :) Holt chlapum s menšim přirozením doporučuji hledat partnerky mezi drobnějšími ženami ty většinou mají i uzké vagíny :)

• Citovat
  • Upravit
106348
7.10.15 10:12
@Kitty88 píše:
Tady se řeší pouze velikost penisu ale některé dámy mají prostě větší a povolenější vagínu :( Já například mám uzkou buchtu a normálně mi udělá i chlap se 13cm penisem :) Holt chlapum s menšim přirozením doporučuji hledat partnerky mezi drobnějšími ženami ty většinou mají i uzké vagíny :)

to uz se tu resilo drive a neni to pravda, spis musi hledat mezi hodne mladymi, co jeste nemely deti… po detech uz je asi predpoklad, ze se to muze nejak projevit, i kdyz nemusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106348
7.10.15 10:14
@Heinich píše:
Jako až tak, že by se s ní rozešel?? Já tedy nikdy nic podobného od chlapů neslyšel. I když je pravda, že chlapi toto tak nechutně nerozebírají jako ženy (myslím v pánské společnosti) Tam je většinou řeč o úplně jiných tématech než je sex a ženy.

jo, myslim, ze to psal i nejaky muz zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
7.10.15 10:21
@Venetia píše:
jo, myslim, ze to psal i nejaky muz zde

Tak ono je to vidět už z toho co se řeší na převážně ženských fórech a co na převážně mužských. Na těch ženských hlavně vztahy, na těch mužských auta a další technika, koníčky, politika, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová