Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33315
23.4.15 11:48
@semik7 píše:
dík 8)
přesně tak řezání taky nechápu, ale když je to pro psychiku té ženská a chce jít na operaci tak jo souhlas, ale za mě jako za chlapa to není nutný 8)
Měl jsem silikony v rukách a je to „divný“ ono to hezky vypadá to jako ano, ale na omak a na hraní je to prostě divný 8) raději přírodní prsa než silikony pro mě pro chlapa na hraní :mrgreen:

A jako jak divný. Jsem zvědavá, dávat si je nebudu, ale osahávat je taky nehodlám. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.4.15 11:50
@Tinuvien píše:
A jako jak divný. Jsem zvědavá, dávat si je nebudu, ale osahávat je taky nehodlám. :lol: :mrgreen:

Ten kámoš říkal, že je to prostě na pohled hezký, estetický, do plavek, do podprdy…
Ale na omak je to prostě umělá hmota, nevzrušovalo ho to…

• Citovat
  • Upravit
106410
23.4.15 12:01
@Pesimista píše:
nechapu, proc ty kecy povazujes za potupne, kdyz velikost nadobicka nemuzes ovlivnit, to je spise obraz dusevniho zdravi nositelky toho rozsahleho pokladu, ale na druhou stranu, kdyz uz zjistis, ze tam jaksi se vikla, tak mas byt soudny a jit hledat jinam, je li ta velikost pro onu damu podminkou nutnou a nezbytnou :think:

To je snad nutné a nezbytné i pro něj… nevěřím, že chlap bude s takovou, ve které se jaksi viklá spokojený… ti dva musí cítit, že do sebe zapadají k oboustranné spokojenosti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
23.4.15 12:03
@Anonymní píše:
Fakt, že jo. To, že vagínou projde dítě, ještě neznamená, že každá nutně potřebujeme tu „nohu od kulečníku“. To je mužský mýtus. Ano, jsou ženy, které z fyziologického hlediska preferují větší pánské vybavení, ale není jich zdaleka tolik, kolik si chlapi myslí. A pokud nejsem masochistka, tak mě fakt nebere něco, co mě dole trhá nebo chce prorazit. A fakt nevím k čemu je chlapovi pětadvaceticentimetrový pták, když ho pak zasune sotva do poloviny.

ale, já myslím, že 25 apod tu nikdo neřeší ani nezmiňuje…řeč tu byla o sladkých 18 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
23.4.15 12:07
@Tinuvien píše:
A jako jak divný. Jsem zvědavá, dávat si je nebudu, ale osahávat je taky nehodlám. :lol: :mrgreen:

je to nepřirozené i když si lehne tak pořád ty kozy trčí, no a naomak je to takové divné prostě cítíš ten implantát 8) se toho neboj řekni nějaké kamarádce co je má že si sáhneš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
semik7
23.4.15 12:08
@káťa píše:
Ten kámoš říkal, že je to prostě na pohled hezký, estetický, do plavek, do podprdy…
Ale na omak je to prostě umělá hmota, nevzrušovalo ho to…

jj to je naprosto přesný :palec: 8)

• Citovat
  • Upravit
33315
23.4.15 12:23
@semik7 píše:
je to nepřirozené i když si lehne tak pořád ty kozy trčí, no a naomak je to takové divné prostě cítíš ten implantát 8) se toho neboj řekni nějaké kamarádce co je má že si sáhneš :mrgreen:
Žádná moje kamarádka je nemá. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
23.4.15 13:32

@káťa
:mavam:
kdepak si byla tak dlouho? :D

• Citovat
  • Upravit
27
25.4.15 08:45

.

Příspěvek upraven 25.01.17 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
25.4.15 10:38
@tanker píše: http://www.penis.cekuj.net/index.php?…

proc se reinkarnujes, to sem nemuzes dat pod svym obvyklym nickem, na tom snad nic neni, tady v te rubrice ornitologu, amateur :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
25.4.15 14:09

Malý/Velký P

@Pesimista Co kdyby Jsi se nám nejdřív ukázal Ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.15 00:13

Dobry den potreboval bych poradit je mi 16 a muj penis ve stoporenem stavu meri 15,5na delku a 4cm na sirku, nevim jestli dokazu uspokojit divku s timhle. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.15 00:14
@Anonymní píše:
Dobry den potreboval bych poradit je mi 16 a muj penis ve stoporenem stavu meri 15,5na delku a 4cm na sirku, nevim jestli dokazu uspokojit divku s timhle. :(

naprosto luxusně. Vůbec to neřeš a pusť to z hlavy. ;) A dej si ještě pár let pohov.

• Citovat
  • Upravit
40425
17.6.15 07:43
@Anonymní píše:
Dobry den potreboval bych poradit je mi 16 a muj penis ve stoporenem stavu meri 15,5na delku a 4cm na sirku, nevim jestli dokazu uspokojit divku s timhle. :(

Bude to určitě dobré.
Ted ještě vhodnou dívku a začít trénovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.15 07:51
@Anonymní píše:

S těmito parametry vůbec neměj obavy, ale doporučuji nastudovat i techniku. Hodně mladých kluků jede jako „králící“, ale to je o ničem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová