Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
29.3.15 00:57
@Anonymní píše:
dalsi reinkarnat, komik :pocitac:

Proc anonym? :mrgreen: autora poznam i tak 8)

• Citovat
  • Upravit
9734
29.3.15 08:40

@sissi79
Já to nebyl. :mrgreen: Já mám jiné rozměry. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.3.15 10:32
@Doctus píše:
@sissi79
Já to nebyl. :mrgreen: Já mám jiné rozměry. :*
:mrgreen: ja myslela ten anonym :P
Proc chces jit ucit a ne zuzitkovat vedomosti v praxi, neni to skoda? :think:
  • Citovat
  • Upravit
9734
29.3.15 11:06

@sissi79
Tak samozřejmě bych rád byl v praxi, ale na zkoušky bych na fakultu rád zajel. Jen aby mi studenti nepropíchali pneumatiky… Já jsem jako anděl :andel:, jen někdy s plamenným mečem. You shall not pass! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
29.3.15 11:12
@Doctus píše:
@sissi79
Já to nebyl. :mrgreen: Já mám jiné rozměry. :*
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
29.3.15 11:14
@sissi79 píše:
Proc anonym? :mrgreen: autora poznam i tak 8)
:think: znám ho taky? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.3.15 11:23
@geena.i píše: :think: znám ho taky? :mrgreen: :mrgreen:

Urcite jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.3.15 11:26
@Doctus píše:
@sissi79
Tak samozřejmě bych rád byl v praxi, ale na zkoušky bych na fakultu rád zajel. Jen aby mi studenti nepropíchali pneumatiky… Já jsem jako anděl :andel:, jen někdy s plamenným mečem. You shall not pass! :cert:
:mrgreen: :mrgreen: jasne ty andeli :mrgreen: priponinas mi mojeho zkousejiciho z biologie :evil: :mrgreen: ten me potrapil :roll: :cert: :cert: :mrgreen:
zacli jsme na srdecni souatave, po 45 minutach jsme pitvali zizalu :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
33315
29.3.15 11:35
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: jasne ty andeli :mrgreen: priponinas mi mojeho zkousejiciho z biologie :evil: :mrgreen: ten me potrapil :roll: :cert: :cert: :mrgreen:
zacli jsme na srdecni souatave, po 45 minutach jsme pitvali zizalu :zed: :zed:
:lol: :lol: :lol: mě bavila genetika. 8) Jinak hezkou neděli. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.3.15 11:53
@Tinuvien píše: :lol: :lol: :lol: mě bavila genetika. 8) Jinak hezkou neděli. :mrgreen:

Genetika byla v pohode 8) milovala jsem prava :srdce: to uca ze me silela :oops: :mrgreen: ale tezce me minulo technicky kresleni 8o :mrgreen: a filozofii jsem myslim prochrapala :oops: :mrgreen: :nevim: ekonomika :jazyk: to me od zkousek vyhodili :oops: nechtela jsem prestat mluvit :mrgreen: :mrgreen: cestinarka me svym zapalenim donutila zacit cist knihy 8) a psychologie :mrgreen: to bylo neco :mrgreen: :mrgreen:
Hned bych se tam vratila :oops: :oops:
Hezkou nedeli i Tobe :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
33315
29.3.15 11:56
@sissi79 píše:
Genetika byla v pohode 8) milovala jsem prava :srdce: to uca ze me silela :oops: :mrgreen: ale tezce me minulo technicky kresleni 8o :mrgreen: a filozofii jsem myslim prochrapala :oops: :mrgreen: :nevim: ekonomika :jazyk: to me od zkousek vyhodili :oops: nechtela jsem prestat mluvit :mrgreen: :mrgreen: cestinarka me svym zapalenim donutila zacit cist knihy 8) a psychologie :mrgreen: to bylo neco :mrgreen: :mrgreen:
Hned bych se tam vratila :oops: :oops:
Hezkou nedeli i Tobe :hug: :hug:

No filosofii jsem žrala neskutečně, učila nás ji přímo filosofka, takže úplně jiné kafe, než kdyby nevěděla, která bije. :D Technické kreslení jsme naštěstí neměli, to bych byla v háji. :mrgreen: No a nebýt nového občana, tak z práva těžím dodnes. Si to budu muset asi fakt nastudovat, co se změnilo a tak. Nemám ráda, když se tom neorientuji. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
29.3.15 12:02

@sissi79
Já jsem přeci svatoušek. Vytvořím obličej ala Panenka Maria. Kdo by mě podezříval. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.3.15 12:09
@Tinuvien píše:
No filosofii jsem žrala neskutečně, učila nás ji přímo filosofka, takže úplně jiné kafe, než kdyby nevěděla, která bije. :D Technické kreslení jsme naštěstí neměli, to bych byla v háji. :mrgreen: No a nebýt nového občana, tak z práva těžím dodnes. Si to budu muset asi fakt nastudovat, co se změnilo a tak. Nemám ráda, když se tom neorientuji. :zed:

Tak tos mela stesti, my meli takovyho pos.uka, mastnak, prehazovacka, skoro pruhlednej, furt neco zmoulal pod stolem :mrgreen: :mrgreen: nadarmo jsme ho nemeli aj z psychologie :mrgreen: :mrgreen: z prav mi zas uca davala zabrat v ucetnictvi :pocitac: :pocitac: to sem nenavidela :oops: novy obcan je mazec :|

• Citovat
  • Upravit
3232
29.3.15 12:09
@Tinuvien píše: :lol: :lol: :lol: mě bavila genetika. 8) Jinak hezkou neděli. :mrgreen:

Dobre rano, a smim se zeptat, tim je minena jako ta „genetika v praxi“ :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.3.15 12:10
@Doctus píše:
@sissi79
Já jsem přeci svatoušek. Vytvořím obličej ala Panenka Maria. Kdo by mě podezříval. :twisted:

Uka :mrgreen: :mrgreen: to bych chtela videt :P :P :mrgreen: :mrgreen:
To Ti nikdo nesezere :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová