Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Tinuvien
Však víš, jaké jsou tady dračice. Člověk někdy neví, co za chlípnosti chtějí.
To sis urcite spletl web… Tady jsou jen slusne a ve vsi pocestnosti smyslejici devcata ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
Však víš, jaké jsou tady dračice. Člověk někdy neví, co za chlípnosti chtějí.
Chlípnost, to slovo mi je cizí.
![]()
@Doctus píše:
@johnymaspani
Tak samozřejmě vám nemusím povídat, že se délkově pohybujete v rámci normy, se šířkou jste nadprůměrný. Jelikož budete snad za pár let lékařem, tak byste měl používat jedinou správnou metodu měření pyje, kterou využívají i urologové v zahraničních studiích. Hovořím o bone-pressed metodě (BPEL = bone-pressed penile length). Ještě bych mírně doladil pravopis, když vidím, jaké hňupiny mnozí lékaři píší, je mi z toho smutno. A to ani nemluvím o znalosti latiny. Napíší stp. CHCE a hotovo. Dovedl byste mi to rozepsat, abyste ukázal, jaký jste milovník latiny?
Možná by měl student 4. ročníku medicíny místo metody měření používat hlavu. A ne tak, že by ji strkal tam, kam patří jiná tělesná část. ![]()
@johnymaspani píše:
Když to tak pročítám, je mi z toho až smutno. Ale když se nad tím zamyslím, tak v mým případě, až se mnou nějaká zůstane, tak to bude důkaz, ze mě má doopravdy ráda x). Řekl bych, že mám spokojenej život. Jsem mladej, zdravej, aktivní sportovec a za 2 roky snad úspěšně dostuduju medicínu… Jediný, co bych na sobě změnil je asi to, čeho se týká tato diskuze, protože moje míra je 12,5 v erekci při šířce cca 4,5. Nemám z toho komplexy, ale jsem realista a i přesto docela veselej člověk. Tahle diskuze mě v tom jedině utvrzuje, že většina žen v této diskuzi je docela povrchních, ale aspoň to přiznáváte narovinu, což se cení. Zkuste se někdy zamyslet nad tím, že to, čeho se tahle diskuze týká nemá s lidskýma hodnotama moc společnýho…
Ve čtvrťáku na medině by vás už mohli něco naučit. K takovému doktorovi bych se fakt bála jít. A rozhodně ne proto, že ho má 12,5 dlouhého. Asi se máš ještě hodně co učit o ženách.
@Doctus píše:
@Swift
Jen aby nebyla už vylízaná…
Asi se budu muset nějak podlizovat, bo mi tu zmizel příspěvek ![]()
@Doctus .
Příspěvek upraven 29.03.15 v 15:10