Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@E-líza píše:
Ve čtvrťáku na medině by vás už mohli něco naučit. K takovému doktorovi bych se fakt bála jít. A rozhodně ne proto, že ho má 12,5 dlouhého. Asi se máš ještě hodně co učit o ženách.
Prosím Tě, jak bys chtěla po chlapovi, aby se vyznal v ženských, když ty to nesvedou ani samy se sebou.
@Tigy99
Minimální délka 17 cm a průměr 6 cm, maximální přijatelná délka (optimální) 25 cm. Buď to jsou slonice, nebo krávy. ![]()
@Doctus píše:
@Tigy99
Minimální délka 17 cm a průměr 6 cm, maximální přijatelná délka (optimální) 25 cm. Buď to jsou slonice, nebo krávy.
Doktůrek byl v ZOO? ![]()
@Tinuvien
No co, mám pravdu? Mám. Aby tak ne.
Prof. MUDr…, Ph. D., FEBP. má vždycky pravdu.
![]()
Ono se téma mělo spíš jmenovat „Velikost penisu pro slonice“.
Protože když jí nějaká má jak vrata od garáže, je logické, že jí průměrné nádobíčko nebude stačit.
Milé dámy. Uvědomte si, že ne každé se do ní vejde noha od kulečníku, tak si nedělejte srandu z malých ptáků. Velikost svého nádobíčka nikdo neovlivní a je pro něj potupné slyšet tyto ubohé narážky.
@Anonymní píše: Velikost svého nádobíčka nikdo neovlivní a je pro něj potupné slyšet tyto ubohé narážky.
nechapu, proc ty kecy povazujes za potupne, kdyz velikost nadobicka nemuzes ovlivnit, to je spise obraz dusevniho zdravi nositelky toho rozsahleho pokladu, ale na druhou stranu, kdyz uz zjistis, ze tam jaksi se vikla, tak mas byt soudny a jit hledat jinam, je li ta velikost pro onu damu podminkou nutnou a nezbytnou ![]()
@Anonymní píše:
Ono se téma mělo spíš jmenovat „Velikost penisu pro slonice“.
Protože když jí nějaká má jak vrata od garáže, je logické, že jí průměrné nádobíčko nebude stačit.
Fakt, že jo. To, že vagínou projde dítě, ještě neznamená, že každá nutně potřebujeme tu „nohu od kulečníku“. To je mužský mýtus. Ano, jsou ženy, které z fyziologického hlediska preferují větší pánské vybavení, ale není jich zdaleka tolik, kolik si chlapi myslí. A pokud nejsem masochistka, tak mě fakt nebere něco, co mě dole trhá nebo chce prorazit. A fakt nevím k čemu je chlapovi pětadvaceticentimetrový pták, když ho pak zasune sotva do poloviny.
Na každou díru se najde ten správný akurátní kolík
musí se jen hledat, někdy to trvá dýl než se se to správné najde
Souhlasím s tebou že chlapi si mindrák z malého ptáka tvoří sami asi tak jako ženské které mají mindrák že mají malá prsa ![]()
90% chlapů když si najde ženskou s malýma tak to vůbec neřeší ![]()
To je můj názor…
@semik7
Fajn názor.
Já zrovna taky nejsem bůhvíjak nahoře obdařená, ale nikdy jsem z toho mindrák neměla, aspoň si i ve svém věku si můžu ještě dovolit chodit „bez“. Nikdy jsem nepochopila baby, co se nechají řezat, aby si zkomplikovaly pohybové stereotypy a zatížily páteř. A už vůbec nechápu chlapy, co se jim to líbí. Představa, že sahám na kusy umělé hmoty zašité pod kůží, mě spíš děsí.
Ale každý může mít samozřejmě jiné preference. ![]()
@E-líza píše:dík
@semik7
Fajn názor.Já zrovna taky nejsem bůhvíjak nahoře obdařená, ale nikdy jsem z toho mindrák neměla, aspoň si i ve svém věku si můžu ještě dovolit chodit „bez“. Nikdy jsem nepochopila baby, co se nechají řezat, aby si zkomplikovaly pohybové stereotypy a zatížily páteř. A už vůbec nechápu chlapy, co se jim to líbí. Představa, že sahám na kusy umělé hmoty zašité pod kůží, mě spíš děsí.
Ale každý může mít samozřejmě jiné preference.
@semik7 píše:
dík
přesně tak řezání taky nechápu, ale když je to pro psychiku té ženská a chce jít na operaci tak jo souhlas, ale za mě jako za chlapa to není nutný
Měl jsem silikony v rukách a je to „divný“ ono to hezky vypadá to jako ano, ale na omak a na hraní je to prostě divnýraději přírodní prsa než silikony pro mě pro chlapa na hraní
Můj kamarád (mimochodem holkař každým coulem) taky říká, že stokrát raději kokršpanělí uši než silikony. ![]()
@káťa píše:
Můj kamarád (mimochodem holkař každým coulem) taky říká, že stokrát raději kokršpanělí uši než silikony.
mám to stejně ![]()