Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: neni.. opravdu hodne chlapu resi vzhled tam dole, vcetne upravenostito je mi nopvinka, neresite to vy samy, tedy spise si to namlouvate, ze chalpi to resi, je sice pravdou, ze nekteyrm vadi nejak eto rosti, chteji mit zenskou jako ji ma pedofil, jestli mas tohle na mysli, pak mas pravdu, nekteri tohle resi, ale tak jak to bylo napsano, to myslim ne
@Pesimista píše:
to je mi nopvinka, neresite to vy samy, tedy spise si to namlouvate, ze chalpi to resi, je sice pravdou, ze nekteyrm vadi nejak eto rosti, chteji mit zenskou jako ji ma pedofil, jestli mas tohle na mysli, pak mas pravdu, nekteri tohle resi, ale tak jak to bylo napsano, to myslim ne
Souhlas!
@Kitty88 píše:
Tady se řeší pouze velikost penisu ale některé dámy mají prostě větší a povolenější vagínuJá například mám uzkou buchtu a normálně mi udělá i chlap se 13cm penisem
Holt chlapum s menšim přirozením doporučuji hledat partnerky mezi drobnějšími ženami ty většinou mají i uzké vagíny
Nebo na aziatky, nebo přejít na reverse load ![]()
@Swift
Ty s vjezdem do pískovny většinou nepřiznají, že chyba je u nich. Na vině je přeci vždy chlap a basta!
Doctus Moje slova
Nechci bejt zlá ale některé ženy se tu vysmívají chlapum s menšim přirozením ale to že ony mají prostě velkou vagínu tak to už neřeší ![]()
Stejně jako ženskou nepřitahuje a tudíž nebude rozvíjet vztah s někým, kdo se jí nelíbí nahý, tak chlap nebude pokračovat ve vztahu se ženskou, která se mu také nahá nelíbí, nepřitahuje ho.
Nemůže každý být přitažlivý pro každého.
@Kitty88
A když napíšu něco o Kegelových cvicích nebo Venušiných kuličkách, tak hned spustí divadlo, že proč by to jak měly dělat. Když jsou zahnány do úzkých, tak si najdou výmluvu, že jim by to určitě nepomohlo. V Asii mají vytrénované intimní partie natolik, že dokáží penis uvěznit. Svaly pánevního dna lze dobře vytrénovat a nestojí to skoro žádné úsilí. ![]()
@Doctus píše:
@Kitty88
A když napíšu něco o Kegelových cvicích nebo Venušiných kuličkách, tak hned spustí divadlo, že proč by to jak měly dělat. Když jsou zahnány do úzkých, tak si najdou výmluvu, že jim by to určitě nepomohlo. V Asii mají vytrénované intimní partie natolik, že dokáží penis uvěznit. Svaly pánevního dna lze dobře vytrénovat a nestojí to skoro žádné úsilí.
Zahnany do uzkych ze jsou siroke
![]()
@misi11
No když se jedná o babku, tak tam je to už jedno, ne? ![]()
@misi11
No právě, ve 30 má být jako lusk, žádný hangár na bombardéry. ![]()
Po dítěti má právě žena ještě užší než měla
Při porodu tě nastřihnou a potom zašijou a co často slýchám tak potom má každá ještě užší vagínu než před porodem
A zase si nemyslim že by mi moje známe lhali
Je to spíš o tom že ženy jsou líné cvičit a stahovat vaginální sval
Prostě s tou vagínou neumějí pracovat