Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
7.10.15 21:46
@Doctus píše:
@misi11
No právě, ve 30 má být jako lusk, žádný hangár na bombardéry. :pankac:

Taktak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
8.10.15 08:44
@Doctus píše:
@Kitty88
A když napíšu něco o Kegelových cvicích nebo Venušiných kuličkách, tak hned spustí divadlo, že proč by to jak měly dělat. Když jsou zahnány do úzkých, tak si najdou výmluvu, že jim by to určitě nepomohlo. V Asii mají vytrénované intimní partie natolik, že dokáží penis uvěznit. Svaly pánevního dna lze dobře vytrénovat a nestojí to skoro žádné úsilí. :*
:palec: Jedu do Ásie… :dance: nebo vyzkouším nějakou mladou Vietnamku :mrgreen: :mrgreen:
Asiatku nebo Evropanku?
 http://fiveddesigns.blog.cz/…bo-evropanku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
8.10.15 10:52

@tanker
S tím tvým hovadem (pokud si pamatuji, tak o trochu menší než můj 40/8 CM!) bys je zrušil, chuděrky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.10.15 11:18

@Doctus @tanker furt čekám, kdy Vás to měření přestane bavit. :mrgreen: Jdu raději něco pocvičit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 11:54
@Heinich píše:
Jako až tak, že by se s ní rozešel?? Já tedy nikdy nic podobného od chlapů neslyšel. I když je pravda, že chlapi toto tak nechutně nerozebírají jako ženy (myslím v pánské společnosti) Tam je většinou řeč o úplně jiných tématech než je sex a ženy.

to nevím, jestli rozešel, ale mají snahu ukecávat ke změně, třeba co se týká té úpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 11:55
@Kitty88 píše:
Po dítěti má právě žena ještě užší než měla :) Při porodu tě nastřihnou a potom zašijou a co často slýchám tak potom má každá ještě užší vagínu než před porodem :) A zase si nemyslim že by mi moje známe lhali :) Je to spíš o tom že ženy jsou líné cvičit a stahovat vaginální sval :) Prostě s tou vagínou neumějí pracovat :)

to si nemylím, že by byly líne, ale ono to cvičení taky není všemocné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 11:56
@Pesimista píše:
to je mi nopvinka, neresite to vy samy, tedy spise si to namlouvate, ze chalpi to resi, je sice pravdou, ze nekteyrm vadi nejak eto rosti, chteji mit zenskou jako ji ma pedofil, jestli mas tohle na mysli, pak mas pravdu, nekteri tohle resi, ale tak jak to bylo napsano, to myslim ne

Já mám štěstí na opak, návrat k přirozenému stavu  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 11:58
@Pesimista píše:
to je mi nopvinka, neresite to vy samy, tedy spise si to namlouvate, ze chalpi to resi, je sice pravdou, ze nekteyrm vadi nejak eto rosti, chteji mit zenskou jako ji ma pedofil, jestli mas tohle na mysli, pak mas pravdu, nekteri tohle resi, ale tak jak to bylo napsano, to myslim ne

no a co velikost těch dámských věcí dole, někdo má rád, když tam nic moc nečouhá, někdo zase opačně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 12:01
@Doctus píše:
@Swift
Ty s vjezdem do pískovny většinou nepřiznají, že chyba je u nich. Na vině je přeci vždy chlap a basta!

na vině není nikdo, těžko ovlivníš velikost jak vagíny tak penisu. Jen se sejdou dva, kteří si bohužel nevyhovují. Zajímavé je, že chlapi, jak píšete to moc neřeší, takže vám je fuk, když dotyyčná velikostně neodpovídá? Pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 12:02
@Kitty88 píše:
Doctus Moje slova :) Nechci bejt zlá ale některé ženy se tu vysmívají chlapum s menšim přirozením ale to že ony mají prostě velkou vagínu tak to už neřeší :cert:

A co s tím asi mají dělat? Mají se nechat přeoperovat? Není tedy lepší najít si takového, který velikostně vyhovuje nebo se prostě na sex vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 12:03
@Doctus píše:
@Kitty88
A když napíšu něco o Kegelových cvicích nebo Venušiných kuličkách, tak hned spustí divadlo, že proč by to jak měly dělat. Když jsou zahnány do úzkých, tak si najdou výmluvu, že jim by to určitě nepomohlo. V Asii mají vytrénované intimní partie natolik, že dokáží penis uvěznit. Svaly pánevního dna lze dobře vytrénovat a nestojí to skoro žádné úsilí. :*

ale přece si tím cvičením nezmenšíš vagínu o polovinu..tomu se mi nechce věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
8.10.15 12:15

@Venetia
Raději zapálit alespoň jedinou svíčku než stále proklínat tmu… Výsledky nejsou za týden nebo měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
8.10.15 12:15

@Tinuvien
To víš, krásko, nepřestane nás to bavit nikdy. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
8.10.15 13:09
@Venetia píše:
ale přece si tím cvičením nezmenšíš vagínu o polovinu..tomu se mi nechce věřit.
Tak to je blbý
@Doctus píše:
@Venetia
Raději zapálit alespoň jedinou svíčku než stále proklínat tmu… Výsledky nejsou za týden nebo měsíc.

tak to je blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
8.10.15 13:41
@Doctus píše:
@Tinuvien
To víš, krásko, nepřestane nás to bavit nikdy. :srdce: :*

Jasně, koloušku, taky se bavím. :* 8) :hug:

• načítám...
  • Citovat