Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
S těmito parametry vůbec neměj obavy, ale doporučuji nastudovat i techniku. Hodně mladých kluků jede jako „králící“, ale to je o ničem.
Studovat techniku? Myslím, že se to naučí jen praxí. Já taky nevěděl na co ho mám a později přišla vyvolená starší slečna, která si mě hezky „vycvičila“ k obrazu svému. A asi dobře, protože od té doby sklízím samou chválu
![]()
@mladynezadany píše:
Studovat techniku? Myslím, že se to naučí jen praxí. Já taky nevěděl na co ho mám a později přišla vyvolená starší slečna, která si mě hezky „vycvičila“ k obrazu svému. A asi dobře, protože od té doby sklízím samou chválu![]()
Přeně tak, kdysi jsem tomu také nerozuměla, ale jakmile jsem se zaměřila na výběr určitých poloh, technik přirážení apod. bylo najednou snadné dosáhnoutpři sexu orgasmu. Sex bez něj může být fajn, ale s ním je to absolutně jiný level
a právě mladí (náctiletí) kluci tohle nijak nezohledňovali, prostě si „odpíchat“ to svoje a hotovo. Nemluvím jen ze své zkušenosti.
Takové to vycvičení k obrazu svému může být, jak sám uvádíš, přínos, pokud tedy není partnerka nějaká „raritka“, což v tvém případě naštěstí nebyla
Ale taky záleží na upřímnosti a náročnosti chválících. Tím nenarážím na tebe, ale obecně konstatuji. Spousta mých kamarádek odkýve, jak byl jejich miláček skvělý, sex báječný, a pak ho ženou klidně do hospody, jen aby měly klid a mohly dodělat jeho práci.
@Anonymní píše:
Přeně tak, kdysi jsem tomu také nerozuměla, ale jakmile jsem se zaměřila na výběr určitých poloh, technik přirážení apod. bylo najednou snadné dosáhnoutpři sexu orgasmu. Sex bez něj může být fajn, ale s ním je to absolutně jiný levela právě mladí (náctiletí) kluci tohle nijak nezohledňovali, prostě si „odpíchat“ to svoje a hotovo. Nemluvím jen ze své zkušenosti.Takové to vycvičení k obrazu svému může být, jak sám uvádíš, přínos, pokud tedy není partnerka nějaká „raritka“, což v tvém případě naštěstí nebyla
Ale taky záleží na upřímnosti a náročnosti chválících. Tím nenarážím na tebe, ale obecně konstatuji. Spousta mých kamarádek odkýve, jak byl jejich miláček skvělý, sex báječný, a pak ho ženou klidně do hospody, jen aby měly klid a mohly dodělat jeho práci.
Tak samozřejmě to myslím spíš v nadsázce s tou chválou. Žena nemusí chválit, ale pokud je spokojená, tak to chlap pozná i beze slov ![]()
Asi každý chlap začíná stylem „odpíchat“ svoje a přijde mu, že to zvládnul skvěle, než mu nějaká ukáže co a jak. Za tohle jsem svojí ex celkem vděčný
![]()
@Anonymní píše:
Dobry den potreboval bych poradit je mi 16 a muj penis ve stoporenem stavu meri 15,5na delku a 4cm na sirku, nevim jestli dokazu uspokojit divku s timhle.
Máš nějaký ten centimetr nadprůměr, uč a poznávej se i jiné
, máš podprůměrný věk
, když na to přijde tak nějaký cm ch.ujo.viny nebudeš řešit, spíš řeš bezpečnost práce a bez ochranných pomůcek ani šťouch! Jasné
![]()
@káťa píše:
Můj kamarád (mimochodem holkař každým coulem) taky říká, že stokrát raději kokršpanělí uši než silikony.
Co to je za blbost? to vubec neni pravda. Zalezi na doporuceni spravne velikosti a spravnemu tvaru.Po case to clovek na pohmat ani nepozna, max tvarem, ze nejsou prsa asymetricka.Kdyz to nekomu pomuze zvednout si sebevedomi, proc ne? kdybych mel maly penis, necham si ho take zvetsit..protoze si myslim, ze s malym kasparkem velike divadlo nezahrajes.Ale samozrejme musis umet hrat.. ![]()
@kluuuk píše:
Co to je za blbost? to vubec neni pravda. Zalezi na doporuceni spravne velikosti a spravnemu tvaru.Po case to clovek na pohmat ani nepozna, max tvarem, ze nejsou prsa asymetricka.Kdyz to nekomu pomuze zvednout si sebevedomi, proc ne? kdybych mel maly penis, necham si ho take zvetsit..protoze si myslim, ze s malym kasparkem velike divadlo nezahrajes.Ale samozrejme musis umet hrat..
přesně, mám za sebou modelaci a zvětšení prsou a nikdo nic nepozal, ani přítel, kdybych mu to sama neřekla
než jsem šla na operaci, měla jsem prsa prostě ohyzdné a teď mám konečně normální hezké prsa jako každá druhá
u mě to nebylo ani tak o zvednutí sebevědomí, ale o tom, že konečně můžu na koupaliště, do sauny, no a taky si konečně můžu normálně užít sex, což bylo předtím nemyslitelné
já totiž ani „hrát“ nechtěla, až takový blok to byl
@kluuuk píše:kdybych mel maly penis, necham si ho take zvetsit..protoze si myslim, ze s malym kasparkem velike divadlo nezahrajes.Ale samozrejme musis umet hrat..
ty budeš asi ale velký chytrák, těžko proto tedy pochopit, že se k tvé velmi chytré hlavě nedostalo to, že penis bez jeho „zničení“ zvětšit nejde
@Anonymní píše:
ty budeš asi ale velký chytrák, těžko proto tedy pochopit, že se k tvé velmi chytré hlavě nedostalo to, že penis bez jeho „zničení“ zvětšit nejde
Skoda anonymu ![]()
Ahoj, dotaz pro všechny maminy, jejichž partner má velký penis: jsem těhotná (na začátku asi 6.týden) a moc ráda bych měla sex se svým milencem, který má penis tak cca 18/6cm a moc rád do toho tzv. buší
,mě se to vždycky líbílo, jen jak mi naráží do děložního čípku, bylo hlavně ze začátku trochu bolestivé (ale přičítám to tomu, že předtím jsem měla partnera který ho měl fakt malého a nebyla jsem na to zvyká),ale abych přešla k dotazu: myslíte, že budou vadit nárazy na čípek? teď na začátku taky trochu špiním (takový růžový výtok). zeptám se i doktora, ale tam jdu až za týden
Jako já myslím, že sex jo, ale v těhotenství bych nějaké extra silné bušení asi neriskovala.
já jsem třeba měla dole placentu a doktorka mě varovala, že tohle by jí mohlo vyloženě poškodit a pak by byl průšvih.
@Anonymní píše:
A ty budes asi muz, co ma male pero…psal jsem ze „kdyby“.To muze mit dvoji vyznam, kdybych to potreboval a hlavne kdyby to technicky slo. Nemam s tim zkusenosti, s prsama ano..chytraku ![]()
@mmaja.b85 píše:
Ahoj, dotaz pro všechny maminy, jejichž partner má velký penis: jsem těhotná (na začátku asi 6.týden) a moc ráda bych měla sex se svým milencem, který má penis tak cca 18/6cm a moc rád do toho tzv. buší,mě se to vždycky líbílo, jen jak mi naráží do děložního čípku, bylo hlavně ze začátku trochu bolestivé (ale přičítám to tomu, že předtím jsem měla partnera který ho měl fakt malého a nebyla jsem na to zvyká),ale abych přešla k dotazu: myslíte, že budou vadit nárazy na čípek? teď na začátku taky trochu špiním (takový růžový výtok). zeptám se i doktora, ale tam jdu až za týden
Těhotná.. A má milence.. A to dítě je čí?
@Honza 12 píše:
A to dítě je čí?
na tom přeci nesejde, hlavně že má teď velkýho č. ![]()
@kluuuk píše:
A ty budes asi muz, co ma male pero…psal jsem ze „kdyby“.To muze mit dvoji vyznam, kdybych to potreboval a hlavne kdyby to technicky slo. Nemam s tim zkusenosti, s prsama ano..chytraku
a Ty máš jako chlap osobní zkušenost se zvětšením prsou?
Zajímavé ![]()