Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
umanutej… nic nez to cviceni neznas
Z konzervativních metod jsou nejlepší. Ale lepší nedělat nic, že jo.
@Liliana1987 píše:
Mě to přijde úplně ok…měla jsem pocit, že chceš raději většího než kašpárkaPříspěvek upraven 06.01.16 v 17:08
raději kašpárka pro sebe, než úd pro celé publikum ![]()
@Liliana1987 píše:
Ok tak kdybys chtěla mám pár čísel v archivu…tihle ti určitě neutečou![]()
![]()
(jsou moooc pěkní a hodní)
proboha ![]()
@veverka 5 píše:
mě to přijde uhozené![]()
jako když muži soudí podle poprsí
Poprsí není pro sex nijak důležité
@Doctus píše:
Z konzervativních metod jsou nejlepší. Ale lepší nedělat nic, že jo.
Samozřejmě…záleží i na jiných věcech, jsem rada, ze jsem prožila hezké věci a už to neresim
@Venetia píše:
Poprsí není pro sex nijak důležité
z vlastních zkušeností ani velký penis ![]()
@veverka 5 píše:
z vlastních zkušeností ani velký penis
Přesně, já mám z velkých strach
Nedokážu se při sexu s větším správně uvolnit, protože se bojím, že mě to bude bolet. Asi jsem divná, ale pro mě 12-14 cm = ideál, přítel měl 17 cm a jak víc přirazil, bylo po slasti, pač mě to bolelo.
@Sonarka píše:
Přesně, já mám z velkých strachNedokážu se při sexu s větším správně uvolnit, protože se bojím, že mě to bude bolet. Asi jsem divná, ale pro mě 12-14 cm = ideál, přítel měl 17 cm a jak víc přirazil, bylo po slasti, pač mě to bolelo.
@veverka 5 píše:
z vlastních zkušeností ani velký penis
z vlastnich zkusenosti, ja mam ty nejhezci zazitky prave s temi vybavenejsimi… to zalezi na tom, co kdo v sexu potrebuje
@Sonarka píše:
Přesně, já mám z velkých strachNedokážu se při sexu s větším správně uvolnit, protože se bojím, že mě to bude bolet. Asi jsem divná, ale pro mě 12-14 cm = ideál, přítel měl 17 cm a jak víc přirazil, bylo po slasti, pač mě to bolelo.
hned bych si to vymenila ![]()
@veverka 5 píše:![]()
![]()
asi tak, ani za celé měsíce jsem nedosáhla orgasmu a to jsem člověk, který jich má za jedno číslo víc
ja mam ted mene vybaveneho a s orgasmem jsem se uz rozloucila, uz se ani nesnazim… max. tak jednou za tyden ![]()
@veverka 5 píše:![]()
![]()
asi tak, ani za celé měsíce jsem nedosáhla orgasmu a to jsem člověk, který jich má za jedno číslo víc
S vybavenejsim trva dosazeni orgasmu dyl (odhaduju 10min), ale jsou pak mnohem silnejsi.