Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ze se vam tady do toho vmisim, kluci. Myslim, ze zalezi hlavne na pevnosti. Bod G neni tak hluboko. Takze nezalezi, jak je ta ebonitova ty dlouha, ale musi vyvinout dostatecny tlak (nemuze byt jak pendrekovy had), aby vznikla elektrina (orgasmus).
@Regos píše:
A jaká je teda velikost, pod kterou bys nešla?
To je uplne spatne polozena otazka, z chlapskyho pohledu. Drtiva vetsina zen to tak vubec neresi. Jak uz to tu padlo, nejvetsi sexualni vzruseni vychazi z hlavy (jak se rika: „Nejlepsi predehra pro zenu je, ze ji chlap 24 hodin pred nenasere“
) To ze Ti zena neco rekla… My umime byt obcas kousave/zle i kdyz to tak ani doopravdy nemusime myslet. Rikal jsi, ze je spokojena a snad to i poznas, jestli je. Tak co resit?! Cim vic se v tom budes patlat, tim to bude horsi a stejne nic nevymyslis. Pro naprostou vetsinu zenskejch je 15 cm +-2cm (at uz s pravitkem pritlacenym ke stydke kosti nebo ne
) naprosto v poradku. Vychazim i ze zkusenosti kamaradek (mozna jsme pubertacky, ale normalne se o tehle vecech otevrene bavime), ktere mi meho vybaveneho ex rozhodne nezavideli, ba naopak. On sam to s nim nemel jednoduche a maloktera si ho dokazala plne uzit a co vypravel, tak nekolik slecen proste couvlo jeste predtim, nez k necemu doslo. Ano ja si ho uzivala moc, no a co. Nikdo neni stejny jako druhy. To ale neznamena, ze bych snad opustila pritele, kdyz by ho mel mensiho. Neni to tak zasadni. Proste to nereste, budte na svy zeny mili, v posteli kreativni, naslouchejte, nebudte sobci a vsichni si to uzijete. Tot vse.
@Regos píše:
A jaká je teda velikost, pod kterou bys nešla?
Nesla bych asi pod 12cm. Opticky by to na me nepusobilo dobre. Vis, jako na fotkach s tim v puse by to vypadalo, ze mam moc oduly oblicej ![]()
@Arturie píše:
Ze se vam tady do toho vmisim, kluci. Myslim, ze zalezi hlavne na pevnosti. Bod G neni tak hluboko. Takze nezalezi, jak je ta ebonitova ty dlouha, ale musi vyvinout dostatecny tlak (nemuze byt jak pendrekovy had), aby vznikla elektrina (orgasmus).
Asi tak ![]()
@Arturie píše:
Nesla bych asi pod 12cm. Opticky by to na me nepusobilo dobre. Vis, jako na fotkach s tim v puse by to vypadalo, ze mam moc oduly oblicej
Ty se fotíš při orálu? Tak šup s fotkami. Nebo aspoň jméno na amatérech. ![]()
Ma pravdu v tom, ze pri vetsim nektery praktiky proste nejdou. Mam ted pritele cca o 6cm delsiho nez toho predchoziho a anal jsme zkusili jen jednou. U toho predchoziho (odhad 12cm), jsem s tim nemela problem ani bez lubrikantu. Ten soucasny je na tom v podstate hur. Ani mu ho moc nekourim, neni potreba, stoji mu uz ve dverich. Ti extra samci to fakt maj horsi. On by mohl vypravet. Kazda je s nim hlavne kvuli NEMU. Vcetne me…
@Doctus píše:
Ty se fotíš při orálu? Tak šup s fotkami. Nebo aspoň jméno na amatérech.
Fotilme ten byvaly 12cm trak. Jsem to nevymazala a mam ted srovnani. Ale jak pisu nad sebou, ten 18 plus si uziva vlastne min. Nemusim se s nim tolik snazit.
@Regos píše:
Pořád mi nějak nejde do hlavy, jak to zde některé ženy prezentují, že je vždy chyba na straně chlapa, pokud teda opravdu nemá mikropenis. Žádný chlap si svou velikost nevybral, žije s tím, co mu nadělila matka příroda. Nebo snad ti, co mají, já nevím, pod 15cm, nemají mít vůbec nárok, protože druhá strana z toho nic nemá? Nebo tyto neduzive jedince hned po dovršení plnoletosti odstranit ze společnosti? Já prostě myslím, že jen ve velikosti penisu to není
mně zase nejde do hlavy, proč má být vždy chyba na straně ženy… když z toho sexu nic nemá, tak nenadělá nic a ve vztahu je sex důležitý a bude jen otázka času, kdy kvůli tomu zkrachuje
@Liliana1987 píše:
Máš pravdu vždy to o velikost penisu není…někdy to může být i o penězícha nebo je to asexuálka, která po sexu moc netouží a je ráda, že to necítí. A poslední co znám z praxe je to postarší dáma co má o dost mladšího partnera…ta často vezme za vděk i šidítkem. Konkrétně já to šidítko po dámě ve věku mé matky podědila a mě tím teda nijak neohromil (taky brzo šel).
dovolila bych si poznamenat, že naopak postarší dáma se s nějakým šidítkem nespokojí, to spíš ta mladší, která hledá spíš zajištovatele a partnera pro založení rodiny. Tam nebude sex to hlavní, ale ocení jiné kvality.
@Venetia píše:
dovolila bych si poznamenat, že naopak postarší dáma se s nějakým šidítkem nespokojí, to spíš ta mladší, která hledá spíš zajištovatele a partnera pro založení rodiny. Tam nebude sex to hlavní, ale ocení jiné kvality.
@Janulina91 píše:
To je uplne spatne polozena otazka, z chlapskyho pohledu. Drtiva vetsina zen to tak vubec neresi. Jak uz to tu padlo, nejvetsi sexualni vzruseni vychazi z hlavy (jak se rika: „Nejlepsi predehra pro zenu je, ze ji chlap 24 hodin pred nenasere“) To ze Ti zena neco rekla… My umime byt obcas kousave/zle i kdyz to tak ani doopravdy nemusime myslet. Rikal jsi, ze je spokojena a snad to i poznas, jestli je. Tak co resit?! Cim vic se v tom budes patlat, tim to bude horsi a stejne nic nevymyslis. Pro naprostou vetsinu zenskejch je 15 cm +-2cm (at uz s pravitkem pritlacenym ke stydke kosti nebo ne
) naprosto v poradku. Vychazim i ze zkusenosti kamaradek (mozna jsme pubertacky, ale normalne se o tehle vecech otevrene bavime), ktere mi meho vybaveneho ex rozhodne nezavideli, ba naopak. On sam to s nim nemel jednoduche a maloktera si ho dokazala plne uzit a co vypravel, tak nekolik slecen proste couvlo jeste predtim, nez k necemu doslo. Ano ja si ho uzivala moc, no a co. Nikdo neni stejny jako druhy. To ale neznamena, ze bych snad opustila pritele, kdyz by ho mel mensiho. Neni to tak zasadni. Proste to nereste, budte na svy zeny mili, v posteli kreativni, naslouchejte, nebudte sobci a vsichni si to uzijete. Tot vse.
Ono se řekne neřešit a nepatlat se v tom. Jenže prostě červik už v hlavě vrta. A to mi řekne po 13letech. Ach jo
@Liliana1987 píše:
Je pravda, že nemůžu být konkrétní nepřeměřuji je metrem a šuplerou. Určitě preferuji širších 14cm+ než dlouhé žížalky. 4× v životě se mi stalo, že jsem to viděla a věděla, že to bude průšvih z těch 4 jsem do toho 2× raději ani nešla
No jo, prostě drtivá většina žen preferuje větší rozměry.
@Regos
A to jsi na to přišel jak? Že ti to řekne pár ženských na emiminu? Chlape, chlape! ![]()
@Doctus píše:
@Regos
A to jsi na to přišel jak? Že ti to řekne pár ženských na emiminu? Chlape, chlape!
Tak když mi to ještě řekne, nebo naznačí doma…