Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
6.1.16 15:40
@Venetia píše:
no jo no, sex neni ve vztahu podstatny, dulezite je, ze funguje rodina.
zajimave je, ze to tu kazdou chvili nekdo resi.

Toto je ale velikost jednoho orgánu. Navíc neovlivnitelné. Sex jde jinak ovlivnit řadou věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
@Heinich píše:
Mě se to taky zdá poněkud strašidelné. Posuzovat pouze podle velikosti mi přijde animální. Tak si s nimi tedy nemají vůbec začínat, pokud je to pro ně to nejdůležitější na vztahu.

Ona na zacatku funguje ta chemie, tak si asi hodne lidi rekne, ze ta spokojenost neni ta dulezita. A pozdeji jim ta spokojenost v sexu zacne chybet. Zejmena u zen se to muze projevit az po letech, ve veku, kdy je sex zacne vic zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
@Heinich píše:
Mě se to taky zdá poněkud strašidelné. Posuzovat pouze podle velikosti mi přijde animální. Tak si s nimi tedy nemají vůbec začínat, pokud je to pro ně to nejdůležitější na vztahu.

Ona na zacatku funguje ta chemie, tak si asi hodne lidi rekne, ze ta spokojenost neni ta dulezita. A pozdeji jim ta spokojenost v sexu zacne chybet. Zejmena u zen se to muze projevit az po letech, ve veku, kdy je sex zacne vic zajimat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 15:42
@Doctus píše:
@Liliana1987
A paní nebude rozjetá jako koleje a je po problému. Když jí to začne vadit až teď, tak chyba je na její straně, neboť penis nemění svou BPEL velikost. Jo kdyby jí to vadilo zrovna, tak neřeknu. Ale spodek ženy ochabuje raz dva, po několika porodech tím spíše. Takže Kegelovy cviky celý den, do toho Venušiny kuličky. A jedeme!

tak si nemaji chlapi delat deti, protoze to muze u zeny zpusobit jiste zmeny.. s tim by mohli pocitat a nedavat ji to za vinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 15:44
@Heinich píše:
Toto je ale velikost jednoho orgánu. Navíc neovlivnitelné. Sex jde jinak ovlivnit řadou věcí.

U nekoho mozna, ja tedy o zadnych nevim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.1.16 15:45
@Venetia píše:
tak si nemaji chlapi delat deti, protoze to muze u zeny zpusobit jiste zmeny.. s tim by mohli pocitat a nedavat ji to za vinu.

Hodně chlapů je spíše k dítěti dotlačeno ženou. Nevím, že by to byl jejich primární zájem ohledně aktivity s ženami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
6.1.16 16:04

Já si tedy nikdy nevybírala partnera podle velikosti :nevim: natož abych se ptala jakou má výbavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 16:29
@Heinich píše:
Hodně chlapů je spíše k dítěti dotlačeno ženou. Nevím, že by to byl jejich primární zájem ohledně aktivity s ženami..

to neznamena, ze si neuvedomuji rizika, ktera muzou nastat… zmena postavy, zmena poprsi, zmena vaginy, ztrata chuti na sex, odsunuti na druhe misto… pokud tohle vsechno hodlaji zvladnout a nevadi jim to, tak at do toho jdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 16:31
@Liliana1987 píše:
Pořád řešíme tvojí ženu. A co ty? Jaké to je když máte s*x. Je nějaká poloha kdy z toho nic nemáš? :think:
Klidně mi napiš zprávu (jesti už máš vyčerpané příspěvky) jsem fakt zvědavá :hug:

ja taky :D.. porad nemuzu uverit tomu, ze ten velikostni nesoulad citi jen zena a chlapovi je to fuk. Partner by mel prece jako prvni poznat, ze se neco zmenilo.. treba po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 16:32
@veverka 5 píše:
Já si tedy nikdy nevybírala partnera podle velikosti :nevim: natož abych se ptala jakou má výbavu :zed:

tak to zjistis dost brzo… pokud tedy necekas rok nez neco bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 16:45
@Venetia píše:
no jo no, sex neni ve vztahu podstatny, dulezite je, ze funguje rodina.
zajimave je, ze to tu kazdou chvili nekdo resi.

Nevím, zda máš děti ty a zde žiješ v manželství s jejich otcem, ale kdo rodinu neudrží sám, tak to za důležité nepokládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 16:50
@Venetia píše:
tak si nemaji chlapi delat deti, protoze to muze u zeny zpusobit jiste zmeny.. s tim by mohli pocitat a nedavat ji to za vinu.

S povoleným pánevním dnem jde dělat v průběhu let spousta věcí. Kegelovy cviky a Venušiny kuličky jej pěkně zpevní, navíc to žena nedělá jen pro muže, ale též pro sebe, neboť je to jedna z nejlepších metod prevence stresové inkontinence.

U porodů vedených císařským řezem je riziko volnosti menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 16:56
@Doctus píše:
Nevím, zda máš děti ty a zde žiješ v manželství s jejich otcem, ale kdo rodinu neudrží sám, tak to za důležité nepokládá.

deti mam a s otcem neziju… ale vydrzeli jsme to do dospelosti deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106377
6.1.16 16:57
@Doctus píše:
S povoleným pánevním dnem jde dělat v průběhu let spousta věcí. Kegelovy cviky a Venušiny kuličky jej pěkně zpevní, navíc to žena nedělá jen pro muže, ale též pro sebe, neboť je to jedna z nejlepších metod prevence stresové inkontinence.U porodů vedených císařským řezem je riziko volnosti menší.

umanutej… nic nez to cviceni neznas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
6.1.16 17:00
@Venetia píše:
tak to zjistis dost brzo… pokud tedy necekas rok nez neco bude

mě to přijde uhozené :think: :think: jako když muži soudí podle poprsí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit