Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
6.1.16 12:36

@Regos
Třeba to řekla v afektu. Když jí vyhovuješ, tak co řešíš. A když chceš, tak jí řekni, ať dělá Kegelovy cviky, že už taky není nejužší.

Příspěvek upraven 06.01.16 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.16 12:36

18cm a jsem spokojená :* :*

• Citovat
  • Upravit
644
6.1.16 12:37
@Anonymní píše:
Tak se sejdeme:-) ukážeš mi ho:-) možná ho i zkusím a povím ti :srdce:

No teda… Budu o Tvé nabídce přemýšlet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
6.1.16 12:42
@Doctus píše:
@Regos
Třeba to řekla v afektu. Když jí vyhovuješ, tak co řešíš. A když chceš, tak jí řekni, ať dělá Kegelovy cviky, že už taky není nejužší.Příspěvek upraven 06.01.16 v 12:37

No, tak máme tři děti, takže je to možné řešení. A když ne, tak hold mě bude muset vyměnit za vybaveného a jít o dům dál :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 12:44

@Regos
Tak to by byla – bez urážky – pěkná kráva. Ať hejbne zadkem a něco pro sex udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
6.1.16 14:37
@Anonymní píše:
18cm a jsem spokojená :* :*

to verim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
6.1.16 14:37
@Regos píše:
No, tak máme tři děti, takže je to možné řešení. A když ne, tak hold mě bude muset vyměnit za vybaveného a jít o dům dál :(

a je to vyresene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
6.1.16 14:39
@Doctus píše:
@Regos
Tak to by byla – bez urážky – pěkná kráva. Ať hejbne zadkem a něco pro sex udělá.

kegelovy cviky? Tak ya tri mesice muzou otestovat, jestli se dostatecne zuzila :D? Taky dobry :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
6.1.16 14:41
@Doctus píše:
@Regos
Tak to by byla – bez urážky – pěkná kráva. Ať hejbne zadkem a něco pro sex udělá.

Ať hejbne zadkem a něco pro sex udělá.

tak ona muze treba neco udelat dle preferenci partnera, ale kdo udela neco pro ni? Na tom asi chlapum nezalezi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 14:44

@Venetia
Ona se spodkem udělat něco může, ale asi nedělá nic s postavou jako celkem. A jestli kvůli tomu rozbije rodinu se 3 dětmi, tak to nemá v hlavě v pořádku. Z takových žen je mi na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
6.1.16 14:50
@Doctus píše:
@Venetia
Ona se spodkem udělat něco může, ale asi nedělá nic s postavou jako celkem. A jestli kvůli tomu rozbije rodinu se 3 dětmi, tak to nemá v hlavě v pořádku. Z takových žen je mi na zvracení.

Mě se to taky zdá poněkud strašidelné. Posuzovat pouze podle velikosti mi přijde animální. Tak si s nimi tedy nemají vůbec začínat, pokud je to pro ně to nejdůležitější na vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 14:54

@Heinich
Kdyby to byla jednorázovka, tak bych nebyl tak přísný. Ale po mnoha letech manželství, 3 dětěch… Zabít málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
6.1.16 15:18

@Liliana1987
A paní nebude rozjetá jako koleje a je po problému. Když jí to začne vadit až teď, tak chyba je na její straně, neboť penis nemění svou BPEL velikost. Jo kdyby jí to vadilo zrovna, tak neřeknu. Ale spodek ženy ochabuje raz dva, po několika porodech tím spíše. Takže Kegelovy cviky celý den, do toho Venušiny kuličky. A jedeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23997
6.1.16 15:35
@Doctus píše:
@Liliana1987
A paní nebude rozjetá jako koleje a je po problému. Když jí to začne vadit až teď, tak chyba je na její straně, neboť penis nemění svou BPEL velikost. Jo kdyby jí to vadilo zrovna, tak neřeknu. Ale spodek ženy ochabuje raz dva, po několika porodech tím spíše. Takže Kegelovy cviky celý den, do toho Venušiny kuličky. A jedeme!

Ja teda nevim, ale neresime tady spis delku nez sirku? Jak muzou pomoct Kegelovy cviky na kratky penis? Ja teda resim, kdyz uz, spis opacny problem, a to, ze jsem moc „melka“. Nekdy mam pocit, ze mi proleze skrz a vyleze mezi ledvinama.
Ale stejne si myslim, ze to bud Regosova zena jen tak placla ve vzteku. V horsim pripade ma srovnani s necim vetsim. Vagina ma mrcha pamet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
6.1.16 15:37
@Doctus píše:
@Venetia

no jo no, sex neni ve vztahu podstatny, dulezite je, ze funguje rodina.
zajimave je, ze to tu kazdou chvili nekdo resi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová