Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regos
Tak to je chyba. Pěkně pravítko a zarazit, až to bude bolet. Podkoží není ocel, je stlačitelné.
@Doctus píše:
@Regos
No vidíš! Oblast průměrné délky!
Tak sláva! Aspoň tam jsem se po centimetru doplouzil
A co průměr, nebo obvod?
@Doctus píše:
@Regos
12cm obvod je lehce nadprůměrný.@Lima69
To víš, jsem Anděl Spasitel.
Jj anděl s ďáblem v těle ![]()
@Liliana1987 píše:
Teď mě napadlo založit diskusi - Má VELKÝ P*ENIS ráda Vám ho půjčím… třeba se najde nějaká solidární, žena co se ráda podělí
A má drahá polovička se hned postaví do fronty
A já půjdu krmit ptáčky do parku
Teď jde o to, jestli pánům je k něčemuDoctusové utěšování a ujišťování o průměru v praxi, myslím v reálném sexu. ![]()
@káťa píše:
Teď jde o to, jestli pánům je k něčemuDoctusové utěšování a ujišťování o průměru v praxi, myslím v reálném sexu.
no je, protoze zde dostali potvrzeni, ze pokud nejsou pod cm je vse v naprostem poradku, takze chyba je vzdy na druhe strane… oni jsou akorat, jen ona ji ma jako vjezd do piskovny
@Venetia
S tím s tebou musím SOUHLASIT, uplně mi čteš myšlenky.
![]()
@Venetia píše:
no je, protoze zde dostali potvrzeni, ze pokud nejsou pod cm je vse v naprostem poradku, takze chyba je vzdy na druhe strane… oni jsou akorat, jen ona ji ma jako vjezd do piskovny
To je ale při oboustranně neuspokojivém sexu chabou útěchou.
@káťa píše:
Nj, tady neexistují malé penisy, ale pouze vytahané vagínyTo je ale při oboustranně neuspokojivém sexu chabou útěchou.
No, dámy, vy mně děláte radost. Taková moudra, mé srdce vzlétá jako sokol. ![]()