Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
3.1.16 17:33

@Liliana1987
:D já asi ne, ale kdo ví :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
106366
3.1.16 18:08
@káťa píše:
V tomhle s tebou musím souhlasit. Já jsem hodně vizuálně vzrušivá a partner se mi tam dole prostě musí líbit. Nejde ani tak délku, ale o šířku, tvrdost, velikost žaludu atd. Prostě když se mi líbí, jsem vzrušená ještě než cokoli začne. Pokud ne, tak to prostě není ono…
Já třeba jsem vzrušivá jak zvenku, tak zevnitř a zevnitř mám hodně mokré orgasmy. Toho dosáhnu buď drážděním rukou, já nahoře, nebo polohou zepředu (třeba já na gauči a on klečící u mě). Při ostatních polohách si mohu pomoci rukou k tomu.
Ale má Doctus pravdu, že vše začíná v hlavě. Právě proto ty cviky a kuličky uznávám jako skvělou věc pro ženu, jak psala Misi 11, že nemá inkontinenci atd., ale v tomhle by mi to asi moc nepomohlo.

vim, o tom, ze nektere zeny to tak maji.. dokonce jsem slysela, ze si privodi orgasmus i mokry jen silou vule nebo jak to nazvat :D
ja budu asi prizemnejsi typ, protoze hlavou to fakt neumim. Ja jsem taky hodne vzrusiva, ale to neznamena, ze to dotahnu az do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.1.16 18:27
@Venetia píše:
vim, o tom, ze nektere zeny to tak maji.. dokonce jsem slysela, ze si privodi orgasmus i mokry jen silou vule nebo jak to nazvat :D
ja budu asi prizemnejsi typ, protoze hlavou to fakt neumim. Ja jsem taky hodne vzrusiva, ale to neznamena, ze to dotahnu az do konce

Tak já si ho taky samotnou hlavou nepřivodím, ale když se mi partner tam dole líbí, dokáže mě to hodně vzrušit u předem ( a naopak)…
Orgasmus klitoriální je rutina, která, pokud se žena trochu zná, je otázkou chviličky a ten vnitřní mi jde stimulací určitého místa vevnitř, na které, neb už se sama znám, si umím při těch zmíněných polohách partnerův penis či ruku „naštelovat“.
je to ale hodně o té hlavě, o tom vizuálnu, od toho se vyvíjí už ten začátek, jestli něco vůbec bude nebo ne…

• Citovat
  • Upravit
40422
3.1.16 18:41

@Liliana1987
To jako že s tím krasavcem to nejde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40422
3.1.16 18:50

@Liliana1987
No, nedá se nic dělat…
Nedá se to lámat přes koleno, když si dva nesednou… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106366
3.1.16 18:53
@káťa píše:
Tak já si ho taky samotnou hlavou nepřivodím, ale když se mi partner tam dole líbí, dokáže mě to hodně vzrušit u předem ( a naopak)…
Orgasmus klitoriální je rutina, která, pokud se žena trochu zná, je otázkou chviličky a ten vnitřní mi jde stimulací určitého místa vevnitř, na které, neb už se sama znám, si umím při těch zmíněných polohách partnerův penis či ruku „naštelovat“.
je to ale hodně o té hlavě, o tom vizuálnu, od toho se vyvíjí už ten začátek, jestli něco vůbec bude nebo ne…

asi to mam vice pocitove, nez vizualne.. I kdyz libit se mi taky musi, jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.1.16 19:17
@Liliana1987 píše:
nejde bohužel…má moc velký ego a moc malý ehm

takže nejen prsa jak gorilí samec? ten má p. v pozoru tak max. 5 cm 8o :D

• Citovat
  • Upravit
106366
3.1.16 19:19
@Tigy99 píše:
takže nejen prsa jak gorilí samec? ten má p. v pozoru tak max. 5 cm 8o :D

to je u tehle svalovcu dost caste, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.1.16 19:28

@Venetia
nevím, nezkoumám je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.1.16 19:43

Ten můj jediný velmi podprůměrný ex byl taky nabušený svalovec, tenkrát asi třetí na MS v kulturistice.
Njn, o těch svalovcích jsem to slyšela taky už víckrát…

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
3.1.16 19:45

@Liliana1987
no nevím, jestli to je úplně k smíchu :nevim:, hlavně pro něj teda
určitě nebudeš první ani poslední, která skrz to uteče

• Citovat
  • Upravit
káťa
3.1.16 19:50
@Liliana1987 píše:
Asi to nebude opravdu nic ojedinělého. I když jednou jsem měla jednorázové setkání s aktivním kulturistou a ten se rozhodně neměl za co stydět :mrgreen:.

tak to ten „můj“ jo a asi si toho byl sakra vědom…
jinak byl třetí na mistrovství republiky, nikoli světa, zase tak vysoko jsem nemířila… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16775
3.1.16 19:55

Ted premyslim :think: ve fitku teda neocumuju chlapy, bud bych odbehla s nakym strojem, strhla ho, spadlo na mne zavazi apod, ale hodne se to kulturistech rika. Proc ale nevim, asi se schova at se neskripne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.1.16 19:56
@Liliana1987 píše:
to je život…upřímně raději bych byla v diskusi - Má ho velkýho co s tím:-)

to věřím, tak snad si natolik atraktivní, že nebude žádný problém ihned sehnat jiného :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16775
3.1.16 19:57
@Liliana1987 píše:
to je život…upřímně raději bych byla v diskusi - Má ho velkýho co s tím:-)

Tak to uz radsi klaster nez tohle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová