Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia
právě proto píšu, že je to boží nespravedlnost, úplně stejná jako spousta dalších, protože ať mu ona řekne cokoliv, tak on už teď stejně ví, proč to bude
a jinak o asexuálku by třeba zas nestál on / nemám totiž vůbec pocit, že mít menší p. znamená mít taky menší chuť na sex, to teda fakt ne
/
takže snad možná ta nějaká vyloženě nebo aspoň do značné míry zaměřená na jiné praktiky, je možné řešení, možná snad
![]()
@Anonymní píše:
Mas s tim nejake zkusenosti?Ja myslim, ze by mi to nepomohlo.
A je to asi fakt o hlave jelikoz kdyz vim ze tam nic moc neni veskere vzruseni je v haji
A máme zde centrální příčinu.
@Doctus píše:
@Venetia
Musí holt zkusit nohu od židle.
Blbost..kdyby tohle stačilo, tak nás sexuální průmysl zásobuje vice než dostatečně
@Anonymní píše: Muzu rict, ze kegelovy cviky jedu uz nekolik let (ani muj predchozi partner na to nebyl nejlepe, ale porad me jeste zvladl uspokojit) a v tomto pripade to ani pravidelne posilovani panevniho dna nezachrani.
jak to tak vidim, mas nejaky zajimavy klic vyberu, ze vzdy tuknes chlapa, ktery ma v kalhotech ponekud nedostatecno pro tebe,
na druhou stranu, z liliputana nikdy neudelas volejbalistu, at trenuje vyskoky pod kosem jak chce, stejne tak, cviceni vylepsi, ale nevyresi,
![]()
@Tigy99 píše:
@Venetia
právě proto píšu, že je to boží nespravedlnost, úplně stejná jako spousta dalších, protože ať mu ona řekne cokoliv, tak on už teď stejně ví, proč to budea jinak o asexuálku by třeba zas nestál on / nemám totiž vůbec pocit, že mít menší p. znamená mít taky menší chuť na sex, to teda fakt ne
takže snad možná ta nějaká vyloženě nebo aspoň do značné míry zaměřená na jiné praktiky, je možné řešení, možná snad/
![]()
To je pak problém…dle statistik je 70% zen vzrusivych zvenku, takže styk ani moc nepotřebují, zen které maji male rozměry bude taky spousta…asi je zbytečně zrovna lpet na te co ji ma větší a je orientovaná vyloženě na pohlavní styk tozn. vzrusiva vevnitř..vždyť ani tomu chlapovi to. nemůže vyhovovat, když nic necítí
@Anonymní píše:
Ano, naznacoval ze ma rad zadni vratka
Logické…sam z toho ma kulový, tak se snaží o těsnější kontakt
@Anonymní píše:
Tak zezadu a nebo když jsem nahoře (tohle se tu může psát:-D) je hotový raz dva. On je happy užívá si to a dává to dost hlasitě najevoa já sušim hubu
a kontrolní otázka teda
, jaká poloha je ta jediná, která „funguje“ na Tebe??
![]()
@Anonymní píše:
Tak zezadu a nebo když jsem nahoře (tohle se tu může psát:-D) je hotový raz dva. On je happy užívá si to a dává to dost hlasitě najevoa já sušim hubu
mam neco podobneho..uzivam si to take… akorat finale tezko dosazitelne… ale uz jsem si zvykla, i bez toho je to fajn
@Liliana1987 píše:I pro mne.. i bez polstare..a zrovna ta ho nebavi
Misionářská s polštářem pod zadkem