Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9742
3.1.16 13:10

@Venetia
Musí holt zkusit nohu od židle. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 13:12
@Doctus píše:
@Venetia
Musí holt zkusit nohu od židle. :lol:

Stále řešíš to tvé oblíbené téma? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
3.1.16 13:13

@minoe
FOREVER! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 13:15
@Doctus píše:
@minoe
FOREVER! :*

:D Žádné novinky u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.1.16 13:16

@Venetia
právě proto píšu, že je to boží nespravedlnost, úplně stejná jako spousta dalších, protože ať mu ona řekne cokoliv, tak on už teď stejně ví, proč to bude

a jinak o asexuálku by třeba zas nestál on / nemám totiž vůbec pocit, že mít menší p. znamená mít taky menší chuť na sex, to teda fakt ne :D /

takže snad možná ta nějaká vyloženě nebo aspoň do značné míry zaměřená na jiné praktiky, je možné řešení, možná snad :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9742
3.1.16 13:19
@Anonymní píše:
Mas s tim nejake zkusenosti?

Ja myslim, ze by mi to nepomohlo.

A je to asi fakt o hlave jelikoz kdyz vim ze tam nic moc neni veskere vzruseni je v haji :zed:

A máme zde centrální příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
3.1.16 13:20

@minoe
Vše při starém, jedu jako pila. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106393
3.1.16 13:21
@Doctus píše:
@Venetia
Musí holt zkusit nohu od židle. :lol:

Blbost..kdyby tohle stačilo, tak nás sexuální průmysl zásobuje vice než dostatečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106393
3.1.16 13:22
@minoe píše:
Stále řešíš to tvé oblíbené téma? :D

Ano… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
3.1.16 13:26
@Anonymní píše: Muzu rict, ze kegelovy cviky jedu uz nekolik let (ani muj predchozi partner na to nebyl nejlepe, ale porad me jeste zvladl uspokojit) a v tomto pripade to ani pravidelne posilovani panevniho dna nezachrani.

jak to tak vidim, mas nejaky zajimavy klic vyberu, ze vzdy tuknes chlapa, ktery ma v kalhotech ponekud nedostatecno pro tebe,
na druhou stranu, z liliputana nikdy neudelas volejbalistu, at trenuje vyskoky pod kosem jak chce, stejne tak, cviceni vylepsi, ale nevyresi,
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106393
3.1.16 13:27
@Tigy99 píše:
@Venetia
právě proto píšu, že je to boží nespravedlnost, úplně stejná jako spousta dalších, protože ať mu ona řekne cokoliv, tak on už teď stejně ví, proč to bude

a jinak o asexuálku by třeba zas nestál on / nemám totiž vůbec pocit, že mít menší p. znamená mít taky menší chuť na sex, to teda fakt ne :D /

takže snad možná ta nějaká vyloženě nebo aspoň do značné míry zaměřená na jiné praktiky, je možné řešení, možná snad :nevim: :nevim:

To je pak problém…dle statistik je 70% zen vzrusivych zvenku, takže styk ani moc nepotřebují, zen které maji male rozměry bude taky spousta…asi je zbytečně zrovna lpet na te co ji ma větší a je orientovaná vyloženě na pohlavní styk tozn. vzrusiva vevnitř..vždyť ani tomu chlapovi to. nemůže vyhovovat, když nic necítí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106393
3.1.16 13:29
@Anonymní píše:
Ano, naznacoval ze ma rad zadni vratka 8o

Logické…sam z toho ma kulový, tak se snaží o těsnější kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
3.1.16 13:35
@Anonymní píše:
Tak zezadu a nebo když jsem nahoře (tohle se tu může psát:-D) je hotový raz dva. On je happy užívá si to a dává to dost hlasitě najevo :hug: a já sušim hubu

a kontrolní otázka teda :D, jaká poloha je ta jediná, která „funguje“ na Tebe?? :think: :D

• Citovat
  • Upravit
106393
3.1.16 13:40
@Anonymní píše:
Tak zezadu a nebo když jsem nahoře (tohle se tu může psát:-D) je hotový raz dva. On je happy užívá si to a dává to dost hlasitě najevo :hug: a já sušim hubu

mam neco podobneho..uzivam si to take… akorat finale tezko dosazitelne… ale uz jsem si zvykla, i bez toho je to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106393
3.1.16 13:41
@Liliana1987 píše:
Misionářská s polštářem pod zadkem :oops:
I pro mne.. i bez polstare..a zrovna ta ho nebavi :( takze mam smulu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek