Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tigy99 píše:
a znáš taky jinej sex, než ten klasickej pohlavní styk??![]()
znam asi tu beznou klasiku… ale moc mne to nebere, jsem proste na ten styk ![]()
@Doctus píše:
Ale že by anonymní pisatelka z dneška zkusila Kegelovy cviky a Venušiny kuličky, to ne. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí…
Prosím tě. To, že někdo někomu nevyhovuje v posteli neznamená, že mu není zhůry dána inteligence… Cviky u kuličky jsou sice hezká věc, ale když ti někdo nevyhovuje, není to všespásné…
Anonymní, lepší je to nenatahovat a když víš, že to nejde, tak to prostě ukončit. Důvod můžeš uvést jakýkoli, ani ho uvádět nemusíš. také bych tohle nikdy chlapovi neřekla.
@Doctus píše:
Ale že by anonymní pisatelka z dneška zkusila Kegelovy cviky a Venušiny kuličky, to ne. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí…
Tak tak. Jeste se mi nestalo, ze byc nekoho necitila. Elasticita je svina ![]()
@káťa
Tak samotný projev dotyčné neukazuje na nějakou mudrcku. Dotyčná má asi tu smůlu, že je vzrušivá vaginálně, tedy podle výroku o dosažení vrcholu jen při určité poloze.
Spis zalezi, jestli pravym duvodem je velikost anebo je to ta tresnicka na dortu a problemu je vic. Posileni kulicama taky neni ze dne na den.
@misi11 píše:
Tak tak. Jeste se mi nestalo, ze byc nekoho necitila. Elasticita je svina
Takové řeči jsou tady zakázány. Na co by kdo posiloval pánevní dno, že jo. Raději chlapa kopnout do zádele a jede se dál. ![]()
A jinak
![]()
@Tigy99 píše:
nic nevymyslíš, cokoliv řekneš bude zbytečný protože on sám to určitě ví taky jak to je a na mašli je z toho určitě ještě víc než Ty, protože Ty narozdíl od něj řešení pro sebe máš, on NE - je to prostě boží nespravedlnost se kterou v podstatě nejde nic dělat, pokud ho jinak nemiluješ víc než svůj orgasmus - což asi teda ne![]()
![]()
nejde o to, jak moc ho miluje… bez toho intimna, sexu ta laska moc dlouho nevydrzi, protoze to chces s partnerem milovanym sdilet… leda nejaka asexualka nebo vylozene zamerena na mimo praktiky ![]()
@Doctus píše:
a proc? Kvuli, ze on ho ma maleho, ona ma cvicit, aby se mu prizpusobila? Neni lepsi zkusit najit vhodnejsiho partnera. Stejne neverim, ze zmencis vaginu cvicenim na libovolnou velikost… to je proste nemozne
@misi11 píše:
Spis zalezi, jestli pravym duvodem je velikost anebo je to ta tresnicka na dortu a problemu je vic. Posileni kulicama taky neni ze dne na den.
vitej v novem roce u strych zaprasenych problemu,
![]()
@Doctus píše:
Takové řeči jsou tady zakázány. Na co by kdo posiloval pánevní dno, že jo. Raději chlapa kopnout do zádele a jede se dál.A jinak
![]()
![]()
Tak jinak
kycham bez hruzy v ocich, muzu se v klidu smat, lechtat, skakat se smradaty na trampoline. Delam to pro sebe a sve pohodli
lepsi? ![]()
Orgasmus je dílo mozku, pokud na to není žena naladěna, tak orgasmu nedosáhne ani omylem. Všechno sídlí v mozku, periferie slouží jen pro zprostředkování. Když však bude centrální blok, tak periferií může (s nadsázkou) procházet i střídavý proud, ale nic to v ředitelně neudělá.
@misi11 píše:
Tak jinakkycham bez hruzy v ocich, muzu se v klidu smat, lechtat, skakat se smradaty na trampoline. Delam to pro sebe a sve pohodli
lepsi?
Tak je to lepší, pro zdejší mravokárce. ![]()
@Pesimista píše:
vitej v novem roce u strych zaprasenych problemu,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj opicaku
![]()
@Doctus píše:
Tak je to lepší, pro zdejší mravokárce.
Vis kam mi muzou vlist?
na hrba ![]()
@Doctus píše:
@káťa
Tak samotný projev dotyčné neukazuje na nějakou mudrcku. Dotyčná má asi tu smůlu, že je vzrušivá vaginálně, tedy podle výroku o dosažení vrcholu jen při určité poloze.
tak tohle se bude hodne blizit pravde.. proste to tak nektere maji..dobra zprava je, ze jich je minimum proti tem vzrusivym vne