Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Petrolka
Malý mám pouze brzlík. Jinak mám vše obrovské! Sexy mozek, svaly, ty víš co,…
Vím, že máš vše velké
, já myslela film Malý velký muž, kde Dustin Hoffman uspokojí všechny sestry své manželky ![]()
@Petrolka
Aha. To je teda prekérní situace, co? Jak se z toho dá vylízat? ![]()
@Venetia píše:
pritahovat te muze kdokoliv nezavisle na velikosti… ta jeste nebyva ani znama… o to horsi je pak zjisteni, ze to po strance sexu nebude nic moc
a znáš taky jinej sex, než ten klasickej pohlavní styk??
![]()
Já se z vás picnu… ![]()
Člověk tady půl roku není, a vy tady pořád řešíte velikost pinďoura ![]()
Tak ať vám to vydrží i do nového roku!
![]()
@Anonym X píše:
Já se z vás picnu…Člověk tady půl roku není, a vy tady pořád řešíte velikost pinďoura
Tak ať vám to vydrží i do nového roku!![]()
@Anonym X píše:
Já se z vás picnu…Člověk tady půl roku není, a vy tady pořád řešíte velikost pinďoura
Tak ať vám to vydrží i do nového roku!![]()
Pinďour je náhodou dost zásadní část těla
![]()
@Petrolka píše:
Pinďour je náhodou dost zásadní část těla![]()
![]()
pro zenu tedy urcite, to je jasne, jen najit toho spravneho, aby pasoval a vydrzel
![]()
@Pesimista píše:
pro zenu tedy urcite, to je jasne, jen najit toho spravneho, aby pasoval a vydrzel![]()
![]()
A proč tolik nenávisti a střílení??? Muž by ženu bez buchty asi taky nechtěl, že??? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko,
bohuzel prave ted resim to same .....
nic nevymyslíš, cokoliv řekneš bude zbytečný protože on sám to určitě ví taky jak to je a na mašli je z toho určitě ještě víc než Ty, protože Ty narozdíl od něj řešení pro sebe máš, on NE - je to prostě boží nespravedlnost se kterou v podstatě nejde nic dělat, pokud ho jinak nemiluješ víc než svůj orgasmus - což asi teda ne
![]()
@káťa píše: A proč tolik nenávisti a střílení??? Muž by ženu bez buchty asi taky nechtěl, že???
to neni nenavist, to je reakce na ty pany, kteri resi cely zivot jestli maji tu spravnou velikost toho nejdulezitejsiho apendixu muzskeho tela, je, bohuzel, asi vice na zene, aby neztracela mladi tim, ze bude cekat, jestli jejimu napadnikovi treba jeste kousicek poporoste, nez aby se poohledla po tom spravne padnoucim a zaroven tak i ten mene obdazeny mel vice casu si nalezt tu spravne padnouci jeho rozmerum a charakteru,
asi tak nejak
![]()
mozna I jinak, to co je pro chlapa dostatecne nemusi nutne zena citit jako dostacujici, a mozna I opacne ![]()
@Anonymní píše: Takze neni penis neni laska. Bohuzel
nic nenatahuj a res to, cim dele, tim hure pro vas oba, ve vztahu je tisic veci ktere jdou pro a dalsi tisic veci, ktere jdou proti, takze duvodu muzes mit tisic, proc prave on ne, pravda, mas ho maleho, tahni, neni nejlepsi rozlouceni, ale kdyz uz je jasne, ze je hotovo, tak proc to protahovat
Ale že by anonymní pisatelka z dneška zkusila Kegelovy cviky a Venušiny kuličky, to ne. Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí… ![]()