Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
A pak že jenom baby mají špatný odhad vzdáleností. To jám mám odhad s laserovou přesností? Otázka do diskuse… Víte, co znamená zkratka laser? Kdo to ví, odpoví…P. S. BPEL je ta plně insertabilní část pyje.
Já to nevím, co ta zkratka znamená ![]()
Nechám se poučit ![]()
@Petrolka píše:
@Doctusdoktůrku, jak je po Vánocích?
Venku to namrzlo, musí mít šálu pořádně omotanou
![]()
@Tigy99 píše:
@káťa
byla by si s ním, kdyby byl jinak „normální“ a líbil se Ti a v ostatních věcech vyhovoval?? na rovinu
Ono třeba pro mě je důležité, jestli ho sex baví, má fantazii.
Ono když chlap zapojí do hry různé pomůcky, atmosféru…a ta žena je hned třikrát, tak opravdu už nemá ani jednu myšlenku na to, ho přeměřovat ![]()
Ale to nikdy nepochopí chlap, co zná jen, kolik má cm a pak 5min sex.
Proto si myslím, že problém je v hlavě a se sebevědomím.
Chlap, co je se sebou spokojený, sebejistý, tak tohle řešit nebude ![]()
@káťa píše:
Já nevím. Měla jsem jednoho partnera a ten měl podobný rozměr, možná ještě menší. A nerozešla jsem se s ním kvůli tomu. Rozešli jsme se ale časem kvůli jeho žárlivosti, majetnictví, urážlivosti atd., což s tím možná tak trochu souviselo.
Asi, kdyby se mi jevil jinak ideální, bych se s ním nerozešla, ale záleželo by na tom, jak by ten sex vypadal, zda by mě bavil atd. takže odpověď je ano, byla bych s ním, neukončovala bych kvůli tomu vztah, ale kdoví, jestli by nás to časem přece jen nedohnalo…
Napsala jsi to hezky.. Úplně ti rozumím, na takové otázky se těžko odpovídá..
@free333
BPEL = bone-pressed penile length, délka měřená od stydké kosti, od místa zavěšení penisu, metoda vyžaduje zaražení pravítka do podkoží, co to jen jde; pojivová tkáň je velice pružná a dobře stlačitelná, navíc se tím eliminují chyby v měření (stydkou kost máme všichni muži uloženou v téže lokalitě)
@Petrolka
Vede se pohodově, lehce si pročítám, co teprve budeme probírat. Profesory poučovat přece někdo musí, že jo.
A jak se vede tobě, krásko?
![]()
@misi11 píše:
Venku to namrzlo, musí mít šálu pořádně omotanou![]()
![]()
Má pravdu ta holka! ![]()
@Doctus píše:
@free333
BPEL = bone-pressed penile length, délka měřená od stydké kosti, od místa zavěšení penisu, metoda vyžaduje zaražení pravítka do podkoží, co to jen jde; pojivová tkáň je velice pružná a dobře stlačitelná, navíc se tím eliminují chyby v měření (stydkou kost máme všichni muži uloženou v téže lokalitě)@Petrolka
Má pravdu ta holka!
Vede se pohodově, lehce si pročítám, co teprve budeme probírat. Profesory poučovat přece někdo musí, že jo.A jak se vede tobě, krásko?
![]()
Vím ne
![]()
@free333
jo tohle se hezky čte
, ale když chlap vydrží opakovaně třeba skoro celou noc a má sex. fantazii na rozdávání, dotyčná má i víc orgasmů za noc a pak se člověk opakovaně ráno doví, že kamarádek chlapi jsou na tom líp a že to teda musí být teprv něco, tak pak se sebevědomí těžko sbírá, tím spíš, když se mu podobných lichotek dostane za život opakovaně od různých partnerek několik ![]()
@Tigy99 píše:
@free333
jo tohle se hezky čte, ale když chlap vydrží opakovaně třeba skoro celou noc a má sex. fantazii na rozdávání, dotyčná má i víc orgasmů za noc a pak se člověk opakovaně ráno doví, že kamarádek chlapi jsou na tom líp a že to teda musí být teprv něco, tak pak se sebevědomí těžko sbírá, tím spíš, když se mu podobných lichotek dostane za život opakovaně od různých partnerek několik
No a teď jsi mé slova potvrdil
@Tigy99 píše:
@free333
jo tohle se hezky čte, ale když chlap vydrží opakovaně třeba skoro celou noc a má sex. fantazii na rozdávání, dotyčná má i víc orgasmů za noc a pak se člověk opakovaně ráno doví, že kamarádek chlapi jsou na tom líp a že to teda musí být teprv něco, tak pak se sebevědomí těžko sbírá, tím spíš, když se mu podobných lichotek dostane za život opakovaně od různých partnerek několik
Tak to mi přijdou divné ty partnerky ![]()
Nikdy by mě nenapadlo ráno přemýšlet, jak jsou na tom chlapi kamarádek, fakt nechápu ![]()
@free333 píše:
Tak to mi přijdou divné ty partnerky
Nikdy by mě nenapadlo ráno přemýšlet, jak jsou na tom chlapi kamarádek, fakt nechápu
@misi11 píše:ani nevím jak jsou na tom chlapi kamarádek, o tomhle se mluvilo max v pubertě, ne?
Právě, vůbec mi to hlava nebere ![]()
@free333 píše:
Právě, vůbec mi to hlava nebere
Už jsem se lekla, že su divná ![]()
@misi11 píše:
Už jsem se lekla, že su divná
Aspon si tady rozšíříme obzory ![]()
@free333 píše:
Aspon si tady rozšíříme obzory
na něco je ten net dobrej ![]()