Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
466
26.12.15 12:56
@Venetia píše:
tak to já rozhodně nikdy nezapomenu na ty vyvinutější…ti s malým už jsou dávno v propadlišti zapomnění :D

No právě. Na malýho si nemůžu vzpomenout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
26.12.15 12:58

@Lena 25
Ono tak záleží na tom, co je malý. Třeba pod 10 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
26.12.15 13:18

I malý kašpárek udělá velký divadlo, se říká. Já to tak nehrotím. Sex je sice do jisté míry a věku důležitý, ale není to vše. Když bude v posteli přeborník, v hlavě seno, přestane bavit i ten úúúžasný sex.
Jiná ovšem je, když se hledá člověk jen na sex. Tohle mi ale nějak, naštěstí, nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106326
26.12.15 14:44
@free333 píše:
No, to asi nevydrží…
Ale ono ze začátku je to vždycky zoufalejší než po čase, když si na sebe dva zvyknou…aspon mě to tak přijde :roll:

máš pravdu..taky si zvykám..někdy musí ty ostatní klady převážit ten sex..neni to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106326
26.12.15 14:46
@Doctus píše:
@Venetia
Proboha, kolik jsi jich měla (dohromady)?

to nebudu počítat… ale za ty čtyři od rozvodu, kdy jsem se snažila dohnat, co jsem za 25.let manželství zameškala asi docela dost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106326
26.12.15 14:48
@Tigy99 píše:
tak to jsem poznal asi tak tři normální z třiceti cca v poměru

vážně? Já bych to nikomu neřekla… ale asi jim to dojde, já mám trochu jiné zážitky, kdy jsem to ukončila po jistých zkušenostech hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106326
26.12.15 14:50
@Doctus píše:
@Lena 25
Ono tak záleží na tom, co je malý. Třeba pod 10 cm.

to jsem naštěstí nezažila..mám určité podezření, ale jelikož k ničemu nedošlo tak to nemůžu potvrdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.12.15 15:23
@free333 píše:
Ono ty necitlivé komentáře mohou přijít kdykoli, i po letech vztahu-to už spíš vypovídá o charakteru člověka.
Třeba já, když jsem drobnější, pro někoho až hubená, se nebudu nutit chlapovi, co preferuje baculky nebo 6.prsa - prostě to beru úplně normálně.
Při seznamování musí sednout vzhled, povaha, chemie - pak se snad neřeší, jak kdo ho má velkého nebo kolik má žena špeků nebo celulitidy :roll:
Spíš to chce, aby si sedli v sexu, fungovala chemie.
Ale je smutné, když některé ženy byly k Tobě netaktní :nevim:

Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovat :D Naopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný :)

• Citovat
  • Upravit
40418
26.12.15 15:35
@Sonarka píše:
Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovat :D Naopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný :)

Plně souhlasím, ale to tady můžeš psát dokola a stejně to někteří tady nepochopí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106326
26.12.15 15:45
@free333 píše:
Plně souhlasím, ale to tady můžeš psát dokola a stejně to někteří tady nepochopí :nevim:

no jo, asi ty dobré zkušenosti s vyvinutějšími :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418
26.12.15 15:49
@Venetia píše:
no jo, asi ty dobré zkušenosti s vyvinutějšími :D
;) spíš jsem myslela ty pány, co si myslí, že velikost rozhoduje…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
26.12.15 15:55

@free333 @Sonarka

je tak to se omlouvám, ale ještě před pár dny tu zněly hlavně hlasy milovnic 22/6 a pod.

• Citovat
  • Upravit
40418
26.12.15 16:26
@Tigy99 píše:
@free333 @Sonarkaje tak to se omlouvám, ale ještě před pár dny tu zněly hlavně hlasy milovnic 22/6 a pod.
:lol: tak uvidíme, jaké hlasy tu budou znít za týden :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
26.12.15 17:54

@free333
Na JIPkách nemají k internetu přístup. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40418