Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
tak to já rozhodně nikdy nezapomenu na ty vyvinutější…ti s malým už jsou dávno v propadlišti zapomnění
No právě. Na malýho si nemůžu vzpomenout ![]()
@Lena 25
Ono tak záleží na tom, co je malý. Třeba pod 10 cm.
I malý kašpárek udělá velký divadlo, se říká. Já to tak nehrotím. Sex je sice do jisté míry a věku důležitý, ale není to vše. Když bude v posteli přeborník, v hlavě seno, přestane bavit i ten úúúžasný sex.
Jiná ovšem je, když se hledá člověk jen na sex. Tohle mi ale nějak, naštěstí, nejde.
@free333 píše:
No, to asi nevydrží…
Ale ono ze začátku je to vždycky zoufalejší než po čase, když si na sebe dva zvyknou…aspon mě to tak přijde
máš pravdu..taky si zvykám..někdy musí ty ostatní klady převážit ten sex..neni to nejdůležitější
@Doctus píše:
@Venetia
Proboha, kolik jsi jich měla (dohromady)?
to nebudu počítat… ale za ty čtyři od rozvodu, kdy jsem se snažila dohnat, co jsem za 25.let manželství zameškala asi docela dost ![]()
@Tigy99 píše:
tak to jsem poznal asi tak tři normální z třiceti cca v poměru
vážně? Já bych to nikomu neřekla… ale asi jim to dojde, já mám trochu jiné zážitky, kdy jsem to ukončila po jistých zkušenostech hned.
@Doctus píše:
@Lena 25
Ono tak záleží na tom, co je malý. Třeba pod 10 cm.
to jsem naštěstí nezažila..mám určité podezření, ale jelikož k ničemu nedošlo tak to nemůžu potvrdit
@free333 píše:
Ono ty necitlivé komentáře mohou přijít kdykoli, i po letech vztahu-to už spíš vypovídá o charakteru člověka.
Třeba já, když jsem drobnější, pro někoho až hubená, se nebudu nutit chlapovi, co preferuje baculky nebo 6.prsa - prostě to beru úplně normálně.
Při seznamování musí sednout vzhled, povaha, chemie - pak se snad neřeší, jak kdo ho má velkého nebo kolik má žena špeků nebo celulitidy
Spíš to chce, aby si sedli v sexu, fungovala chemie.
Ale je smutné, když některé ženy byly k Tobě netaktní
Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovat
Naopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný ![]()
@Sonarka píše:
Přesně tak, je to hlavně o té chemii..k čemu mi bude velký pero, když mě ten chlap nebude přitahovatNaopak bych měla s tím větším asi docela problém, jsem dost citlivá a u menšího penisu vidím jen samá pozitiva, protože se vejde zkrátka všude a jeho majitel nemusí být tak opatrný
Plně souhlasím, ale to tady můžeš psát dokola a stejně to někteří tady nepochopí ![]()
@free333 píše:
Plně souhlasím, ale to tady můžeš psát dokola a stejně to někteří tady nepochopí
no jo, asi ty dobré zkušenosti s vyvinutějšími ![]()
@Venetia píše:
no jo, asi ty dobré zkušenosti s vyvinutějšími
je tak to se omlouvám, ale ještě před pár dny tu zněly hlavně hlasy milovnic 22/6 a pod.
@Tigy99 píše:
@free333 @Sonarkaje tak to se omlouvám, ale ještě před pár dny tu zněly hlavně hlasy milovnic 22/6 a pod.