Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Tigy99
Nehroť to, 14 cm je průměrná délka s celkem hojným zastoupením. Káťa nepatří k žádným puritánkám, které by vyznávaly monogamní vztah. Pokud žena střídá partnery jako ponožky, tak to znamená, že žádný s ní nevydrží.
Mě nepřijde, že by Káta střídala partnery jak ponožky.
Spíš mi přijde, že patří k ženským, co se o sebe postarají v pohodě samy a tím pádem potřebuje někoho, koho by si mohla vážit - což je v dnešní době metrosexuálů, mamánků atd. docela problém.
@free333
Druhá půlka komentáře byla myšlena všeobecně.
Neschopnost udržet trvale jeden vztah o něčem ale vypovídá, ne? ![]()
@Doctus píše:
@Tigy99
Kraťomír neustále řádí na svých stránkách, nyní si našel motorkáře, kde diskuse přesáhla 300 stránek. Aspoň už pronikly na internet jeho fotky, takže se každý může přesvědčit, že jeho nářky nemají opodstatnění.Kraťomír trpí velice těžkou dysmorfofobickou poruchou, na níž si leckdy vyláme zuby i psychiatr. Musí se totiž změnit dotyčný, nikdo mu to nedokáže vyvrátit. Musí procitnout sám.
dej odkaz na ty motorkáře ![]()
@free333 píše:
@Tigy99
Nevím, je to tady pořád dokola…
Musí si každý k sobě v sexu najít někoho, s kým pasuje.
Třeba nějakou drobnější, já třeba taky nejsem odvázaná z obřích rozměrů…
jenže podle stavby těla to nepoznáš..úplně stejně jako u chlapů
@Doctus píše:
@free333
Druhá půlka komentáře byla myšlena všeobecně.Neschopnost udržet trvale jeden vztah o něčem ale vypovídá, ne?
Možná to vypovídá hlavně o tom, že lidi se věkem mění ![]()
Někomu se podaří dlouhodobý vztah -myslím tím na desetiletí, někomu ne, někde spolu už jen bydlí jako kamarádi a nevadí jim to, je to případ od případu.
Hlavně aby byl člověk spokojený ![]()
@Venetia píše:
jenže podle stavby těla to nepoznáš..úplně stejně jako u chlapů
to je asi pravda ![]()
asi jedině vyzkoušet ![]()
@Tigy99 píše:
@free333to jo no, ale jak to má chlap s menším / ještě horší s opravdu malým / dopředu poznat, že nebude opět zklamán a ponížen minimálně necitlivým komentářem, když některá dotyčná přece čekala „pořádnýho chlapa“
a to na tom nejsem nakonec až tak nejhůř, ale zažil jsem si podobných situací víc než dost a do zpěvu z toho opravdu neni
tak to musí poznat předem, už podle komunikace a projevu dotyčné… normální holka mu určitě nic takového neřekne… max po prvním zážitku ukončí kontakty
Moje zkušenost-radši menší, než větší. A jak některý psal, tuším někde v prvních příspěvcích, že se obává, jak na něj budou vzpomínat na toho s tím malým, já spíš nezapomenu na toho velkýho s bolestivým sexem.
@free333 píše:
Ono ty necitlivé komentáře mohou přijít kdykoli, i po letech vztahu-to už spíš vypovídá o charakteru člověka.
Třeba já, když jsem drobnější, pro někoho až hubená, se nebudu nutit chlapovi, co preferuje baculky nebo 6.prsa - prostě to beru úplně normálně.
Při seznamování musí sednout vzhled, povaha, chemie - pak se snad neřeší, jak kdo ho má velkého nebo kolik má žena špeků nebo celulitidy
Spíš to chce, aby si sedli v sexu, fungovala chemie.
Ale je smutné, když některé ženy byly k Tobě netaktní
ale řeší… představ si, že se ti bude líbit přitahovat tě, budete si rozumět a v posteli to bude nanic… jak dlouho to asi vydrží?
@Lena 25 píše:
Moje zkušenost-radši menší, než větší. A jak některý psal, tuším někde v prvních příspěvcích, že se obává, jak na něj budou vzpomínat na toho s tím malým, já spíš nezapomenu na toho velkýho s bolestivým sexem.
tak to já rozhodně nikdy nezapomenu na ty vyvinutější…ti s malým už jsou dávno v propadlišti zapomnění ![]()
@Venetia píše:
ale řeší… představ si, že se ti bude líbit přitahovat tě, budete si rozumět a v posteli to bude nanic… jak dlouho to asi vydrží?
No, to asi nevydrží…
Ale ono ze začátku je to vždycky zoufalejší než po čase, když si na sebe dva zvyknou…aspon mě to tak přijde ![]()
@Venetia píše:
tak to musí poznat předem, už podle komunikace a projevu dotyčné… normální holka mu určitě nic takového neřekne… max po prvním zážitku ukončí kontakty
tak to jsem poznal asi tak tři normální z třiceti cca v poměru