Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
17.12.15 10:49
@Doctus píše:
Blahoslavení chudí duchem… Nikdo není dokonalý. :nevim:

No comment. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
17.12.15 11:02

@Petrolka
To víš, určitě potřebuje 30/8. Bohužel jsem na ni příliš velký se svým 40/9. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.15 13:45

Ty jo, uz to neni ani moc vtipny… :/

@Petramatka kazdy to ma nejak a chapu Te. U me to neni vsechno… I s vetsim by se mel trochu snazit…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
17.12.15 15:18
@Doctus píše:
@Petrolka
To víš, určitě potřebuje 30/8. Bohužel jsem na ni příliš velký se svým 40/9. :P

třeba s tím účinkují ve filmech pro dospělé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
17.12.15 23:35
@Doctus píše:
Blahoslavení chudí duchem… Nikdo není dokonalý. :nevim:

malopinďour, nemýlím se, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
17.12.15 23:36
@Janulina91 píše:
Ty jo, uz to neni ani moc vtipny… :/@Petramatka kazdy to ma nejak a chapu Te. U me to neni vsechno… I s vetsim by se mel trochu snazit…:D

tak samozřejmě, že to nemusím oddřít já, jen toho snažení není tolik třeba :D S malým penisem by mohl rotovat a vibrovat a stejně by to nemělo efekt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.12.15 23:45
@Petramatka píše:
Zajímavé téma :mrgreen:

K něčemu se přiznám: velikost je pro mě sexuálně nejdůležitější kritérium, chlap nemusí dělat nic nestandardního, nemusí mít vlastně ani fantazii a vynalézavost, prostě mi stačí když má pořádného… a je to pro mě důležitý předpoklad partnerského štěstí.

Měla jsem i muže, kteří byli vybavení méně a vůbec se to nedá srovnávat!

Když jsem poznala svého muže, tak ještě před sexem na mě působil jako magnet, mužný chlap, sexy, na pohled plný testosteronu. Pak když se přede mnou poprvé svléknul a já ho viděla v celé jeho kráse a velikosti, myslela jsem, že omdlím štěstím. Bylo to jako vyhrát jackpot :lol: :srdce:

no tak hlavně, aby mu to vydrželo, když to je tak pro tebe v životě duležitý:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
18.12.15 02:59
@Petramatka píše:
malopinďour, nemýlím se, že? :D

Tak bohužel nemohu za to, že trpíte jistou formou hermafroditismu, a tedy malého máte sama. Nemýlíte se v poznání svého těla. :roll:

U mě však najdete jen superlativy v pozitivním slova smyslu. To jen tak na okraj. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.12.15 12:20

@Petramatka a jak na tom manzel tedy konkretne je? Ja jsem lehce zmlsana od byvaleho (22/6) a ted mi to u noveho pritele trochu chybi, zase je ale velesnazivej a sikovnej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
18.12.15 13:58
@Janulina91 píše:
@Petramatka a jak na tom manzel tedy konkretne je? Ja jsem lehce zmlsana od byvaleho (22/6) a ted mi to u noveho pritele trochu chybi, zase je ale velesnazivej a sikovnej. ;)

Abych pravdu řekla, tak jsem ho neměřila a ani on si ho neměří :lol: Já měla kdysi stejně obdařeného expřítele, poté série menších velikostí a poté manžela a prostě už jsem si ho nechala. Jako ano, někteří méně obdaření se hodně snažili a byli šikovní, ale prostě „něco“ tomu chybělo Musím tedy ještě poznamenat, že důležitá je dost i ta šířka, o tu délku od určitých centimetrů nějak nejde, co s nějakým dlouhým tenkým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
18.12.15 22:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
21.12.15 00:25

@Janulina91 @Petramatka, to musí být teda stodoly to vám povím na rovinu :lol: jinak to neni možný, kam se to tam bezbolestně vejde 8o
kdysi jsme jezdili na venkov a tam měli sousedi v ohradě velmi aktivního osla / věčně mu trčel mezi nohama pořádnej lofas, ale 22/6 to asi teda nebylo - to je hrozný dělo už / :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.12.15 01:03

Nemusí mít ženská stodolu, ale s tím větším, tedy hlavně širším, to prostě mnohem lépe cítí a víc jí to stimuluje a jakoby masíruje zevnitř.
Já tedy souhlasím s tím, že délka od určité hodnoty je fuk (absolutně je mi fuk jestli 15 nebo 20), ale tu rozkoš dělá šířka a tvrdost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.15 01:24
@káťa píše:
Nemusí mít ženská stodolu, ale s tím větším, tedy hlavně širším, to prostě mnohem lépe cítí a víc jí to stimuluje a jakoby masíruje zevnitř.
Já tedy souhlasím s tím, že délka od určité hodnoty je fuk (absolutně je mi fuk jestli 15 nebo 20), ale tu rozkoš dělá šířka a tvrdost.

Presne tak, dulezita je sirka, byvaly ho mel 22/6 a je fakt ze ta delka iz byla dost, clovek treba nemohl divocit v poloze na konicka, protoze uz to bylo bolestive..
Ale jinak souhlasim s tim, ze ta velikost hraje prim, protoze jednou jsem mela jednoho vetsiho a navic pri erekci zahnuteho a na toho stacilo nasednout a clovek trikrat prirazil a byl udelanej a to samy kdyz ho vsunul, stacil homtrikrat strcit tam a ven a ja byla, kdezto jednou jsem mela fakt prcka, kdyz jsem na nem sedela, tak jsem ho vubec necitila a nastesti jsem se udelala tim, ze jsem se na nem vrtela tak, ze jsem mela orgasmus diky treni klitorisu…
Zase jednou jsem chodila s jednim, ktery ho nemel tak velekho. Spis kratsi prumer a vuhledem k jeho dvoumetrove postave i maly vypadat, ale ten to umel tak fantasticky udelat pusou, ze byl clovek treba petrkrat a jeho zasunuti uz byla takova tresnicka na dortu.
Jenze tohle chlap a jeste s malym perem nemuze pochopit - a dodam, ze ji mam malou i po dvou detech, rozenych cisarem. Manzel ma 16-18/5 a obcas ma problem se do mne dostat, kdyz na to jde moc zhurta a pry je u mne porad tak tesno jako pred detma…

• Citovat
  • Upravit
9741
21.12.15 08:07
@Tigy99 píše:
@Janulina91 @Petramatka, to musí být teda stodoly to vám povím na rovinu :lol: jinak to neni možný, kam se to tam bezbolestně vejde 8o
kdysi jsme jezdili na venkov a tam měli sousedi v ohradě velmi aktivního osla / věčně mu trčel mezi nohama pořádnej lofas, ale 22/6 to asi teda nebylo - to je hrozný dělo už / :mrgreen:

Pssst. Tady je zakázáno psát řeči o tom, že některé ji mají jako propast Macochu. Na vině je vždycky chlap, protože ho má malého. Jasná věc. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová