Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A vidíte tam nějaké zástupy žen? Já teda ne. To si je můžou tak sami vyhulit. Do žádné díry se bez bolesti nedostanou. Navíc silně pochybuji, že dosáhnou kamenné erekce.
@Anonymní píše:
Pane až sem začnou emigrovat
to měli bejt asi původně sloni, jen si to jejich bůh na poslední chvíli rozmyslel
![]()
@Tigy99 píše:
tak rozhodně jim to neni jedno, proč myslíš, že se kvůli tomu někteří i pověsili už??..
A to jako kdo?
@Venetia píše:
Nemyslím jen tady, prostě jsem podobnou stížnost nikdy nikde necetla.
Podepřen barovou stoličkou konzumoval jsem kondenzát páry neznámé s lehkou opičkou. Nebylo to zjevení. Královna čajů o páté brejkovala ke mě úzkou uličkou. Uprostřed trsání hodili jsme řeč zdvořilou. Jmenuje se Hanka a má prý kluka zrovna na vojně. Celibát nechtěný snáší obstojně. Ani se netají, že se na ni hejsci střídají. Chtěli jsme Mandu Leear.DJ se ušklíbljen a pohladil si knír. Zastihla nás všechny na parketu eutanázie sluchová, když se z aparatury začala linout Frau Muchchová.
@Therminal Earth Pošli mi, plz, číslo na svého dealera, to je kvalitní materiál ![]()
@Gnaar píše:
@Therminal Earth Pošli mi, plz, číslo na svého dealera, to je kvalitní materiál
Tak to si najdi diskusi Manzel chce jit na swingers party, vidis a ja neznala jsem ho posilala za jeho cvokarem a pritom je to kvalitni matros… ![]()
@Hanka1 @Gnaar :https://www.emimino.cz/profil/gnaar/ píše:
A to jako kdo?
@Kraťomír
- uz dlouho jsem ho ve virtualnu „neviděla“ ![]()
si děláte pjdel z toho pořád, kde je Kraťomír nevím, ale že to chlapi hodně těžko snáší, hlavně když do tý velikosti vy věčně nadržený baby furt takhle rejete, je prostě fakt
kdyby se s tim aspoň něco, co by stálo za řeč, nechalo dělat, ale bohužel nic na to neni, takže čím víc do toho budete všude pořád rejt - tím víc chlapů z toho bude mít min. sebevražedný úmysly
nic chlapa totiž neponižuje víc, než blbý kecy na jeho velikost, tim spíš, když on si jí sám rozhodně nevybral
ale je to pořád dokola, vždycky po nějakým čase se najdou husy, který budou v tomhle jedovatý jak zmije ![]()
@Tigy99
Kraťomír neustále řádí na svých stránkách, nyní si našel motorkáře, kde diskuse přesáhla 300 stránek. Aspoň už pronikly na internet jeho fotky, takže se každý může přesvědčit, že jeho nářky nemají opodstatnění.
Kraťomír trpí velice těžkou dysmorfofobickou poruchou, na níž si leckdy vyláme zuby i psychiatr. Musí se totiž změnit dotyčný, nikdo mu to nedokáže vyvrátit. Musí procitnout sám.
@Tigy99
Nevím, je to tady pořád dokola…
Musí si každý k sobě v sexu najít někoho, s kým pasuje.
Třeba nějakou drobnější, já třeba taky nejsem odvázaná z obřích rozměrů…
pokud citovaným nestačí 4-4,5 šířka, tak bych si asi teda stěžoval a hlavně utíkal jinam, lepší než se tam utopit